American Pie 4(2012)(Orjinal Üçlemeye Dördüncü)
-
Imdb yi kurcalarken rastlantı eseri gördüm,googleladım baktım bi gerçeklik payı var gibi ahanda link
http://starseeker.com/2012-movies/american-pie-4-2012/
ahanda bi link daha
http://blog.moviefone.com/2010/02/18/harold-and-kumar-duo-rebooting-american-pie/
yalnız ingilizce kısaca çevireyim size Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg yapacakmış
film kısaca michelle nin hamileliğinde geçicek.Su anda anlaşmaya vardıları bikaç kişi var.Bunlardan biri Seann William Scott namı değer Stiffler,Jason Biggs, Chris Klein ve Tara Reid.Mena suvari de gelecek galiba ki gelsin hastayım kendisine:D
akşam akşam sizi bilgilendireyim dedim.Baya oldu malum
Rush Hour gibi uzatmazlar inş
-
Ne 4ü yahu 9 çıktı :D
-
THE_MILLER bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu bildiğin american pielardan değil.onları unut unut:D
-
Imdb diyorsa doğrudur hocam, tartışmaya gerek yok...
-
deja-vu bunu yazdı:
THE_MILLER bunu yazdı:
-----------------------------bu bildiğin american pielardan değil.onları unut unut:D
He şimdi anladım ilk 3 ün devmaı eski oyuncular (: umarum olur. -
gelsin tabi ya. stifler gibi adam var mı? tam bombaydı eleman.
-
daha yeni izledim weddingi...özledim be:Dinşallah saçmalamadan yaparlar
-

Stifler'in Gerçek İsmi Neydi Yav
-
IronEagle bunu yazdı:

Stifler'in Gerçek İsmi Neydi Yav
-----------------------------Seann William Scott hacı bu fotodaki değil ayrıca ilk 3 filmde oynuyordu stifler. manyak olan. hatta milf kelimesi stiflerin annesinden geliyor. adamlar resmen ingilizceye kelime kazandırdılar
-
e iyi de bizim izlediğimiz amerikan pastaları neydi peki. bizim bildiğimiz amerikan pastası 4te zaten stifler ın kardeşi rolünde oynamadı mı?
-
yazdım ya dostum.Michellenin hamileliğinde geçicek olaylar.Hepsi 30 larına gelmiş olcak filmde.Michelle hamile kaldığı için tekrar bir araya gelicekler