Altinin Yukselmesi İle Herkezin Bozdurmasi
-
endenius bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
iyide altın eskisi kadar kar ettiren bir yatırım aracı değilki
zaten milletin bankaya güvenmeyip yastık altına koyduğu altını bozdurmak istediğinde her gram başına 10 lira 20 lira belki daha fazla bilmem kaç lira zararı var
bankada altın hesabı olsada onunda ot vergisi bok vergisi bilmemnesi işletim ücretleri vs var
işin özeti altın maltın yalan
ekonomiye katkısı matkısı yok
$ hükmederpoh hükmeder
ademden beri altın altındır
ülkeler batmış yerin dibine geçmiş en güçlü devletlerin bile ne adı nede parası kalmıştır ama altın herzaman var olmuştur
yok yastık altıymış ekonomi canlanırmış
mk uluslar arası sıccacık parasıyla canlanmayan ekonomi yastığın altıylamı canlanacak , az uğraşsalar ulusların bacak arası ile belki canlandırırlar (bknz oy nataşa nataşa )
yok yorgan altınıda çıkartsın millet tam cümbüş olsun
gördük işte irandan gelen bilmem kaç ton altını ekonomiye çok katkısı oldu canım %100 büyüme gerçekleşti maşAllah demi amk
-
AllahinOglu bunu yazdıendenius bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
iyide altın eskisi kadar kar ettiren bir yatırım aracı değilki
zaten milletin bankaya güvenmeyip yastık altına koyduğu altını bozdurmak istediğinde her gram başına 10 lira 20 lira belki daha fazla bilmem kaç lira zararı var
bankada altın hesabı olsada onunda ot vergisi bok vergisi bilmemnesi işletim ücretleri vs var
işin özeti altın maltın yalan
ekonomiye katkısı matkısı yok
$ hükmederpoh hükmeder
ademden beri altın altındır
ülkeler batmış yerin dibine geçmiş en güçlü devletlerin bile ne adı nede parası kalmıştır ama altın herzaman var olmuştur
yok yastık altıymış ekonomi canlanırmış
mk uluslar arası sıccacık parasıyla canlanmayan ekonomi yastığın altıylamı canlanacak , az uğraşsalar ulusların bacak arası ile belki canlandırırlar (bknz oy nataşa nataşa )
yok yorgan altınıda çıkartsın millet tam cümbüş olsun
gördük işte irandan gelen bilmem kaç ton altını ekonomiye çok katkısı oldu canım %100 büyüme gerçekleşti maşAllah demi amk
iran işini bilir
resmen uluslar arası alışverişlerde dolar kullanmayı bıraktı, amerika ile ticaret yapacaksa dolar kullanacak
yastık altından çıkarttı millet gitti bozdurdu bu arada bi dalga hoop millet resmen kendini bozdursa bundan iyi duruma düşerdi
sikmeye geldimi millet yemeye geldimi kemikleri koklatmıyor illet
-
her hangi bir savaş anında veya kriz de ne dolar, ne euro, ne borsa kalır.tek faydalı altın olur.şuan için altını konuşmak yanlış olur.
-
altının yükselmesi demek paraya olan güvenin düşmesi demektir.bu durumda paranın değer kaybetmesi gözlenir.
herşeyin bir inişi ve çıkşı vardır.mantık tamamen bu
altını bozdurdun dolar aldın altın yüksekti.bu sefer herkes bozdurunca altının değeri düşücek.hep bir sirkülasyon var
dünya geneline bakarsan altın oyuncuları var.bu altın 50 yılda bir dibi görür 50 yılda bir tavan yapar.bu taban ve tabandan da kazanan adamlar hep aynıdır
amerikanın değişen para politikasıda altını doları çok fazla etkiledi.
-
Nereye yatırım yapalım o zaman?
-
bi deli kuyuya tas atmis 40 akilli cikaramamis olmus konu :D abi ben sadece bu altinin yukselmesi euronun dusmesi falan nie oluor etkileri nedir die merakdan sordum olay dunya ekonomisini kurtarmaya kadar varmis :D:D
-
euro ya yatırım yapsak mı ya ? tekrar 3 lere çıkarsa deli kar bırakır.
-
Altin düşecek petrol yükselecek diyen murit kulaklarını cinlattim
Kimse kimseye gelecekten haber vermesin gaybi
-
FOXXLY bunu yazdı
euro ya yatırım yapsak mı ya ? tekrar 3 lere çıkarsa deli kar bırakır.
Avrupa merkez bankasi gecen hafta, piyasaya her ay 60 milyar euro surme karari aldi, degerinin dusmesi de bundan. Muhtemelen biraz daha dusecek, bence bulasmak pek akillica degil.
-
bu euronun dusmesine okadar ihtiyacim varki :D subat sonuna kadar 2.50 yi falan gorse evin mobilyasi bedavaya gelicek :D:D