Amaç Ne?
-
http://www.youtube.com/watch?v=DAFRqkF32Wk&feature=related
-
amaç falan yok verecek birine :)
-
Şarkıyı söyleyen dalla**nın reklamı olabilir mi amaç ?
Hani bayan vücudu bu konularda bir obje olarak görülüyor ya :|
-
Yaa bırak napıyosa yapsın götünü başını sallıyo işte ne güzel. Hoşuna gidiyosa yapsın karışma kardeş.
Bide ben bişeyi çok merak ediyorum. Bu tip kızların aileleri nasıl bişey + aileleri bu tarz şeyleri görmüyomu ? + görüyosa ne diyo ? Ayrıca bu tarz dans edip milletin huzuruna sunma gibi yüzü , gururu , cesareti nerden buluyolar acaba. Allaha şükür benim kardeşim , ablam , yakınım vs vs em değil. Yoksa kahrolurdum. O yüzden kızlara fazla bulaşmak istemiyorum, kızlardan kendimi biraz olsun geri çekiyorum. Olurda biri benim anama bacıma veya yakınıma böyle bakar veya laf atar veya başka başka bişeyler düşünür diye. Allaha şükür bu tarz ne kardeşim ne yakınım var...
Offf offf ne diyim yaa diyecek bişey bulamıyorum ki :/
-
Daha önce verildiydi,ayrıca kız çok tipsiz :|
-
la milletimiz abaza olduğu için bizim gözümüzede direk 'Azmış' gibi geliyo böyleleri :D
bilmiyom belkide kendini ifade etmeye çalışıyo.Ama ne olursa olsun şahin görünümlü doğanda 6 kişi patlamış hopörlörlerden Sean Paul dinliyorsa-bu kızım masumane amacı bile,bu tipleri bağrından çıkarmış bi millet için potansiyel vericidir:D
Güzel oynuyo ama kalçasıyla beli biraz durgun-o sallama olaylarından vasatın üstünde olarak geçti benden :) -
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
Ama ne olursa olsun şahin görünümlü doğanda 6 kişi patlamış hopörlörlerden Sean Paul dinliyorsa-bu kızım masumane amacı bile,bu tipleri bağrından çıkarmış bi millet için potansiyel vericidir:D
Ooooohah lafa bak. Efe sen kendini iyice aştın olm :) -
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
Ama ne olursa olsun şahin görünümlü doğanda 6 kişi patlamış hopörlörlerden Sean Paul dinliyorsa-bu kızım masumane amacı bile,bu tipleri bağrından çıkarmış bi millet için potansiyel vericidir:D
Ooooohah lafa bak. Efe sen kendini iyice aştın olm :)
ne dediğimi biliyormuyuım ben amk :D
aştım kanka çok feci:D -
Ne kadar itici lan :|
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------Doğan görünümlü şahin olacak :)
-
angut bu ya