Amerikadan Araba Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    selam hocalar.
    ebayda hoşuma giden bi kaç araç buldum fiyatlarda oldukça iyi.bu arabayı alsam türkiyeye getirmenin prosedürü nedir? ne kadar vergi çıkar? kargo maliyetini 3-5 tahmin edebiliyorum ama gümrük vergi işlerinden anlamam hiç.bi aralar hülya avşarın hummerlara yaptığı gibi iş makinası ayağına sokabilirmiyiz vesaire?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    elemanda bu : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/camper-truck-cummins-diesel-ONLY-65000-MILES-/220760469157?pt=US_Cars_Trucks&hash=item3366596ea5
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Çok kötü bir sistem var iş bittğinde keşkelerle başlayan cümleler kurarsın.bir kere kafadan 3 yaş problemi var.3yaşı geçmiş arabalar giremiyor.Biraz google da araştır bir hayli konu ve açıklayan adam var sitelerde.Ben zamanında epey okumuştum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Yurt-Disindan-Arac-Getirmek-Ne-Kadara-Mal-Olur-117842/

aynısını bende sormuştum :) şu vergi olayı olmasa ah bi dodge charger alacam :)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Otomatik vites ve 5.9 litrelik motor... Hacı eminmisin harbiden istediğine bu aracı?

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------

Otomatik vites ve 5.9 litrelik motor... Hacı eminmisin harbiden istediğine bu aracı?

Dizel olsada Türkiyede 5.9 motorlu bi aracı kullanmak pek akıl karı değil diye düşünüyorum :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

1. o araç sandığınız kadar fazla yakmıyor, 2. senin o aracı buraya getirmen yaş haddini aşmak vs ile birlikte nakliye hariç 25 000 civarı tutar ve 1 seneden fazla da beklersin. bu yüzden bu sevdadan vazgeçmeni tavsiye ederim :) karavan istiyorsan yurtiçinden çekme karavan bakman daha mantıklı. Araç halinde düşünüyorsan da Suzuki yada Ford dan şaşma derim, Ivecolar sık arıza çıkarıyor(muş).

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

önce fiyata modele km ye bak sonrada gelde SÖVMEEE

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2011-TDI-Diesel-2-0L-Blue-Graphite-Alloy-Wheels-Manual-/360354886612?pt=US_Cars_Trucks&hash=item53e6d333d4

bu fiyata  ancak 2008 bi opel alabildm onada seviniorm ak ...

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

sweet dreams...

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:

sweet dreams...

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 2482 Toplam Mesaj: 13