Altın'ın Ons'u 1445 $

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

kıbrıs falan hikaye, dünya ekonomisinde kıbrıs gemideki fareden ileri gidemez, durumu açıklayacak bazı kalemleri dikkate almak lazım, öncelikle bankaların doğruluğu kesin olmayan altın hisselerindeki değişiklikler yani adam kasada 300.000.000dolarlık altın var diyor hisselendiriyorum diyor vs. İrana olan ambargo ile paralel olarak dibe çekilecek fiyatla piyasada keriz avına çıkılacak piyasa dediysem merkez bankaları var içinde, dibi beklemeyin dibi görecek oyuncu tahribatta gezmez =D dibi çok büyük balıklar bilir ki dibi de zaten onlar belirler, elinde altın olan satmasın hatta mevcut birikimlerini de gömmeyi düşünebilirler, bu meretin çıkarma masrafı bi çok yerde ons başına şuanki değeri aşıyor çok da dip görmez merak etmeyin.

altın düşünce borsa orta vadede çıkış trendi gösterir, monofaz düşünmemek lazım

glaurung tarafından 16/Nis/13 15:29 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kardeşimin işletmede okuyan arkadaşlarının hocası bu hafta sonu yükselecek demiş. biraderde arayıp haber verdi alacasan al diye.

ne kadr doru bilmem

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

kardeşimin işletmede okuyan arkadaşlarının hocası bu hafta sonu yükselecek demiş. biraderde arayıp haber verdi alacasan al diye.

ne kadr doru bilmem

bloomberg bugün yükselecek sonra yine düşmeye başlar gibi bi açıklama yaptı. bi yorumcu 1100$ bile olabilir dedi korkuttu forexciler olarak beklemedeyiz. ama düz altın alınabilir bankalardan kuyumcudan tabiki uzun vade için.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

mynetin altın sayfası açık kalmış gram altın son 1 saatte 1 lira düşmüş. yenilerken fark ettim

Gram Altın 79,96 80,10

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

kuyumcular altın satmıyor nereye alıyonuz altını 

Banka (kağıt üzerinde).

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bittim gözün aydın bittim helal olsun (:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

baya bir yatırım firmasının yorumunu okudum 1200 lerden bahsediyor hepsi

2011 yılında altın bu kadar artamaz bu işte bir bokluk var diyodum2 sene sonra patladı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

elimde baya bir nakit para var bankada öyle kuzu kuzu yatıyor altın alsak 6-7 ay sonra satsam kar edermiyim?

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

72 liradan itibaren almaya başlanır düştükçe alın tahminim 65-72 aralıgında götürüp getirecekler

şaka la şaka bilseydim kıçımda donum olurdu (: 80 iyi fiyat abanın

Cia tarafından 16/Nis/13 21:34 tarihinde düzenlenmiştir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

elimde baya bir nakit para var bankada öyle kuzu kuzu yatıyor altın alsak 6-7 ay sonra satsam kar edermiyim?

Uzun vadede değerlendireceksen ki öyle görünüyor al derim

ama bugün alıp bi kaç ay sonra nakite çevireceksen zarar edersin bilgin olsun

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
Toplam Hit: 4612 Toplam Mesaj: 44