Amatör Telsizcilik
-
Muridler amatör telsizciliğe merak saldım 4 aralıkta da sınavı olacak işletme vs. konularına çalıştım ancak şu teknik konular hakkında neredeyse hiçbir fikrim yok. çalışabileceğim döküman vs. linki verebilecek birileri var mı?
-
hocam bu konuda antrak tektir,
-
ampul antrak a baktım da eğitici herhangi bişi bulamadım maalesef :S
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
ampul antrak a baktım da eğitici herhangi bişi bulamadım maalesef :S
-----------------------------hocam tam sayısını hatırlamıyorum ama son baktığımda kurşun kalemle radyo yapmayı bile gösteriyordu :D
-
gazete arşivini baştan sona tarıyorum hacı şimdi çok saol
-
GSM ruleZzzzZZzzz :D
-
bu sınav ne sınavı hacım herkes girebiliyormu. nerde oluyor.
-
dediğim örnek foxhole radio diye geçiyormuş, videolar ve dökümanlar nette var, ben hiç denemedim denemek lazım aslında :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
bu sınav ne sınavı hacım herkes girebiliyormu. nerde oluyor.
-----------------------------hocam amator telsiz kullanabilmek için girilen bir sınav herkes girebiliyor sınav yerleri sınavdan 15 gün önce açıklanıyor... amatör telsizden kastım 5km lik değil a lisansı ile dünya genelinde bir konuşma sağlayabilirsin...
temel elektronik bölümünü elemanlar öle bi anlatmış ki sanırım bittiğinde mühendislik fakültesi diploma hazırlayacak :S
-
AMpul bunu yazdı:
dediğim örnek foxhole radio diye geçiyormuş, videolar ve dökümanlar nette var, ben hiç denemedim denemek lazım aslında :)
http://www.youtube.com/watch?v=d522Z3S8ocw
-----------------------------Bu foxhole radio işini bende merak ettim müridim. türkçe olarak kaynak bulamadım yardımcı olabilirmisiniz. merak saldım
-
amatör telsizcilik ile ilgilenen kimse yok sanırım :S