Ama Okadar Yol Yaptı,Otoban Yaptı Diyenlere
-
Ban golu canavari geliyor kaciiiinnnn....
-
rhodostethia bunu yazdı
Kendi otomobilini üretemeyen ülke diyosun da,otur da bi düşün bu ülke ndn kendi otomobilini üretememiş? İçimizdeki oç irlandalılar yüzünden. Onlar hala var. Madem bu hükümet bu kadar kötü bir hükümet gelene kadar diğerleri ne yapmış ?
Onlar neden otoban , otoyol vs. yapmamış ?
Onlar neden hızlı tren projelerini hayata geçirmemiş ?
Neden marmaray yapılmamış önceden mesela ?
Biz o dönemlerde neden hastanelerde 3 saat kuyrukta beklemişiz ?
Sizin muhalefetliğiniz de ( içinizden bi kaçınıza söylüyorum genellemeyin ) K.K'nın muhalefetliği ile aynı. Ve Bu ülkede bu kafa yapısıyla 50 yıldan fazladır iktidar olamamış Chp ve zihniyeti,bu kafa yapısını değiştirmediği sürece bir 50 yıl daha bi bok olamaz.Ülke kendi otomobilini yapabilmişdir fakat pazar oluşturamamış ve iptal etmiştir.Tabi başka antlaşmalarda etkili bu konuda.
Hızlı tren projesi için ankara-istanbul arası ne durumda belli değil. İhalelerde zengin olanları vurgun yapanları işin içindekilerde biliyor o ayrı konu.
Marmaray projesi 1860 yılında ilk kez dile getirilmiştir. Tayyipin mucuzesi olarak görmek yanlış. tayyip döneminde hayata geçirilmesi sebebi için bakınız kamu ihale kanunu son değişiklikler.
Hastahaneleri bence iyileştirmedi özelleştirdi. Doktorları adam başı ücretlendirme yöntemine gitti sağlık sistemi çöktü özel hastahaneleri sisteme dahil etti ve milletin cebinden daha çok para çıkmaya başladı. Hiçbir ülkede yokturki maaşı üzerinden %40 kesinti yapılsın ve hastahanede muayene için para ödensin.
Sizin iktidarınızı siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Göt kılından başka birşey değilsiniz..
-
yıllardir her fırsatta yerli otomobil yapacak babayiğit araniyor. diye bağıran birisinden bahsedyorsun,
arabayi özel firmalar yapar devlet eliyle araba üreten kaç ülke var? ayrica bu ülkede imza diye bir araba girişimine giren adamin başina neler geldi araştiralim. -
Kardeşim oy verilecek parti var verilmeyecek parti var. İşçi partisine neden oy vereyim ben ya ? O zaman sende genç parti'ye oy ver gibi bişey olur. Oy pusulasında adı geçiyo diye X partisine oy vermem. Gün olur belki Mhp ye oy verebilirim ama Chp ' ye asla. Ulan hadi biz yanılıyoruz yada sizler yanılıyosunuz. Diyorum ki 50 yıldır bi bok olmamış bu partiden. KAç genel başkan değiştirdi yada aynı sekilde kaç tane farklı rakibi oldu ama yine de bu adamlar tek basına iktidar olamamış. 50 dediğime bakma,50 den fazla yanılmıyosam 64 yıldır olamıyo. E bu 65 yıllık zaman içinde herkes mi yanlış ata oynuyo ?
-
rhodostethia bunu yazdı
Kendi otomobilini üretemeyen ülke diyosun da,otur da bi düşün bu ülke ndn kendi otomobilini üretememiş? İçimizdeki oç irlandalılar yüzünden. Onlar hala var. Madem bu hükümet bu kadar kötü bir hükümet gelene kadar diğerleri ne yapmış ?
Sizin muhalefetliğiniz de ( içinizden bi kaçınıza söylüyorum genellemeyin ) K.K'nın muhalefetliği ile aynı. Ve Bu ülkede bu kafa yapısıyla 50 yıldan fazladır iktidar olamamış Chp ve zihniyeti,bu kafa yapısını değiştirmediği sürece bir 50 yıl daha bi bok olamaz.Ne Chp zihniyetiymiş be arkadaş.Chp zihniyeti diye diye vampir gibi emdiler kanımızı.Ama hala şu hiç bir zaman iktidar olamamış CHP zihniyeti demeye devam.Türban mağduriyeti bitti tek teselli Chp zihniyeti.
11 yıldır tek başına iktidar olan bir parti var ama hala Chp zihniyeti.
Mecliste hiç bir yasa geçiremeyen, hiç bir yasanın geçmesine engel olamayan bir CHp var ama hala CHP zihniyeti.
3 kişi eylem yapar Chp zihniyeti.
Başlangıcından bi haber olan gezi parkında bile Chp zihniyeti.
Türban mağduriyetinde suçlu Chp zihniyeti.
Sikecem Chp'nizi de zihniyetinizi de chp zihniyeti diyenide.Kendinize gelin yeter artık.
-
papağan olsa Chp zihniyeti demekten usanırdı.Bu ne amk..
