AMD İşlemci Satan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

Arkadaşlar aşağıdaki işlemcilerden satan varsa almak istiyorum. Malesef verdiğim serilerden başkası olmuyor amk anakartına

Ryzen 3 5300G

Ryzen 3 5600G

Ryzen 5 5300G

Ryzen 5 5600G

Love is nothing without fucking.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abds
    abds's avatar
    Erkek
    • Ryzen 7 5700G / 5750G
    • Ryzen 5 5600G / 5600GT
    • Ryzen 5 4600G / 3400G
    • Ryzen 3 4300G / 3200G

Am4 soket anakartın olduğunu varsayarak  üstteki tüm modelleri kullanabilirsin. Benim önerim Ryzen 5 5600g olacak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Hocam buradan aramanin nedeni anlamadim da, ticaret icimizde donsun diye mi yoksa internette bulamadin - guvenemedin vs diye mi ?

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Bazen nadir element gibi olabiliyor bu ve Nvidia şeysileri de şu an arayış ne için ilginç geldi.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Şu an kullandığım 5650g pro var fiyatını verirsen sana satayım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    abds bunu yazdı
    • Ryzen 7 5700G / 5750G
    • Ryzen 5 5600G / 5600GT
    • Ryzen 5 4600G / 3400G
    • Ryzen 3 4300G / 3200G

Am4 soket anakartın olduğunu varsayarak  üstteki tüm modelleri kullanabilirsin. Benim önerim Ryzen 5 5600g olacak.

hocam malesef 3*** 4*** serisinin hiç birini çalıştırmadı. HP'nin gerizekalı bir anakartı var malesef sadece belirttiğim işlemciler çalışıyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    undefined-01 bunu yazdı

Hocam buradan aramanin nedeni anlamadim da, ticaret icimizde donsun diye mi yoksa internette bulamadin - guvenemedin vs diye mi ?

Hocam şöyleki zaten sıfırları nerdeyse hiç yok olanlar da çok pahalı sahibinden.com'dan ikinci el fiyatları da sıfıra yakın ve güven sorunu da var. Buradan en azından bi güven bişey var yani kurumun bilgisayarı işlemcisi yandı işlemcini değiştirmem gerekiyor.

@DrKill senin işlemci uyar mı bilemedim onu bile çalıştırmayabilir. Deneme yapma şansım var mı acaba yollasan baksam?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

facebookta modart pc aliesi satış grubu var orada bulursun diye tahmin ediyorum.

vukuat tarafından 10/Mar/26 12:40 tarihinde düzenlenmiştir

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

facebookta modart pc aliesi satış grubu var orada bulursun diye tahmin ediyorum.

yazdım hocam sağolasın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Biyoteknoloji bunu yazdı
    undefined-01 bunu yazdı

Hocam şöyleki zaten sıfırları nerdeyse hiç yok olanlar da çok pahalı sahibinden.com'dan ikinci el fiyatları da sıfıra yakın ve güven sorunu da var. Buradan en azından bi güven bişey var yani kurumun bilgisayarı işlemcisi yandı işlemcini değiştirmem gerekiyor.

@DrKill senin işlemci uyar mı bilemedim onu bile çalıştırmayabilir. Deneme yapma şansım var mı acaba yollasan baksam?

Şu an kullanıyorum çıkarır gönderirsen ben kullanamam. Anakartın modeli neyse internet sistesinden destekleyen CPU listesine baksana

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Bios upgrade yaptın mı hocam

Toplam Hit: 687 Toplam Mesaj: 14
işlemci