folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerikadan İphone.

Amerikadan İphone.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DayWalk3r
    DayWalk3r's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar amerikadan iphone getirtmeydi düşünüyorum abim amerikada. Gümrükte bazı sorunlar filan oluyormuş duyduguma göre ama dogrumu yanlışmı bi ögreniyim dedim sorunlar varsa bunlar hangi sorunlar? Egerki getirtebiliyorsak kaçtane getirtebiliriz? Kargo ile gönderebilirimi? Şimdiden teşşekkürler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Gümrükten telefon geçirme şansın yok gibi az. Zaten amerikadan 199$ a iphone getiremezsin böyle bi olay yok 24 ay hat taahütü verdiğin zaman 199$ a telefon geliyor doğru ama hattın bedeli her ay 80-100. O yüzden amerikadan getirteceğin iphone gümrük masrafları vs. rehin ücretleri vs ile sana çok daha pahalıya patlayabilir.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DayWalk3r
    DayWalk3r's avatar
    Erkek
    Peki kargoyla gönderme şansı yokmu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Hocam her durumda ya aynı fiyata gelecek yada daha fazla. Telefonu türkiyeye getirdiğinde 3 ay içinde Yurtdışına çıkmış eleman aramaya başlıyacaksın telefonu kaydedebilmen için. Diğer elektronik eşyalar için özel siteler var 3000-4000 $ lık eşyaları gümrüğe takılmadan getirtiyorlar ve eşya türkiyeye girdiğinde parayı ödüyorsun. Ama telefon için bu tip şeyleri kullanmak mantıklı değil bence.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    pasaporta işlenen ürünlerde vergisiyle algısıyla cartıyla curtuyla Türkiyedeki fiyatını buluyor zaten. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DayWalk3r
    DayWalk3r's avatar
    Erkek
    Ben baktım hocam netten amerikanının sitesinde benim istedigim telefon iphone 3g 8gb fiyatı 80 dolar benim getirme gibi bi şansım varmı telefonun açılmaması ugruna bile olsa almak istiyorum nasıl gelecegi konusunda bişey söylüyebilirmisin?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

DayWalk3r bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben baktım hocam netten amerikanının sitesinde benim istedigim telefon iphone 3g 8gb fiyatı 80 dolar benim getirme gibi bi şansım varmı telefonun açılmaması ugruna bile olsa almak istiyorum nasıl gelecegi konusunda bişey söylüyebilirmisin?

geldikten sonra burada açtırmak için de para ödeyeceksin.. onu da hesabına kat.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DayWalk3r
    DayWalk3r's avatar
    Erkek
    Site bestbuy.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    DayWalk3r bunu yazdı:
    O linki bana bul 80 dolara iphone 3g sıfır tertemiz olsun. sana 3g iphone hediye edeyim hoca. Onlar hat taahhütlü fiyatlar 24 yada 12 ay boyunca her ay 70 le 110$ arası taksit ödüyorsun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

$79.99

In%20Store%20Only

Apple® - iPhone 3G with 8GB Memory (Refreshed) - Black

Model: RF 8GB BLACK | SKU: 9195042

Up to 5 hours talk time; 3.5" color display; built-in GPS; Internet e-mail and browsing

Phone price based on new 2-year contract or eligible upgrade with AT&T

Please check in store for availability

%3c.9%20of%205 4.9 of 5 (10 reviews)
    Check Shipping & Availability

Bulduğun şey şu heralde.
    Phone price based on new 2-year contract or eligible upgrade with AT&T
    Burda ne diyor
    Bu fiyat 2 yıl boyunca at t hat kontratı yapanlar içindir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    kutusunu açıp kendi telefonu gibi kullanır açtırması da o kadar pahalı deil
Toplam Hit: 3576 Toplam Mesaj: 12