Altın Bu Hafta Ne Olur?
-
evet arkadaşlar soru gayet basit. yatırımcı arkadaşların altının bu haftaki seyriyle ilgili fikirlerini alabilirmiyim ?
-
kesin forex'e merak sardın (:
-
yükselecek 1730'ları geçecek.
-
CEO bunu yazdı
o kadar gelişemedim hocam daha. 24 ayardayım şimdilik :D
-
mobydick64 bunu yazdıCEO bunu yazdı
o kadar gelişemedim hocam daha. 24 ayardayım şimdilik :D
hea iyi iyi hiç bulaşma hacı o tarz işlere zaten :D
-
duser
-
98lerdi en son baktığımda bu gun sana tavsiyem bu hafta tam altın zamanı söz uçar yazı kalır 22 aralıkta tekrar bakalım fiyata nereye gelicek.
-
5 aralıkta dip gördü 6 aralıkta destek verdiler dahada düşmesin diye düşüşü kırdılar bende geleceği en dip nokta çünkü ardından devlet tarafından destek gelecektir yine şu an 98.1 geziyor gram fiyatı 97' ye kadar düşmesine müsade ediyolar. istenen seviye 98.2 civarı ama hafta içerisinde anlık bir yükseliş yaparak 98.6' yı gördü ama yine hemen 12.12.12' de 98.1 seviyesine bastırdılar bence bu seviyede gider bir kaç gün ve bu haftayı bu şekilde bitirir hafta pzt ve çarşamba günleerine dikkat edip alım yaparsan bu günlerde çıkım yapmalısın pzt ve çarşamba günleri altın genelde kazandırır hemen al sat yapıyorsan 98.1 iyi bir rakam ama benim fikrim yarını bekle yarın 98.0 yada 97.8 seviyelerine düşebilir. Yarın alım yapıp çarşamba günü elinden çıkarabilirsin.
-
HAftalık çizelgeleri verirsen (elimde program vs. yok) analiz için bakabilirim. Bir kaç haftalık grafikleri ver. Birde aylık.
-
dün artması lazımdı 12.1212de bu hafta hafif oynamalar olur 2 3 haftaya düşer varsa altın sat alcaksanda haftaya al ama yılbaşını bekleme
-
kaygusuz bunu yazdı
duser
hakikaten tam düştü :D 83 şimdi