Amatör Dürbün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

merhabalar arkadaşlar etrafı apartmanları vs. :) yerleri net göstericek dürbün arıyorum

http://www.hepsiburada.com/hama-62077-zoom-durbun-10-30-x-60/productDetails.aspx?categoryid=1306893&productid=sporhm62077 

http://urun.gittigidiyor.com/100X100-Kama-El-Durbunu-Pusulali-Sok-Fiyat_W0QQidZZ27342061

bu tür yani çok pahalı olmayan ürünler varsa mesaj atarsanız sevinirim

Saygılarımla!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hoca röntgencilikmi yapcan napcan

prof bişey aramıyosan baen görüyom seyyar satıcılarda onlardan alabilirsin idare eder seni

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

zoomlu olursa süper olur ya okuldan eve gelince tee heybeliden :D alanyaya karı kız bkarız okadar erkeğin arasında:D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

şu üstteki dürbünün aynısından bende war bide gece görüşlü ,)))

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

bu gece görüşlü nasıl oluyor termalmi mesela uzaktan tanıdığın birine bakınca tanıya bilirmisin yoksa net göstermiyormu
    kısaca kullanıcıyı memnun edermi

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

dead_march bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

bu gece görüşlü nasıl oluyor termalmi mesela uzaktan tanıdığın birine bakınca tanıya bilirmisin yoksa net göstermiyormu

ya tam bende bilmiorum babam almış banada tam net göstermio ama orda haywan mı insanmı anlayabiliosun ne kadar açıklayabildim bilmiorum ama :S

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

ya tam bende bilmiorum babam almış banada tam net göstermio ama orda haywan mı insanmı anlayabiliosun ne kadar açıklayabildim bilmiorum ama :S

saol açıklamaya uğraşman zaten yeterli uzun zamandır böyle bişey almak istiyorum ama internette bu dürbünler hakkında fazla bir bilgi yok

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

dead_march bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

saol açıklamaya uğraşman zaten yeterli uzun zamandır böyle bişey almak istiyorum ama internette bu dürbünler hakkında fazla bir bilgi yok

benim babam çok ilginç bi adam mesela 18 yaş günü hediyem bi silah ,)) 

eğer sawaş çıkarsa beni bulun bizim ewdekiler herkese yeter ben anlamıorum adam tek kişi kalıo ewde şuanda 50 kilo çay, 30 kilo yağ , 30 40 kilo şeker falan  war yurt dışından kaçak mı geliomuş bişiler oluomuş paso böle zayıflama aletleri elektronik salak salak buluşlar falan war o dürbünüde öle aldı die biliorum rengide çalı yeşili çalılıklarda belli olmuo ,))

not: yanlış anlaşılma olmasın nispet ws deil tanrı herkese wersin sadece ilginçliğini göstermek için yazdım

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

harbi ya bizim evde dier evlere göre baya yüksek ortada sap gibi dolayısıyla bir sürü cam felan var oturup seyretmek istiyorum öyle sapıkça şeyler düşünmüyorum sadece insanların ne yaptığını felan merak ediyorum neyle uğraşıyolar ilginç geliyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

heybelidemi oturuyorsun hoca sen hep heybelide oturan arkadaşım olsada yanına gitsem istemişimdir eğer oradaysan ayvayı yedin :) 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

idare etsin diyorsan 30 tl'den aşşağı bişey alma, kalite olsun diyosan HAMA'nın çeşitlerine bakabilirsin uygun fiyatlı olanlarıda var 500£ olanlarıda bütçeye göre seçersin.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 2782 Toplam Mesaj: 17