Amerikan Borsası
-
Amerikan borsası Bu yıl sonunda aracı olmadan tüm Dünya'ya açılmayı düşünüyormuş,
gerisini siz düşünün.
-
düşünemiyorum, ne olur böle bir şey yaparsa?
-
benim gibi kazancı doler olup trde yasayanlar için güzel olur : )
-
JustRulz bunu yazdıbenim gibi kazancı doler olup trde yasayanlar için güzel olur : )
vurucan kırbacı
-
Eğe yazılanlar doğruysa neler olur:
1- Türk borsası çöker
2- Bu sayede Türk milleti adam akıllı yatırımlar yapar
3- iyi yatırımlar yaparsa köşeyi döner
4- Aracı kurumlar Batar , en güzel tarafı bu olur sanırım
-
JustRulz bunu yazdıbenim gibi kazancı doler olup trde yasayanlar için güzel olur : )
staj yaptığım yerde de avro olarak veriyorlardı. Ama avro artınca verdikleri avro miktarını düşürüp dengeliyorlardı :D
tabi senin için durum farklı olabilir bilemem.
maserati tarafından 14/Haz/15 23:26 tarihinde düzenlenmiştir -
maserati bunu yazdıJustRulz bunu yazdıbenim gibi kazancı doler olup trde yasayanlar için güzel olur : )
staj yaptığım yerde de avro olarak veriyorlardı. Ama avro artınca verdikleri avro miktarını düşürüp dengeliyorlardı :D
tabi senin için durum farklı olabilir bilemem.
üst alt limitleriniz varsa anlarımda onun haricinde sabit vereceğiz diye yırtınıyorlarsa ayıp ... hemde stajere bu hareketi çekmeleri daha ayıp yakışmamış öğrenci adam daha fazla versene kardeşim :) -
yabancı reklam verenler de dolar üzerinden veriyor. haliyle artısı olumlu etkiliyor. benim merak ettiğim aracı dediğimiz şey bankalar mı ? doları ben bankadan alıyorum dolar hesabına. ne oluyor bu aracılar tam olarak.
üstad santacasta zaten doların sene sonu yükseleceğini söylemişti.
-
spk onaylı leş yiyicilerdir , ufak tefekleri ezeler böyükleri de iyi yalarlar uzak durmak gerekir.
-
bizim gibi gelişmekte olan ülkeler için çok kötü bi haber...
-
Hangisi? NYSE mi Nastaq mi?