Amerika Vize Randevusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

Merhabalar

Daha önceden ögrenci ve turist vizesi almıştım. Yenileneme için gönderdim pasaport u fakat randevu alıp gelsin demişler.

istanbul amerikan konsoloslugu 2026 mart a vermiş randevuyu. Açıkcsı daha 6 ay var o kadar beklemek istemiyorum.

Daha erkene alacak bi arkadaş varmı bu işlerle ugraşan.

ücreti ne ise öderim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

hahahaha iyiymiş güldüm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    userneyime bunu yazdı

Merhabalar

Daha önceden ögrenci ve turist vizesi almıştım. Yenileneme için gönderdim pasaport u fakat randevu alıp gelsin demişler.

istanbul amerikan konsoloslugu 2026 mart a vermiş randevuyu. Açıkcsı daha 6 ay var o kadar beklemek istemiyorum.

ücreti ne ise öderim.

Sik sik girip kontrol edip yeni tarih cikmismi diye bakacaksin yada botcular gelir birazdan, botlari olmasi gerek telegram vs vs

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam sana şöyle diyeyim green card çekilişinde kazanıp mülakat sırası yüksek diye randevu alamayıp mülakata giremediği için hakkı yandığından gidemeyenler bile var. Bence hiç kurcalama. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam sana şöyle diyeyim green card çekilişinde kazanıp mülakat sırası yüksek diye randevu alamayıp mülakata giremediği için hakkı yandığından gidemeyenler bile var. Bence hiç kurcalama. :D

Ankarada açık randevular 2 hafta içinde 5-6 arkadaşım aldı. ben istanbulu istedigim için dolu :) istanbulu iptal edersem para yanacak o yüzden ordan almak istiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı
    userneyime bunu yazdı

Merhabalar

ücreti ne ise öderim.

Sik sik girip kontrol edip yeni tarih cikmismi diye bakacaksin yada botcular gelir birazdan, botlari olmasi gerek telegram vs vs

Bekliyorum 😃

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    userneyime bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı
    userneyime bunu yazdı

Merhabalar

ücreti ne ise öderim.

Bekliyorum 😃

abi sik sik kontrol et aklini verebildim ama botcu degilim valla botcular beni yalanci cikarttilara:D

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek

ankaradan alin daha mantikli  

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    userneyime bunu yazdı

Merhabalar

ücreti ne ise öderim.

hiç başvuru yapmadan pasaportunu direk kargoladın mı hocam?

bebek içinde süreç aynı mı bilen var mı

edit
    şöyle bişey varmış https://www.youtube.com/shorts/4Gxky9fyOwk

cemnet tarafından 31/Eki/25 08:57 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ankara'da 15 günmüş.

https://www.ensonhaber.com/dunya/tom-barrack-duyurdu-abdden-turkiye-icin-vize-karari

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1675 Toplam Mesaj: 12
amerika vizesi