Amatör Dürbün
-
merhabalar arkadaşlar etrafı apartmanları vs. :) yerleri net göstericek dürbün arıyorum
http://urun.gittigidiyor.com/100X100-Kama-El-Durbunu-Pusulali-Sok-Fiyat_W0QQidZZ27342061
bu tür yani çok pahalı olmayan ürünler varsa mesaj atarsanız sevinirim
Saygılarımla!
-
hoca röntgencilikmi yapcan napcan
prof bişey aramıyosan baen görüyom seyyar satıcılarda onlardan alabilirsin idare eder seni
-
zoomlu olursa süper olur ya okuldan eve gelince tee heybeliden :D alanyaya karı kız bkarız okadar erkeğin arasında:D
-
şu üstteki dürbünün aynısından bende war bide gece görüşlü ,)))
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------şu üstteki dürbünün aynısından bende war bide gece görüşlü ,)))
-----------------------------bu gece görüşlü nasıl oluyor termalmi mesela uzaktan tanıdığın birine bakınca tanıya bilirmisin yoksa net göstermiyormu
kısaca kullanıcıyı memnun edermi -
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
-----------------------------şu üstteki dürbünün aynısından bende war bide gece görüşlü ,)))
-----------------------------bu gece görüşlü nasıl oluyor termalmi mesela uzaktan tanıdığın birine bakınca tanıya bilirmisin yoksa net göstermiyormu
kısaca kullanıcıyı memnun edermi
-----------------------------ya tam bende bilmiorum babam almış banada tam net göstermio ama orda haywan mı insanmı anlayabiliosun ne kadar açıklayabildim bilmiorum ama :S
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------dead_march bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ya tam bende bilmiorum babam almış banada tam net göstermio ama orda haywan mı insanmı anlayabiliosun ne kadar açıklayabildim bilmiorum ama :S
-----------------------------saol açıklamaya uğraşman zaten yeterli uzun zamandır böyle bişey almak istiyorum ama internette bu dürbünler hakkında fazla bir bilgi yok
-
dead_march bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------dead_march bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------saol açıklamaya uğraşman zaten yeterli uzun zamandır böyle bişey almak istiyorum ama internette bu dürbünler hakkında fazla bir bilgi yok
-----------------------------benim babam çok ilginç bi adam mesela 18 yaş günü hediyem bi silah ,))
eğer sawaş çıkarsa beni bulun bizim ewdekiler herkese yeter ben anlamıorum adam tek kişi kalıo ewde şuanda 50 kilo çay, 30 kilo yağ , 30 40 kilo şeker falan war yurt dışından kaçak mı geliomuş bişiler oluomuş paso böle zayıflama aletleri elektronik salak salak buluşlar falan war o dürbünüde öle aldı die biliorum rengide çalı yeşili çalılıklarda belli olmuo ,))
not: yanlış anlaşılma olmasın nispet ws deil tanrı herkese wersin sadece ilginçliğini göstermek için yazdım
-
harbi ya bizim evde dier evlere göre baya yüksek ortada sap gibi dolayısıyla bir sürü cam felan var oturup seyretmek istiyorum öyle sapıkça şeyler düşünmüyorum sadece insanların ne yaptığını felan merak ediyorum neyle uğraşıyolar ilginç geliyor
-
heybelidemi oturuyorsun hoca sen hep heybelide oturan arkadaşım olsada yanına gitsem istemişimdir eğer oradaysan ayvayı yedin :)
-
idare etsin diyorsan 30 tl'den aşşağı bişey alma, kalite olsun diyosan HAMA'nın çeşitlerine bakabilirsin uygun fiyatlı olanlarıda var 500£ olanlarıda bütçeye göre seçersin.