folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Altın Çağ - Hey Gidi Hey

Altın Çağ - Hey Gidi Hey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

56k modem zamanları Undernet giri istanbul zurna ankara gibi kanallara sohbet açık olanlara opların hepsine Misosikan Atho+ atıyorduk adam bağlanana kadar kanala flood çakıyorduk :) millet op plus almak için para veriyordu

Undernetin bende yeri bambaşkadır. Çok zamanım geçti oralarda çok güzel insanlar tanıdım oranın  sayesinde, 4-5 şehirde yüzyüze görüştüğüm kimisiyle halen daha ara ara telefonlaştığım arkadaşlarım var oradan kalma. 2000-2005 arası.

Eskiden dayılar fırsat bulunca gençliğini anlatırdı, saçma gelirdi bana. Şimdi bizde yaş aldıkça bişey olsada gençliğimizi anlatsak o günleri ansak diye fırsat kolluyoruz gibi. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

14 yaşındayım ya da 15 maks. mahalle maçın da galip gelmişiz. okulda yazılı dönemi değil rahatız. Akşam ezanı okunmuş eve gelip yemek yemişiz. O zaman peder Türk Telekomda Amir. Lojmanda oturuyoruz evin altı santral aq. Şehir de adsl i ilk kullananlardanız..

chat4free.de diye bir site vardı. sade basit sohbet kanalları vardı. ne fotoğraf ne video hiç bişey yoktu. saedce kanallara girip ortak sohbet edebiliyordunuz. sonra özele geçiyorduk özel kanalda da media yoktu. yüzünü görmediğim sesini duymadığım kızlarla saatlerce günlerce haftalarca aylarca sohbet etmişliğim var.

kız mı erkek mi onu da bilmiyorum ama ben kız olarak kabul ediyorum hala :D Şimdi ki gençlere bakıyorum da, instagram dan tipine parasına bakıp konuş ya da geç çok hızlı tüketim.. biz görmediğimiz duymadığımız kişilerle aylarca sohbet ederdik. ve sohbet öyle akardı ki hiç sıkılmazdım..

Hatice diye bi kız vardı.. onla hep kimsenin uğramadığı dandik bir chat odasında buluşur konuşurduk. 1 yıl falan konuştuk sonra bir daha gelmedi. 1-2 ay hergün bekledim o kanal da oda da ama gelmedi.. hep merak etmişimdir neden gelmedi veya noldu diye..

Almanya da yaşıyordu ve benden 3 yaş büyüktü.. sen büyüyünce seni alacam almanyaya getirecem diyordu namıssız başkasını buldu beni bıraktı..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Msn hackliyorduk fakemail yollayıp :) sahte sayfa yapıyorduk msn sitesinin şifremi yenileme indexinden... Winamp vardı.. Ozaman şey siteleri açıktı rahat rahat giriyorduk :) heyy gidi günler heyyy...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Fifa 98 den fifa 2000 e geçince lan bu ne adamların aynısını yapmışlar demiştim 

real Madrid efsane kadro ile sabahlara kadar maç yapardım

dyna bomberman vardı çok severdim 

wolfied vardı ejderha nın alanını daraltıp öldürmeye çalışırdık

midtown madnes cadillac alır çıkardım otobana 

Winampta şarkıları dizmişsin çalıyor 

nfs 2 de iki kişi yarışlara girerdik 

vay anasını 25 yıl olmuş 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

Agzin anneler araniyor temali bildirimler de cikiyordu.
    adguard(eklenti degil yazilim yillik 250 tl aldim 3 cihaz) sagolsun kaymak gibi tertemiz bu gunlerde.
    siddetle oneririm.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

vay anasını 25 yıl olmuş 

Ben halen oynuyom ki bazılarını :)))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı
    CiRKiN bunu yazdı

vay anasını 25 yıl olmuş 

Ben halen oynuyom ki bazılarını :)))

Wolfied çok severdim manyak gibi oynardım.

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Delphi 8 kitabım hala duruyor ama yine de en moruk ben değilim vay be

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

güzel günlerdi 

1gb lık bir tane filmi indrmek için bütün gece pc yi açık bırakırdık  oda gece bağlantı kopardı sil baştan pc nin sabaha kadar boşaaçık kalmasına mı yanarsın aynı tekrardan yapışına mı allahtan sonrada sonra p2p yazılımları çıktı da kaldığıyerden devam etme olayı sayesinde kurtulduk.

rahat rahat hacking ile ilgilendiğimiz güzel yıllardı ayrıca proxy bile kullanmazdım 

en çok da şaşaırdığım nokta herkesin evinde bilgisayar yoktu çoğu insan internet kafeye gidiyordu ve o kısacık internet kafe zamanlarında mirc de o kadar erkek arasından kızları bulup ayıklayan tayfaya hep imrenmişimdir gerçekten çok büyük bir başarı bence internet kaeye giden kız sayısı o kadar az dı ki o zamanda da bu kızı ayıklamak o arkadaşlardan aramızda da varsa gerçekten tebrik ederim çünkü mirc deki bir kanala 1000 kişi giriyorsa 3 ü kız nickiyle giriyor bunlardan biri ibne öbürü kız nickiyle milletletaşaşk geçen dolandıran tayfa geriye belki1 tane gerçek kız oluyor o ortamda onu bulup düşürmekse büyük başarı 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2490 Toplam Mesaj: 23
internet mirc altınçağ heygidihey msn