Ama Çocuk
-
Bir bayram günü kameraya almışlar,5 yaşında ama(görme engelli),sorular soruyor sürekli,elleriyle algılamaya çalışıyor,pek hoşuma gitti yaşama sevinci,Allah ömrünü uzun etsin bu çocuğun..
Sağlığınızın değerini bilin dostlar..Sağlığın varken para kazanabiliyorsun,ama her paran olduğunda sağlığını geri kazanamıyorsun
-
kahretsin abi ya çok güzel :( , öğütünde çok güzel abi, sağol paylaştığın için bu videoyuda.
-
ne güzel çocuk lan
-
sağlıklı bir oğlum olduğu için yüce rabbime şükürler olsun. ağladım çocuğu görünce. her şeyin başı sağlık. bu dünyada herşey bir sınav.
-
bişi annamadım :X
-
@geberesice31, Konu başlığındaki ''Ama'' sözcüğü klasik cümlelerimizde kullandığımız ve kendisinden sonraki yargıyı piç eden ''Ama'' değil. Bu yüzden anlamamış olabilirsin.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
@geberesice31, Konu başlığındaki ''Ama'' sözcüğü klasik cümlelerimizde kullandığımız ve kendisinden sonraki yargıyı piç eden ''Ama'' değil. Bu yüzden anlamamış olabilirsin.
----------------------------- eyw. :X -
çok zor ya :'(. gözlerimi kapatıp birkaç saniye bile durmak onların ne durumda olduklarını bir nebze olsun anlamaya yetiyor.
insan sahip olduklarının eksikliğini ancak kaybedince hissediyor tabi,yoksa umurunda olmuyor çoğu zaman.
hatırlatman için buruk bir teşekkür bırakıyorum...
-
Rabbim yardımcısı olsun ve ailesine sabır versin... İnanın çok zor ama neşe dolu ya Çok sevimli saol arkadaşım hatırlattığın için
-
gözlerim doldu ağlıyorum şuan resmen.. kendimden utandım bir an.. Allah yardımcısı olsun her daim.. Sevdiklerinden ayırmasın.. her dilediği gibi olsun.. ne kadar güzel bi çoçuk ya.. :'( :'(
-
Çok Etkileyici Yaaa... Biz bir takım şeylerin değerini kaybedince anlıyoruz. Bence bir an önce bu huyumuzu terk etmeliyiz. Ve Elimizdekilerin Değerine Varmalıyız :/
Toplam Hit: 4261 Toplam Mesaj: 23