Amerika Da İphone 4 Ve 3GS Fiyatları
-

Arkadaşlar fiyatlar yukarıda gösterildiği gibidir ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın ödemeler 2 çeşit yapılıyor
1 - 299.99* 2 yıl kontrat imzalayarak sanırım bu kontrat 2 yıl boyunca orada olan bir operatörü kullanmakla alakalı sanırım
2 - bu ödeme ise Reg Price yazan diğer pahalı olan fiyat bunda sözleşme felan yapılmıyor
bu fiyatları gelin bir de TR de karşılaştırın detaylı fiyat listesine buradan bakabilirsini
Arkadaşlar amerikadan aldık diyelim bu cihazı TR de kullanmak için ne yapmamız gerekiyor ?
kayıt felan ettirmemizmi gerekiyordu?
Ve amerikadan alışveriş yapabileceğimiz bir site biliyormusunuz TR ye kargo gönderen bir firma ?
-
hocam zaten herhangi bir yabancı ülkeden gelen her telefonun imeisini türkiyede kayıt ettirmen gerekiyor. buraya kargolu vs gönderilen ürünlerin de -150€ olması gerekiyor aksi taktirde sağlam vergi giriyor.
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar amerikadan aldık diyelim bu cihazı TR de kullanmak için ne yapmamız gerekiyor ?
-----------------------------
http://www.ucandairem.com/iphone/ve-iphone-4-sonunda-kirildi-jailbreak-ve-unlock/ -
Bilgiler için teşekkürler
-
OCEANUS bunu yazdı:
Arkadaşlar fiyatlar yukarıda gösterildiği gibidir ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın ödemeler 2 çeşit yapılıyor
1 - 299.99* 2 yıl kontrat imzalayarak sanırım bu kontrat 2 yıl boyunca orada olan bir operatörü kullanmakla alakalı sanırım
2 - bu ödeme ise Reg Price yazan diğer pahalı olan fiyat bunda sözleşme felan yapılmıyor
bu fiyatları gelin bir de TR de karşılaştırın detaylı fiyat listesine buradan bakabilirsini
Arkadaşlar amerikadan aldık diyelim bu cihazı TR de kullanmak için ne yapmamız gerekiyor ?
kayıt felan ettirmemizmi gerekiyordu?
Ve amerikadan alışveriş yapabileceğimiz bir site biliyormusunuz TR ye kargo gönderen bir firma ?
-----------------------------Yapman gerekenler:
1. Pasaport kaydi (Son 1 ay icerisinde cikis yapmis ve giris damgasi olan)
2. Jailbreak (Daha cikmadi 1-2 haftasi var)
3. Unlock (Onemli olan bu 1-2 ay arasi tahmin ediliyor)
ABD'den buraya kargo ile Iphone4 zor bulursun gelir ama gumrukte takilir oradan birini ayarlarsan halledersin. (amazon.com, ebay.com)
-
İngiltere fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı?
-
amazon ve ebay sanırım TR ye göndermiyor diye biliyorum
bunlar harici TR ye gönderen varmı sizce?
-
600 dolara aldım ben burdan best buy dan kontratsız olarak.
Hatta bir tanede hediye olarak aldım, gümrükte ekstra bir tane daha sokmakta sorun olmuyor.
Sorun şu ki daha unlock ve jailbreak çıkmadı.
Telefon olarak kullanmaya başlamak bir ayı alacak.
600 dolar verip beklemeyi göze alman gerek. Beklerken anca ipod, wireless bağlantısı, kamera ve psp misali oyun için kullanabilirsin.
-
elminster bunu yazdı:
600 dolara aldım ben burdan best buy dan kontratsız olarak.
Hatta bir tanede hediye olarak aldım, gümrükte ekstra bir tane daha sokmakta sorun olmuyor.
Sorun şu ki daha unlock ve jailbreak çıkmadı.
Telefon olarak kullanmaya başlamak bir ayı alacak.
600 dolar verip beklemeyi göze alman gerek. Beklerken anca ipod, wireless bağlantısı, kamera ve psp misali oyun için kullanabilirsin.
-----------------------------aldım derken internetten mi aldın yoksa Amerika ya gidip mi aldın ?
internetten aldıysan eğer kargo nekadar tuttu?
süper aslında 600$ = 900 TL desek 150€ = 375 TL kargo TOPLAM 1275 TL bu fiyata gel TR den al alabiliyorsan
-
Yok hocam best buy dan aldım Amerika'dan, kargo ile getirtmedim...
-
Bu arada jailbreak çıkmadı diyen kim.
http://forum.donanimhaber.com/m_41778008/mpage_11/key_/tm.htm