Amerika Vize Randevusu
-
Merhabalar
Daha önceden ögrenci ve turist vizesi almıştım. Yenileneme için gönderdim pasaport u fakat randevu alıp gelsin demişler.
istanbul amerikan konsoloslugu 2026 mart a vermiş randevuyu. Açıkcsı daha 6 ay var o kadar beklemek istemiyorum.
Daha erkene alacak bi arkadaş varmı bu işlerle ugraşan.
ücreti ne ise öderim.
-
-
akmarky bunu yazdı
hahahaha iyiymiş güldüm
-
userneyime bunu yazdı
Merhabalar
Daha önceden ögrenci ve turist vizesi almıştım. Yenileneme için gönderdim pasaport u fakat randevu alıp gelsin demişler.
istanbul amerikan konsoloslugu 2026 mart a vermiş randevuyu. Açıkcsı daha 6 ay var o kadar beklemek istemiyorum.
ücreti ne ise öderim.
Sik sik girip kontrol edip yeni tarih cikmismi diye bakacaksin yada botcular gelir birazdan, botlari olmasi gerek telegram vs vs
-
Hocam sana şöyle diyeyim green card çekilişinde kazanıp mülakat sırası yüksek diye randevu alamayıp mülakata giremediği için hakkı yandığından gidemeyenler bile var. Bence hiç kurcalama. :D
-
mkyb bunu yazdı
Hocam sana şöyle diyeyim green card çekilişinde kazanıp mülakat sırası yüksek diye randevu alamayıp mülakata giremediği için hakkı yandığından gidemeyenler bile var. Bence hiç kurcalama. :D
Ankarada açık randevular 2 hafta içinde 5-6 arkadaşım aldı. ben istanbulu istedigim için dolu :) istanbulu iptal edersem para yanacak o yüzden ordan almak istiyorum.
-
Antikky bunu yazdıuserneyime bunu yazdı
Merhabalar
ücreti ne ise öderim.
Sik sik girip kontrol edip yeni tarih cikmismi diye bakacaksin yada botcular gelir birazdan, botlari olmasi gerek telegram vs vs
Bekliyorum 😃
-
userneyime bunu yazdıAntikky bunu yazdıuserneyime bunu yazdı
Merhabalar
ücreti ne ise öderim.
Bekliyorum 😃
abi sik sik kontrol et aklini verebildim ama botcu degilim valla botcular beni yalanci cikarttilara:D
-
ankaradan alin daha mantikli
-
userneyime bunu yazdı
Merhabalar
ücreti ne ise öderim.
hiç başvuru yapmadan pasaportunu direk kargoladın mı hocam?
bebek içinde süreç aynı mı bilen var mı
cemnet tarafından 31/Eki/25 08:57 tarihinde düzenlenmiştir
edit
şöyle bişey varmış https://www.youtube.com/shorts/4Gxky9fyOwk -
Ankara'da 15 günmüş.
https://www.ensonhaber.com/dunya/tom-barrack-duyurdu-abdden-turkiye-icin-vize-karari