Amerikadan İphone.
-
Arkadaşlar amerikadan iphone getirtmeydi düşünüyorum abim amerikada. Gümrükte bazı sorunlar filan oluyormuş duyduguma göre ama dogrumu yanlışmı bi ögreniyim dedim sorunlar varsa bunlar hangi sorunlar? Egerki getirtebiliyorsak kaçtane getirtebiliriz? Kargo ile gönderebilirimi? Şimdiden teşşekkürler...
-
Gümrükten telefon geçirme şansın yok gibi az. Zaten amerikadan 199$ a iphone getiremezsin böyle bi olay yok 24 ay hat taahütü verdiğin zaman 199$ a telefon geliyor doğru ama hattın bedeli her ay 80-100. O yüzden amerikadan getirteceğin iphone gümrük masrafları vs. rehin ücretleri vs ile sana çok daha pahalıya patlayabilir.
-
Peki kargoyla gönderme şansı yokmu?
-
Hocam her durumda ya aynı fiyata gelecek yada daha fazla. Telefonu türkiyeye getirdiğinde 3 ay içinde Yurtdışına çıkmış eleman aramaya başlıyacaksın telefonu kaydedebilmen için. Diğer elektronik eşyalar için özel siteler var 3000-4000 $ lık eşyaları gümrüğe takılmadan getirtiyorlar ve eşya türkiyeye girdiğinde parayı ödüyorsun. Ama telefon için bu tip şeyleri kullanmak mantıklı değil bence.
-
pasaporta işlenen ürünlerde vergisiyle algısıyla cartıyla curtuyla Türkiyedeki fiyatını buluyor zaten.
-
Ben baktım hocam netten amerikanının sitesinde benim istedigim telefon iphone 3g 8gb fiyatı 80 dolar benim getirme gibi bi şansım varmı telefonun açılmaması ugruna bile olsa almak istiyorum nasıl gelecegi konusunda bişey söylüyebilirmisin?
-
DayWalk3r bunu yazdı:
-----------------------------
Ben baktım hocam netten amerikanının sitesinde benim istedigim telefon iphone 3g 8gb fiyatı 80 dolar benim getirme gibi bi şansım varmı telefonun açılmaması ugruna bile olsa almak istiyorum nasıl gelecegi konusunda bişey söylüyebilirmisin?
-----------------------------geldikten sonra burada açtırmak için de para ödeyeceksin.. onu da hesabına kat.
-
Site bestbuy.
-
DayWalk3r bunu yazdı:
O linki bana bul 80 dolara iphone 3g sıfır tertemiz olsun. sana 3g iphone hediye edeyim hoca. Onlar hat taahhütlü fiyatlar 24 yada 12 ay boyunca her ay 70 le 110$ arası taksit ödüyorsun. -
Apple® - iPhone 3G with 8GB Memory (Refreshed) - Black
Model: RF 8GB BLACK | SKU: 9195042
Up to 5 hours talk time; 3.5" color display; built-in GPS; Internet e-mail and browsing
Phone price based on new 2-year contract or eligible upgrade with AT&T
Please check in store for availability
4.9 of 5 (10 reviews) Check Shipping & Availability
Bulduğun şey şu heralde.
Phone price based on new 2-year contract or eligible upgrade with AT&T
Burda ne diyor
Bu fiyat 2 yıl boyunca at t hat kontratı yapanlar içindir. -
kutusunu açıp kendi telefonu gibi kullanır açtırması da o kadar pahalı deil