Amazon Piranası Beslemek İstiyorum
-
arkadasın dediği gibi orjinal prenaların yurda girişi yasak ben cokaradım bulamadım.
-
valla canli da versen cansiz da versen yiyodu benim yamyam :=)) canli verince ayri bi gozleri donuyodu ayri konu. guzeldir bence pirana beslemek. bizim ugursuz bi komsu vardi kenan diye. her gun gelip bana ver sen bakamiosun diyodu adamin kesin gozu kaldi balik oldu durduk yere
-
ne masrafi ya cocuklari alistirsin mahallede onlar kertenkele sinek ne varsa yakalasin iste :=))
-
abü piranha sinek mi yer allasen :D bi gıdım şeyle o mahlukat doyar mı hayatta :) kilolarca lazım :p
-
www.akvaryum.com 'a bir bak derim.
-
dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar piranayı buldum ama nasıl besleyeceğim düzgün bi bilgiye sahip değilim daha hiç balık filan beslemedim okuduğum şeylere göre bunlara canlı vermek lazımmış yani ölü verince yemiyorlar mı ben sürekli canlı bulamam (para mı dayanır a.k) bi de nası bi akvaryum lazım yardımlarınızı bekliyorum
-----------------------------abi sen boşver gel bi tava yapalım şöle bide amazon piranasın tadına bakalım.Sende ole yok canlı balı yok akvaryum derdinden kurtul
-
Bizim arkadaşta vardı.Dereden kurbağa ufak balık yakalar verirdik.Dereye lastiği at birazda ekmek bisaat içinde dolardı poşetle verirdik.Hakikaten yamyamlar.
-
yakınlarda dere, göl, baraj, delta gibi sulak alanlar varsa eğer beslemekte sorun yaşamazsın.
pet şişenin kapak kısmını kesmeden biraz alttan 3 parmak çapında yuvarlak bir delik açıyorsun.
pet şişenin kapak kısmından uzunca bir ip bağlıyorsun. İçine ağırlık olarak bir kaç taş koyuyor üzerine
yarım ekmek koyuyorsun. Bunu suya at. 1 ila 2 saat içinde pet şişenin balıkla dolduğunu görürsün.
6-7 tane pet şişe yaparsan eğer bu şekilde 2 saat kadar bir sürede 200-300 tane asgari hamsi büyüklüğünde
canlı yemin olur.
piranayı nabaan bu arada?
-
Arkadaşım Et Vericiceksin.. veya Balık Vericeksin..
-
yav pazardan hamsi alıp atsam olmaz mı?yer de mi onu ?