-
o değilde geçen gün gelen su faturasında ki vergileri görünce çok sağlam sövdüm 18.80 lira su bedeli gerisi vergi şubeyolu ne mk
-
blood_rhyme bunu yazdırhodostethia bunu yazdı
Sizin muhalefetliğiniz de ( içinizden bi kaçınıza söylüyorum genellemeyin ) K.K'nın muhalefetliği ile aynı. Ve Bu ülkede bu kafa yapısıyla 50 yıldan fazladır iktidar olamamış Chp ve zihniyeti,bu kafa yapısını değiştirmediği sürece bir 50 yıl daha bi bok olamaz.Ülke kendi otomobilini yapabilmişdir fakat pazar oluşturamamış ve iptal etmiştir.Tabi başka antlaşmalarda etkili bu konuda.
Hızlı tren projesi için ankara-istanbul arası ne durumda belli değil. İhalelerde zengin olanları vurgun yapanları işin içindekilerde biliyor o ayrı konu.
Marmaray projesi 1860 yılında ilk kez dile getirilmiştir. Tayyipin mucuzesi olarak görmek yanlış. tayyip döneminde hayata geçirilmesi sebebi için bakınız kamu ihale kanunu son değişiklikler.
Hastahaneleri bence iyileştirmedi özelleştirdi. Doktorları adam başı ücretlendirme yöntemine gitti sağlık sistemi çöktü özel hastahaneleri sisteme dahil etti ve milletin cebinden daha çok para çıkmaya başladı. Hiçbir ülkede yokturki maaşı üzerinden %40 kesinti yapılsın ve hastahanede muayene için para ödensin.
Sizin iktidarınızı siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Göt kılından başka birşey değilsiniz..
Göt kılı sensin aptal adam konuştuğun laflara dikkat et. Şu +16 laflarla bişey yazmak hiç yazmamandan iyidir. Adama hızlı tren diyorum, diyo ki Angara istanbul ne olduğu belli değil .s.s
Kardeşim kafan bazı şeylere basmıyo bence. Ben Ankara istanbul demiyorum,hızlı tren diyorum. Hızlı tren şuan Ankara - Konya, Konya - Ankara , Eskişehir - Ankara, Ankara - Eskişehir, Konya - Eskişehir , Eskişehir - Konya arasında seyrediyo. Temmuz'un sonuna doğru muhtemelen İStanbul - Ankara seferleri de başlar. Olur da kullanırsan hızlı treni nağmertsin.
Bunlar için neden birşey demiyosun ? ha senin anladığın hızlı tren olayı, sadece Ankara - İstanbul arasıysa o senin eksikliğin.En kısa sürede bu eksikliğini gidermen gerektiği inancındayım. Yetmedi mi ? Gir tcdd sitesine hali hazırda diğer hızlı tren projelerine bak. Belki ihya olursun.
hyr ben önceden 6.5 saatte gittiğim eskisehire suan 1.5 saate gidiyorum. Sen hayırdır ya ?
Marmaray 1860 mış. isterse 1500 yılı olsun. Yapsalarmış ya neden yapmamışlar onu diyorum. Kanunda düzenleme yapmak çok zor değil. Hiç bir ülke yokmuş . Amerika da neden hasta olmayın denir bi fikrin varmı güzel kardeşim?
Otomobil yapımı konusundabazı anlaşmalar diyosun,ne anlaşmasıymış onlar kimler imzalamış biraz anlatsana ? -
CyberAngel bunu yazdırhodostethia bunu yazdı
Sizin muhalefetliğiniz de ( içinizden bi kaçınıza söylüyorum genellemeyin ) K.K'nın muhalefetliği ile aynı. Ve Bu ülkede bu kafa yapısıyla 50 yıldan fazladır iktidar olamamış Chp ve zihniyeti,bu kafa yapısını değiştirmediği sürece bir 50 yıl daha bi bok olamaz.Ne Chp zihniyetiymiş be arkadaş.Chp zihniyeti diye diye vampir gibi emdiler kanımızı.Ama hala şu hiç bir zaman iktidar olamamış CHP zihniyeti demeye devam.Türban mağduriyeti bitti tek teselli Chp zihniyeti.
Mecliste hiç bir yasa geçiremeyen, hiç bir yasanın geçmesine engel olamayan bir CHp var ama hala CHP zihniyeti.
Sikecem Chp'nizi de zihniyetinizi de chp zihniyeti diyenide.Kendinize gelin yeter artık.
Aslında haklısın. Chp zihniyeti diye bişey yok. Tam anlamıyla zihniyetsiz bi oluşum. ÖZür dilerim yanlış ifade olmuş benimkisi de sen bi sakin ol otur soluklan böyle s*kmeler klavye basından olduğu sürece bıraksak bütün ülkeyi becerirsin sen bu hızla şampiyon.
-
rhodostethia bunu yazdıCyberAngel bunu yazdırhodostethia bunu yazdı
Aslında haklısın. Chp zihniyeti diye bişey yok. Tam anlamıyla zihniyetsiz bi oluşum. ÖZür dilerim yanlış ifade olmuş benimkisi de sen bi sakin ol otur soluklan böyle s*kmeler klavye basından olduğu sürece bıraksak bütün ülkeyi becerirsin sen bu hızla şampiyon.
seninle münakaşaya girmicem de tek bişi soliyim. senin savundugun zihniyet de; hırsızlık,yalan,din sömürüsü vsvs üzerine kurulu ;)