Almanyadan Türkiyeye Kargo
-
-
Burdakilere ulaşıp ricada bulunabilirsiniz.
-
selo-g bunu yazdı
Benimde aklıma geldi ama aynı şehirde bulmak falan sıkıntı. Birde riske atamam. Cd bana özel olacak başka birinin görmemesi lazım.
-
RotKerim bunu yazdıselo-g bunu yazdı
Benimde aklıma geldi ama aynı şehirde bulmak falan sıkıntı. Birde riske atamam. Cd bana özel olacak başka birinin görmemesi lazım.
aklına geldiğine eminim ancak bir yere upload etse google drive falan olmuyor mu
-
Kargoda cd, flash bellek, harddisk gönderince Almanya için özellikle %0,001 bir ihtimal bile olsa açip bakma ihtimalleri var aklinij bir köşesinde bulunsun. Harici diskin açılıp, dosyalarin kurcalandigini farketmistik bir defasında. Her neyse,
Ucuz yollu arıyorsan dhl, fedex gibi firmalarla anlasmali birini bul onların adına gelsin.
-
wetransfer ile data göndersinler almanya'dan cd mi getirtilir yahu?
-
Kaan bunu yazdı
Kargoda cd, flash bellek, harddisk gönderince Almanya için özellikle %0,001 bir ihtimal bile olsa açip bakma ihtimalleri var aklinij bir köşesinde bulunsun. Harici diskin açılıp, dosyalarin kurcalandigini farketmistik bir defasında. Her neyse,
Ucuz yollu arıyorsan dhl, fedex gibi firmalarla anlasmali birini bul onların adına gelsin.
Ortalama ne kadar tutuyor?
-
Dhl 2 kiloya kadar olanını 15 Euro 98 cente gönderiyor.
Efendi tarafından 25/Kas/16 02:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Efendi bunu yazdı
Çok uygunmuş.bana 50€dan falan bahsettiler korkuttular açıkcası
-
RotKerim bunu yazdıEfendi bunu yazdı
Express olursa iş değişir zaten her yerde. Ama normal gönderim böyle. Bu da linki:
https://www.dhl.de/popweb/ProductOrder.do?checkOnInit=false&insert=false&itemId=0
süresi uzun sürebilir. Takip numarası, sigorta filan da istersen 20 Euroyu buluyor.
Efendi tarafından 25/Kas/16 02:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Efendi bunu yazdıRotKerim bunu yazdıEfendi bunu yazdı
Express olursa iş değişir zaten her yerde. Ama normal gönderim böyle. Bu da linki:
https://www.dhl.de/popweb/ProductOrder.do?checkOnInit=false&insert=false&itemId=0
süresi uzun sürebilir. Takip numarası, sigorta filan da istersen 20 Euroyu buluyor.
Süre önemli değil, 1 ayda da gelebilir. Ben bu linki arkadaşa bi göndereyim. İncelesin. Çok teşekkür ederim