Amd - İntel ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

şimdi evet tam tartışmalık bir konu biliyorum ama bilgisayar toplayacağım. çift çekirdek olarak peki bu konuda sizce amd mi intel m i?

ben grafik ve video edit gibi konularda çalışcam.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Tek çekirdekte AMD, çift çekirdekte INTEL, 4 çekirdekte yine AMD :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    3.5 senedir amd kullanıyorum, gayet memnunum , ama yeni bilgisayar alırsam core duoda karar kılacağım , feci kazık yemişiz elektronik ürünlerde. Çinin pazarı ucuzlatmasıyla herşey o kadar makul fiyatlıki , kesinlikle core duo... Eskiden dağlar kadar fiyat farkı vardı şuan herşey ideal.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    3.5 senedir amd kullanıyorum, gayet memnunum , ama yeni bilgisayar alırsam core duoda karar kılacağım , feci kazık yemişiz elektronik ürünlerde. Çinin pazarı ucuzlatmasıyla herşey o kadar makul fiyatlıki , kesinlikle core duo... Eskiden dağlar kadar fiyat farkı vardı şuan herşey ideal.
    -----------------------------

tebrikler, dogru yolu buldun kardescagazim ;)

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    acı ama gerçek bu sene özellikle çift çekirdeklerde amd'den daha iyi core 2 duo...

ama x4lerde koymamız lazım bu kadar eziklik yeter artıkın (:

edit : aha buraya bak hoca

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    abi bak size söölüyrm bu konudan kan çıkacak:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    hmm intel de pahalı yaw :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

zamanında bende amd 3800 x2 aldım yanında kardeşi ati x1950pro.. noldu? bir sürü hata, yavaşlık, yüksek ısı problemi..

şuan intel e6850 ve 8800gt ile uçuyorum ve eski pcdeki oluşan hiç bir sorun bunda yok.. dünya varmış..

amd ve atiden bi cacık olmaz bence

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Soylemekten yorulduk ama sormaktan bıkmıyosunuz bir turlu. kısa ve oz cevap verip geceyim, İntel. Paran yoksa amd. intel 1 sene once q6600 cıkardı 4 cekirdekli islemci. 4 cekirdegin intel tarafındaki en alt modelidir bu, 1 sene sonra amd 4 cekirdekli islemcilerini cıkardı cıkarmasına ama kendinden 1 sene eski q6600 bile amd nin en ust model 4 cekirdeginden fazla performans veriyor butun testlerde. core 2 extreme lere hic girmeyelim bile 1300-1400 puan fark atıyor amd 4 cekirdeklere. ama bu farkı fiyatada yansıtıyor. q6600 ile 9700 aynı fiyat assagı yukarı. ikiside aynı fiyatken neden gidip dusuk performanslı amd yi alayımki. hani butcem 100dolar civarı olsa gider 4400+ amd alırım cunku fiyattası olan intel e2160 dan daha iyi performansı var. yani giris seviyesi modellerde amd tercih edebilirsin, orta ve ust seviyede ise bariz bir sekilde ustun olan inteli tercih etmelisin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    intel:Dpefs 60 c ye cıkıyor aamkodumun ıslemcıleri :D delirtiyorlar benı amd 40 c gecmez.) ve ınt hız olarakkta amd rules.D ama oyun grafık,vs seylere takılıcam dıyorsan ıntel al amd  onermem o konuda.) intel 4 cekırdek al fıyatıda 160   170 gecmez.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben hep amd kullandım firma kapanana kadar da öle olucak çünki hep oyun oynuyorum amd ayni fiyat interllerden daha üstün performansa sahip ve oyunlarda oldukçada başarılı çift çekirdek amd 6600+ daha 5gün olmadı alalı pc ucuo diyebilirim ama eger fazla masraf yapmim diosan 5000+ yada 4500+ alabilirsin bu arada interlde amde de süper ler ama farkı fiyati yani ben milyonerim diosan intel sana satar en hızlı işlemciyi =)  

Toplam Hit: 2218 Toplam Mesaj: 13