folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder AMD Mi İNTEL Mi Kıyaslayın...Bi Tık Yeter

AMD Mi İNTEL Mi Kıyaslayın...Bi Tık Yeter

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html?modelx=33&model1=61&model2=64&chart=21

modeller bölümünden işlemcileri seçin...son bölümdende hangi işlemde kıyaslayacağınızı seçin...gidip p4 2.8 le amd semprom kıyaslayıp intel amd yi geçti demeyin :)))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

walla ben amd 34 bt 3000 kullanıorm (H) bilgisayar demeye bin sahit ister resmen ucak :D yalnıslıkla ucak motoru takmıslar die geri yolladım meğer doğruymuş! bana bunu satan yerlerde ilk defa amd topladılar onlarda apısıp kaldılar adam makinayı ole kastıki 5 işlemi bi anda yapdı(hayvan)..

pentiuma gelince adamlar kendini dünyada kanıtladılar dmekki war bişey :S onlarındahakkını yemiyim yanö! bu arada kasamın sıcaklığı daha 30 u bulmadı en fazla 29 oldu :D ısınma sorunu var diyenlere duyrulur bence ikiside eşit babam yani sadece bilgisayarı amd ve pentium olarak gormemek lasım ramıdır hdd sidir vs.. bunnarda cok etkilediği için bence bu iyi şu iyi demek yalnış ama benimki iyi :D

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoca intel reklam yaptı sadece....başk bi boq yapmadı...zaten amd64 ler inteli iyice öldürdü intelde sessizlik...ama kimse sanmasın adamlar geliştirio şerefsizim amd nin neyini çalabiliriz ...hangisini kopya edebiliriz die götlerini yırtıolardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

amd 3000 athlon 64  yarıyor ortalığı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

tabiiki AMD a.q

AMD den daha baba işlemci mi war lem

Gerçi motorola nın işlemcileriden cok kaliteli ama kullanılmıyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    a.q düne kadar biz amd kullanıcılarına "Kış geldi AMD ciler yaşadı soğuktan etkilenmezler amd iyi ısıtır odayı,hatta acıkınca işlemcinin üzerinde sucuk falanda pişirip yerler" diye dalga geçtiklerinde içimden geçirirdim birgün AMD başarak zikecek bunları die....saolsun başımızı dik çıkardı bu mücadeleden....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    truvaa
    truvaa's avatar
    Erkek
    amd3000 :) her bi seyime uyar :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AMD yi ii Soğut gerisi Yalan amk

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sheriff
    sheriff's avatar
    Erkek
    rene abiden yorum gelmemiş görmedi herhalde :) tabiki amd... onlarca test yaptım ben hepsinde de amd+nforce ikilisi galip çıktı ama amd+via tam bir felaket.. yani doğru chipset le amd kral orası kesin....

Alayına İsyan İnadına Göztepe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek
    walla baba amd ye helal olsun : ben senelerdir amd kullanırım ve yüzümü kara cıkartmadı bugune kadar kuzey kutbuna karton  koyup fan ile soguttugum günler oldu ama çok şükür adamlar  intel i bile gecti intel gıcını yırtıyor simdi daha yeni yeni 64 bit e gecti intel ama amd  geceli sene oldu yani adamlar çok önden gidiyor ve bu piyasada intel i batıracaklar elbet göreceksiniz. su anda toplama yaptıgım sistemlerde ben amd kullanıyorum müşteriler anlamak istemiyor ama  zar zor ikna ediyorum ondan sonrada dua ediyorlar bana

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

valla hoca ben 3 tane fabrikaya toplam 400 üzerinde amd 64 bitlik sistem kurdum.Adamlar çok memnun...ayrıca benim sistem kurduğum kimya fabrikaları 5 tane olacaktı ibnenin birisi sen amd kuruon amd iyi değil diye benimle çalışmadı...gitti p4 sistem kurdurdu aklına zıçtım...Geçen gittim farbrikalara ağ güvenliği için birkaç işim vardı...Benim kurduğum AMD64 3400 ler sayesinde adamlar intel fabrikasına 3günlük fark atıyorlar onların 3 günde yaptığını bizim fabrikalar 1 günde yapıyor...Aklınızı başınıza devşirin :)) AMD 64 kullanın....Bu arada geçen gün p4 3.0 ı 5000 mhz ye çıkaracam diye yaktımda intelden kurtuldum :))

Toplam Hit: 3677 Toplam Mesaj: 16