Amazondan Urun Almak Hk.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2016
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar gece gece acil bi ihtiyacım için yataktan dogruldumda yaziyorum. Amazon turkiyeye açıldı tarzı haberle görüyorum dogrumu? Alışveriş yapsam kaç gune gelir, dikkat etmem gereken birşey var mı? 

     

    Amerikadan komisyon ile urun getiren bi murit vardı bilen varsa o konuyu da söylerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler hacılar.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ağustos/2012
    Erkek

    amerikadan ürün getiren mürit @mizahi

    upp olsun konuyu bende merak ediyorum.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek

    Amazon tr açılmadı. Amazon.de ye Türkçe destek geldi. ;)

    Alacağın özel değilse konuya yaz cevaplayalım. 

     

    heza tarafından 03/Ara/16 00:41 tarihinde düzenlenmiştir

    "We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    .com üzerinden ekran kartı almıştım. normal sorunsuz geldi. toplam 10 gün filan sürdü sanırım araya bayram girdiği için uzadı.


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Kasım/2009
    Erkek

    .de türkçe oldu sadece hocam 28 kasımda gömlek siparişi geçtim .de tarafından black friday niyetine 6 aralık salı günü teslim edilcekmiş kargolandı, takip koduda girildi, bir sıkıntı yaşamadım.. .com danda cok almıstım orda biraz daha uzun sürüyordu gelmesi o kadar.


    Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    .de türk popülasyonundan dolayı türkçeleştirildi. Ama bunun yanında bedava kargo özelliğinden de yararlanabiliyoruz artık. Ayrıyetten almanyadan geldiği için bazı vergi indirimleri de oluyor. Ürün fiyatına aldanmayın yani orada 60 euro yazıpda ödeme ekranında 45euroya düşürebilir ürünü.

    KArgoya gelirsek bedava olarka veridği kargo tahmin edebileceğiniz gibi en ucuz olanı. Tahmini ulaşma süresi olarak çok ileri bir tarih verebilir ama eğer aldığınız ürün o anda stokta gözüküyorsa ertesi gün kargoya verilir. Zaten genelde polonya deposundan yolluyor almanya sitesi. Kargoya verildiği gün hemen yola çıkıyor transit durumuna göre uçak veya karayolu 1-2 gün içerisinde türkiyeye girmiş oluyor. Mesela bugün bir ürün sipariş etsem 20-25 aralık dese dahi ürün yarın kargolandığı vakitte 3-4 gün içinde elimde olmuş oluyor.

    Kaçınmanız gereken ürünler ürünü alırken size teslim tarihi vermeyen ürünler. Birde bunlar kampanya ürünüyse uzak durun. Ya çok fazla beklersiniz kargolanmasını ya da zaten sıkıntılı bir durum vardır iade olur.

    Gümrük kısmına gelirsek ürününüz 75 euroyu geçiyor ise zaten amazon size gümrük ile ilgili karşınıza çıkabilecek meblayı hesaplayıp sizden kesiyor ürünü alırken. Mesela 180euroluk bir ürün aldık ve 50euro import fee(gümrük ücreti) kesti diyelim. Bu ürün gümrükte herhangi bir işleme uğramazsa veyahut gümrükde 10euroluk bir vergi aldılar diyelim bu gümrük ücretini size iade ediyorlar. Tabi hemen beklemeyin bunu 1 aylık bir süreç sonunda iade gerçekleşiyor. Bugüne kadar bir çok kez 300-400 euroluk ürün aldım ve herseferinde gümrük için kesilen para geri ödendi. Amazon'un adının da etkisiyle gümrükde pek incelenmiyor ürünler bu yüzden genelde herhangi bir vergi ödemesi olmadan geçiyorlar.

    1 Aralıkda mouse aldım mesela 22 aralık teslim tarihi diyordu ürün şuanda trye girdi. Teslim tarihide pazartesi olarak güncellendi. Çok acil birşey almıyorsanız en ucuz kargo seçeneği gayet uygun. Zaten en pahalı olanı öncelikli olanı 2-4 gün arası teslim tarihi diyor ki benimki de neredeyse 2-4 arası olacak. Araya haftasonu girmese çok daha erken elime ulaşırdı.


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek

    .de den ayakkabı aldım bir kaç tane.10 aralık teslimdi 17 kasımda yola çıktı 22 aralıkta elimdeydi.

    şimdi birinin 29 unda aldım 30 unda kargoya verdiler bakalım ne olacak.


    T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Kıyafetler çok fazla günlük ve anlık indirimlere giriyorlar bu yüzden kargo süreleri değişken olabiliyor. Kıyafetlerde stoklar sıkıntılı oluyor genelde.


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    Benim merak ettigim bi konu var. Atiyorum, 60ar eurodan 2 urun aldim totalde 120 edecek sekilde. Bunlar 60+60 euro seklinde faturalandirilip mi yollaniyo amazon tarafindan yoksa 120 seklinde tek fatura mi oluyo ? Bu sekilde olursa gümrüğe takilir malum.

    Yoksa farkli sekilde misal 60 euroluk bi alisverisi tamamlayip daha sonrasinda mi diger alisverisi yapmak lazim ayni sepete koymadan yani gümrüge takilmamasi adina.

    Anlatabildim insallah :D


    Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

    Benim merak ettigim bi konu var. Atiyorum, 60ar eurodan 2 urun aldim totalde 120 edecek sekilde. Bunlar 60+60 euro seklinde faturalandirilip mi yollaniyo amazon tarafindan yoksa 120 seklinde tek fatura mi oluyo ? Bu sekilde olursa gümrüğe takilir malum.

    Yoksa farkli sekilde misal 60 euroluk bi alisverisi tamamlayip daha sonrasinda mi diger alisverisi yapmak lazim ayni sepete koymadan yani gümrüge takilmamasi adina.

    Anlatabildim insallah :D

    60+60 olarak al, zaten kargo da bedava, yoksa 120 euro olur ve vergisi çıkar :) 


    Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    Hocam arkadaşa yeni Razer 7.1 kullaklık aldık.

    5 günde Eline ulaştı 50€ üstü kargo uçretsiz amazon.de de  arkadaşlarin dedigi gibi son ödeme yerine gelince fiyatlar değişiyor, kargo 5 güne istanbula geldi arkadaşa bedava kargo.


    Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 2624 Toplam Mesaj: 17
amazon urun almak