folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amazon Piranası Beslemek İstiyorum

Amazon Piranası Beslemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    arkadasın dediği gibi orjinal prenaların yurda girişi yasak ben cokaradım bulamadım.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek

valla canli da versen cansiz da versen yiyodu benim yamyam :=)) canli verince ayri bi gozleri donuyodu ayri konu. guzeldir bence pirana beslemek. bizim ugursuz bi komsu vardi kenan diye. her gun gelip bana ver sen bakamiosun diyodu adamin kesin gozu kaldi balik oldu durduk yere

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek
    ne masrafi ya cocuklari alistirsin mahallede onlar kertenkele sinek ne varsa yakalasin iste :=))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    abü piranha sinek mi yer allasen :D bi gıdım şeyle o mahlukat doyar mı hayatta :) kilolarca lazım :p

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek
    www.akvaryum.com 'a bir bak derim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    dikdatoraa bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar piranayı buldum ama nasıl besleyeceğim düzgün bi bilgiye sahip değilim daha hiç balık filan beslemedim okuduğum şeylere göre bunlara canlı vermek lazımmış yani ölü verince yemiyorlar mı ben sürekli canlı bulamam (para mı dayanır a.k) bi de nası bi akvaryum lazım yardımlarınızı bekliyorum

-----------------------------

abi sen boşver gel bi tava yapalım şöle bide amazon piranasın tadına bakalım.Sende ole yok canlı balı yok akvaryum derdinden kurtul 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    Bizim arkadaşta vardı.Dereden kurbağa ufak balık yakalar verirdik.Dereye lastiği at birazda ekmek bisaat içinde dolardı poşetle verirdik.Hakikaten yamyamlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yakınlarda dere, göl, baraj, delta gibi sulak alanlar varsa eğer beslemekte sorun yaşamazsın.

pet şişenin kapak kısmını kesmeden biraz alttan 3 parmak çapında yuvarlak bir delik açıyorsun.

pet şişenin kapak kısmından uzunca bir ip bağlıyorsun. İçine ağırlık olarak bir kaç taş koyuyor üzerine 

yarım ekmek koyuyorsun. Bunu suya at. 1 ila 2 saat içinde pet şişenin balıkla dolduğunu görürsün.

6-7 tane pet şişe yaparsan eğer bu şekilde 2 saat kadar bir sürede 200-300 tane asgari hamsi büyüklüğünde

canlı yemin olur. 

piranayı nabaan bu arada?  

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Arkadaşım Et Vericiceksin.. veya Balık Vericeksin..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    yav pazardan hamsi alıp atsam olmaz mı?yer de mi onu ?

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
Toplam Hit: 5392 Toplam Mesaj: 22