Amatör Fotoğraflarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Tosun bide bana imreniyodun . Beni alt etmişsin oloom :D Adamsın adam . O makinayla bu pozları yakalıyosan bırak okulu gel burada sahilde fotoğraf çek

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:
    -----------------------------

Tosun bide bana imreniyodun . Beni alt etmişsin oloom :D Adamsın adam . O makinayla bu pozları yakalıyosan bırak okulu gel burada sahilde fotoğraf çek

Para varmı bu işte :D gelirim walla

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Çok güzeller kardeşim devamı gelsin :):)

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

:| sendemi fotoğrafçı kesilecen başımıza amuğakoyim :|

böyle sistemin anasına avradına sövesim var "açık var la" yazdım diye ban yedim ben ag

edit:kastım sana değildir tbt eskiden rahat bir forumdu şimdi ise "la" yazdık diye ban yiyoruz

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Gzx bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

böyle sistemin anasına avradına sövesim var "açık var la" yazdım diye ban yedim ben ag

edit:kastım sana değildir tbt eskiden rahat bir forumdu şimdi ise "la" yazdık diye ban yiyoruz

sen şimdi niye beni ifşa ettin ki hacü :( 

Bende konuda yorumunu görünce dedim şimdi yine dehasıyla bilgiler vermiştir şöyle çekseydin şöle yapsaydın felan :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

makine gzlmiş..ama fotolar iyi değil.geliştirmen lazım.yeni başlamışsın.normaldir.bende ilk cektiğim fotolarla son cektiğim fotolara bakınca cok fark oldugunu görebiliorum en önemliside bu zaten..ins snde böyle bir ivme kazanırsın.makinen gayet güzel.keşke slr makinen olsaydı..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

hoca o 'çiçek modu' dediğin büyük ihtimalle macro modu : ) sen ondan devam et. başlarda o daha iyi olur.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Şu ıkıncı resımde cocugu netlestrıp arka planı nasıl bulanıklastrıosun

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Gzx bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

sen şimdi niye beni ifşa ettin ki hacü :( 

Bende konuda yorumunu görünce dedim şimdi yine dehasıyla bilgiler vermiştir şöyle çekseydin şöle yapsaydın felan :(

moralim bozuk 8-9 senelik tahribat geçmişim var ilk defa ban yiyiyorum mevzuda bu :D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Desiqner - eywallah kardeşim sağol

Gzx - anlıyorum seni ama sakin ol ya bişe olmaz.şikayet etmiştir o şahıs o yüzden ban yemişsindir.

Ekerci - eleştiri için sağol hocam ama bence biraz tersten konuşmuşsun sen.makinanın bi özelliği yok yani makine ile çekebileceğim en kalite resimler bunlardır herhalde(çiçek).ama aslında böyle söyleyerek beni gaza verdin :D ahh keşke d-slr olsaydı keşke

mehmetdiyebiri - aynen hocam çiçek modundan makroya geçiyo işte :D

Bosluk - makro diyolar onun adına hocam makinenin kendi özelliği yakından çekiyosun ya arka planı otomatik bulanıklaştırıyo.Photoshoptada bu hale getirebilirsin ama böyle güzel bi görüntü elde edebilirmsin bilemem.Hiç denemedim 

Toplam Hit: 6680 Toplam Mesaj: 44