Almanyadan Türkiyeye Kargo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Merhaba almanyadan bana bir cd gelecek kargoyla tahminen tek cd. Eğer almanyada yaşayan varsa ucuz bir kargo firmasını arayıp fiyat alabilir mi önemli bi konu. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Benimde aklıma geldi ama aynı şehirde bulmak falan sıkıntı. Birde riske atamam. Cd bana özel olacak başka birinin görmemesi lazım. 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

Benimde aklıma geldi ama aynı şehirde bulmak falan sıkıntı. Birde riske atamam. Cd bana özel olacak başka birinin görmemesi lazım. 

aklına geldiğine eminim ancak bir yere upload etse google drive falan olmuyor mu

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Kargoda cd,  flash bellek,  harddisk gönderince Almanya için özellikle %0,001 bir ihtimal bile olsa açip bakma ihtimalleri var aklinij bir köşesinde bulunsun. Harici diskin açılıp, dosyalarin kurcalandigini farketmistik bir defasında. Her neyse, 

Ucuz yollu arıyorsan dhl,  fedex gibi firmalarla anlasmali birini bul onların adına gelsin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

wetransfer ile data göndersinler almanya'dan cd mi getirtilir yahu?

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Kargoda cd,  flash bellek,  harddisk gönderince Almanya için özellikle %0,001 bir ihtimal bile olsa açip bakma ihtimalleri var aklinij bir köşesinde bulunsun. Harici diskin açılıp, dosyalarin kurcalandigini farketmistik bir defasında. Her neyse, 

Ucuz yollu arıyorsan dhl,  fedex gibi firmalarla anlasmali birini bul onların adına gelsin. 

Ortalama ne kadar tutuyor? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Dhl 2 kiloya kadar olanını 15 Euro 98 cente gönderiyor. 

Efendi tarafından 25/Kas/16 02:05 tarihinde düzenlenmiştir

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Efendi bunu yazdı

Çok uygunmuş.bana 50€dan falan bahsettiler korkuttular açıkcası

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Efendi bunu yazdı

Express olursa iş değişir zaten her yerde. Ama normal gönderim böyle. Bu da linki:

https://www.dhl.de/popweb/ProductOrder.do?checkOnInit=false&insert=false&itemId=0

süresi uzun sürebilir. Takip numarası, sigorta filan da istersen 20 Euroyu buluyor. 

Efendi tarafından 25/Kas/16 02:10 tarihinde düzenlenmiştir

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Efendi bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı
    Efendi bunu yazdı

Express olursa iş değişir zaten her yerde. Ama normal gönderim böyle. Bu da linki:

https://www.dhl.de/popweb/ProductOrder.do?checkOnInit=false&insert=false&itemId=0

süresi uzun sürebilir. Takip numarası, sigorta filan da istersen 20 Euroyu buluyor. 

Süre önemli değil, 1 ayda da gelebilir. Ben bu linki arkadaşa bi göndereyim. İncelesin. Çok teşekkür ederim 

Toplam Hit: 1976 Toplam Mesaj: 15
cd kargo