Altın Çağ - Hey Gidi Hey
-
-
EcHoLL bunu yazdı
56k modem zamanları Undernet giri istanbul zurna ankara gibi kanallara sohbet açık olanlara opların hepsine Misosikan Atho+ atıyorduk adam bağlanana kadar kanala flood çakıyorduk :) millet op plus almak için para veriyordu
Undernetin bende yeri bambaşkadır. Çok zamanım geçti oralarda çok güzel insanlar tanıdım oranın sayesinde, 4-5 şehirde yüzyüze görüştüğüm kimisiyle halen daha ara ara telefonlaştığım arkadaşlarım var oradan kalma. 2000-2005 arası.
Eskiden dayılar fırsat bulunca gençliğini anlatırdı, saçma gelirdi bana. Şimdi bizde yaş aldıkça bişey olsada gençliğimizi anlatsak o günleri ansak diye fırsat kolluyoruz gibi.
-
14 yaşındayım ya da 15 maks. mahalle maçın da galip gelmişiz. okulda yazılı dönemi değil rahatız. Akşam ezanı okunmuş eve gelip yemek yemişiz. O zaman peder Türk Telekomda Amir. Lojmanda oturuyoruz evin altı santral aq. Şehir de adsl i ilk kullananlardanız..
chat4free.de diye bir site vardı. sade basit sohbet kanalları vardı. ne fotoğraf ne video hiç bişey yoktu. saedce kanallara girip ortak sohbet edebiliyordunuz. sonra özele geçiyorduk özel kanalda da media yoktu. yüzünü görmediğim sesini duymadığım kızlarla saatlerce günlerce haftalarca aylarca sohbet etmişliğim var.
kız mı erkek mi onu da bilmiyorum ama ben kız olarak kabul ediyorum hala :D Şimdi ki gençlere bakıyorum da, instagram dan tipine parasına bakıp konuş ya da geç çok hızlı tüketim.. biz görmediğimiz duymadığımız kişilerle aylarca sohbet ederdik. ve sohbet öyle akardı ki hiç sıkılmazdım..
Hatice diye bi kız vardı.. onla hep kimsenin uğramadığı dandik bir chat odasında buluşur konuşurduk. 1 yıl falan konuştuk sonra bir daha gelmedi. 1-2 ay hergün bekledim o kanal da oda da ama gelmedi.. hep merak etmişimdir neden gelmedi veya noldu diye..
Almanya da yaşıyordu ve benden 3 yaş büyüktü.. sen büyüyünce seni alacam almanyaya getirecem diyordu namıssız başkasını buldu beni bıraktı..
-
Msn hackliyorduk fakemail yollayıp :) sahte sayfa yapıyorduk msn sitesinin şifremi yenileme indexinden... Winamp vardı.. Ozaman şey siteleri açıktı rahat rahat giriyorduk :) heyy gidi günler heyyy...
-
Fifa 98 den fifa 2000 e geçince lan bu ne adamların aynısını yapmışlar demiştim
real Madrid efsane kadro ile sabahlara kadar maç yapardım
dyna bomberman vardı çok severdim
wolfied vardı ejderha nın alanını daraltıp öldürmeye çalışırdık
midtown madnes cadillac alır çıkardım otobana
Winampta şarkıları dizmişsin çalıyor
nfs 2 de iki kişi yarışlara girerdik
vay anasını 25 yıl olmuş
-
Agzin anneler araniyor temali bildirimler de cikiyordu.
adguard(eklenti degil yazilim yillik 250 tl aldim 3 cihaz) sagolsun kaymak gibi tertemiz bu gunlerde.
siddetle oneririm. -
CiRKiN bunu yazdı
vay anasını 25 yıl olmuş
Ben halen oynuyom ki bazılarını :)))
-
kazasker1 bunu yazdıCiRKiN bunu yazdı
vay anasını 25 yıl olmuş
Ben halen oynuyom ki bazılarını :)))
Wolfied çok severdim manyak gibi oynardım.
-
Delphi 8 kitabım hala duruyor ama yine de en moruk ben değilim vay be
-
güzel günlerdi
1gb lık bir tane filmi indrmek için bütün gece pc yi açık bırakırdık oda gece bağlantı kopardı sil baştan pc nin sabaha kadar boşaaçık kalmasına mı yanarsın aynı tekrardan yapışına mı allahtan sonrada sonra p2p yazılımları çıktı da kaldığıyerden devam etme olayı sayesinde kurtulduk.
rahat rahat hacking ile ilgilendiğimiz güzel yıllardı ayrıca proxy bile kullanmazdım
en çok da şaşaırdığım nokta herkesin evinde bilgisayar yoktu çoğu insan internet kafeye gidiyordu ve o kısacık internet kafe zamanlarında mirc de o kadar erkek arasından kızları bulup ayıklayan tayfaya hep imrenmişimdir gerçekten çok büyük bir başarı bence internet kaeye giden kız sayısı o kadar az dı ki o zamanda da bu kızı ayıklamak o arkadaşlardan aramızda da varsa gerçekten tebrik ederim çünkü mirc deki bir kanala 1000 kişi giriyorsa 3 ü kız nickiyle giriyor bunlardan biri ibne öbürü kız nickiyle milletletaşaşk geçen dolandıran tayfa geriye belki1 tane gerçek kız oluyor o ortamda onu bulup düşürmekse büyük başarı