Altın'ın Ons'u 1445 $
-
kıbrıs falan hikaye, dünya ekonomisinde kıbrıs gemideki fareden ileri gidemez, durumu açıklayacak bazı kalemleri dikkate almak lazım, öncelikle bankaların doğruluğu kesin olmayan altın hisselerindeki değişiklikler yani adam kasada 300.000.000dolarlık altın var diyor hisselendiriyorum diyor vs. İrana olan ambargo ile paralel olarak dibe çekilecek fiyatla piyasada keriz avına çıkılacak piyasa dediysem merkez bankaları var içinde, dibi beklemeyin dibi görecek oyuncu tahribatta gezmez =D dibi çok büyük balıklar bilir ki dibi de zaten onlar belirler, elinde altın olan satmasın hatta mevcut birikimlerini de gömmeyi düşünebilirler, bu meretin çıkarma masrafı bi çok yerde ons başına şuanki değeri aşıyor çok da dip görmez merak etmeyin.
altın düşünce borsa orta vadede çıkış trendi gösterir, monofaz düşünmemek lazım
glaurung tarafından 16/Nis/13 15:29 tarihinde düzenlenmiştir -
kardeşimin işletmede okuyan arkadaşlarının hocası bu hafta sonu yükselecek demiş. biraderde arayıp haber verdi alacasan al diye.
ne kadr doru bilmem
-
FOXXLY bunu yazdı
kardeşimin işletmede okuyan arkadaşlarının hocası bu hafta sonu yükselecek demiş. biraderde arayıp haber verdi alacasan al diye.
ne kadr doru bilmem
bloomberg bugün yükselecek sonra yine düşmeye başlar gibi bi açıklama yaptı. bi yorumcu 1100$ bile olabilir dedi korkuttu forexciler olarak beklemedeyiz. ama düz altın alınabilir bankalardan kuyumcudan tabiki uzun vade için.
-
mynetin altın sayfası açık kalmış gram altın son 1 saatte 1 lira düşmüş. yenilerken fark ettim
Gram Altın 79,96 80,10 -
DevilKingtr bunu yazdı
kuyumcular altın satmıyor nereye alıyonuz altını
Banka (kağıt üzerinde).
-
Bittim gözün aydın bittim helal olsun (:
-
baya bir yatırım firmasının yorumunu okudum 1200 lerden bahsediyor hepsi
2011 yılında altın bu kadar artamaz bu işte bir bokluk var diyodum2 sene sonra patladı
-
elimde baya bir nakit para var bankada öyle kuzu kuzu yatıyor altın alsak 6-7 ay sonra satsam kar edermiyim?
-
72 liradan itibaren almaya başlanır düştükçe alın tahminim 65-72 aralıgında götürüp getirecekler
şaka la şaka bilseydim kıçımda donum olurdu (: 80 iyi fiyat abanın
Cia tarafından 16/Nis/13 21:34 tarihinde düzenlenmiştir -
ibrahimeren bunu yazdı
elimde baya bir nakit para var bankada öyle kuzu kuzu yatıyor altın alsak 6-7 ay sonra satsam kar edermiyim?
Uzun vadede değerlendireceksen ki öyle görünüyor al derim
ama bugün alıp bi kaç ay sonra nakite çevireceksen zarar edersin bilgin olsun