folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Amerika Newyorkda Kalicak Yer Ve Ucuz Ucak Bileti Lazim

Amerika Newyorkda Kalicak Yer Ve Ucuz Ucak Bileti Lazim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kismet olursa bu hafta amerikaya gidiyorum 3 aylik newyorkda manhattanda olcak kalcak biryer ve ucuz ucak bileti lazim varmi yardimci olucak kimseler.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu hafta gidiyorsun ;

Uçak biletin daha yok ?!?!

Kalacak yerin ayarlı değil ?!?!

Hacı ucuz pasaport ve vize felanda lazımmı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Amerikayı sana getirelim :))

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Bu saate kaldıysan ucuz biraz zor ama şanslıysan www.lastminute.com sitesine bak.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    noname bunu yazdı

Amerikayı sana getirelim :))

iyi olur aslinda :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    Bu saate kaldıysan ucuz biraz zor ama şanslıysan www.lastminute.com sitesine bak.

eve gidince bakayim hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bana Sadece dırek gıdıs lazım hocam .. 1300-1400 max bu aralar bulma şansım varmı ayın 13 veya 14 une?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Bana Sadece dırek gıdıs lazım hocam .. 1300-1400 max bu aralar bulma şansım varmı ayın 13 veya 14 une?

çok zor.

sadece gidiş ile gidiş dönüş nerdeyse aynı para oluyor hep amk.

http://www.orbitz.com/shop/home?type=air&ar.type=oneWay&ar.ow.leaveSlice.orig.key=IST&_ar.ow.leaveSlice.originRadius=0&ar.ow.leaveSlice.dest.key=New+York%2C+New+York+-+All+Airports+%28NYC%29&_ar.ow.leaveSlice.destinationRadius=0&ar.ow.leaveSlice.date=07%2F14%2F13&ar.ow.leaveSlice.time=Anytime&ar.ow.numAdult=1&ar.ow.numSenior=0&ar.ow.numChild=0&ar.ow.child%5B0%5D=&ar.ow.child%5B1%5D=&ar.ow.child%5B2%5D=&ar.ow.child%5B3%5D=&ar.ow.child%5B4%5D=&ar.ow.child%5B5%5D=&ar.ow.child%5B6%5D=&ar.ow.child%5B7%5D=&_ar.ow.nonStop=0&_ar.ow.narrowSel=0&ar.ow.narrow=airlines&ar.ow.carriers%5B0%5D=&ar.ow.carriers%5B1%5D=&ar.ow.carriers%5B2%5D=&ar.ow.cabin=C&search=Search+Flights

e
    n ucuz 1750 lira, dolar da eşşek gibi zaten.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

çok zor.

sadece gidiş ile gidiş dönüş nerdeyse aynı para oluyor hep amk.

http://www.orbitz.com/shop/home?type=air&ar.type=oneWay&ar.ow.leaveSlice.orig.key=IST&_ar.ow.leaveSlice.originRadius=0&ar.ow.leaveSlice.dest.key=New+York%2C+New+York+-+All+Airports+%28NYC%29&_ar.ow.leaveSlice.destinationRadius=0&ar.ow.leaveSlice.date=07%2F14%2F13&ar.ow.leaveSlice.time=Anytime&ar.ow.numAdult=1&ar.ow.numSenior=0&ar.ow.numChild=0&ar.ow.child%5B0%5D=&ar.ow.child%5B1%5D=&ar.ow.child%5B2%5D=&ar.ow.child%5B3%5D=&ar.ow.child%5B4%5D=&ar.ow.child%5B5%5D=&ar.ow.child%5B6%5D=&ar.ow.child%5B7%5D=&_ar.ow.nonStop=0&_ar.ow.narrowSel=0&ar.ow.narrow=airlines&ar.ow.carriers%5B0%5D=&ar.ow.carriers%5B1%5D=&ar.ow.carriers%5B2%5D=&ar.ow.cabin=C&search=Search+Flights

e
    n ucuz 1750 lira, dolar da eşşek gibi zaten.

Sorma doların yukselecegı tuttu oda bızı buldu amk :D 

şuralarda daha ucuz gıbı http://www.edreams.com.tr/ ve http://www.momondo.com.tr

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam amerika vatandaşı değilsen bi şu anlattıkların çok saçma geldi bana açıkcası. Vize almak zaten bi dünya işte amerika için hele bi de uçak rezarvasyonu yapmamışsan hayatta almazlar sana sen cuma günü gidecem diyorsun çok ilginç

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 2431 Toplam Mesaj: 20