Almanca İçin Gramer Test/Alıştırma Kitabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selamlar,

Arkadaşlar almanca gramerinde baya çok şey var, kız arkadaşımla pratik yapmaya çalışıyorum ama şuan için çok verimli gitmiyor ve çok istisna var o yüzden pekiştirmek amaçlı test kitabı bakıyorum.. Yani atıyorum sıfat tamlamaları ile ilgili sadece testleri içeren ve cevapları olan bir kitap. E-book olması tercihimdir ama normal baskılı kitap da olabilir ama türkiyede olmadığım için satın alamam ancak yabancı yayın ise buradan bakabilirim.

Tavsiye ettiğiniz alıştırma kitabı var mı ? Bir kaç tane indirdim de tam istediğim gibi çıkmadı.. 

Aradığım şey konu anlatımı falan değil, sadece konu konu ayrılmış test kitabı ve cevapları, varsa açıklamalarını içeren bir şey de olabilir.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

Bu epey guzel, direk almanca olani da var 

Hem konu anlatimi hem de bir suru alistirma var.

Lightsaber tarafından 12/Tem/15 03:12 tarihinde düzenlenmiştir

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

güzele benziyor hocam ama kitap eksik :)

ayrıca cevap anahtarları da olması lazım.. sonuçta doğruluğunu kontrol etmem gerek, onu da göremedim.. var mı kitabın pdf hali

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

güzele benziyor hocam ama kitap eksik :)

ayrıca cevap anahtarları da olması lazım.. sonuçta doğruluğunu kontrol etmem gerek, onu da göremedim.. var mı kitabın pdf hali

Pdf ini bilmiyorum da simdi mobildeyim , hatirlamiyorum cevap anahtarini vardi heralde yarin bakar soylerim. 

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sağol hocam almancasını buldum indirdim güzel görünüyor

http://vk.com/doc17580343_216742045?hash=33ce0ed03e2b76eaca&dl=cedb381c52e298ee52

ancak cevap anahtarı yok.. bu biraz sıkıntı olacak.. yani çözersin ama doğruluğunu teyit ettirmek gerek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Ben bi konuda link paylaşmıştım sanırım,mobilde olunca arayıp bulması sıkıntı,forumda bi arat almanca ile ilgili konuları,bulamazsan yarın link atarım.

Bortubocek sever
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

Ben bi konuda link paylaşmıştım sanırım,mobilde olunca arayıp bulması sıkıntı,forumda bi arat almanca ile ilgili konuları,bulamazsan yarın link atarım.

valla hocam süpersin çok sağol :) cevap anahtarı da var içinde

http://www.tahribat.com/forum/almanca-gramer-kitabi-169339 

@lightsaber, hocam sana da teşekkürler kitabı söylediğin için..

unbalanced tarafından 12/Tem/15 03:35 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

http://www.almancax.com/forum/acikogretim-lisesi-almanca-ders-kitaplari-pdf-t18461.0.html

burda da bazı kitaplar var, biraz basitçe ama bol test var ve cevap anahtarı da mevcut.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sabahçılar için up yapayım, başka tavsiyesi olan var mı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ben Pfad, Hammer's German Grammar and Usage ve Deutsche Grammatik ile combo yapiyorum.

sigara değil, balık olan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

teşekkürler @izzmarit, lakin bahsettiğin kitaplara baktım da istediğim gibi değiller, ben sadece test kitabı arıyorum aslında.. öğrendiklerimi test edebileceğim. sanırım öyle kitaplar yok göremedim en azından. O yüzden online sitelere bakacağım artık test çözmek için

Toplam Hit: 1744 Toplam Mesaj: 15
almanca gramer test kitabı