Ampultakimi.Org
-
Degerli Arkadaslar
fuck partiye olan nefretimden dolayi http://www.ampultakimi.org/ isminde bir forum kurdum lutfen katilimlarinizi esirgemeyin. -
linke bak
fuck parti ?
ok.
-
fak parti neki?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
fak parti neki?
-----------------------------miktigimi partisi.
-
akp karşıtı siyasi oluşum.
bilgi için: sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=fuck+party
-
bence forum açma. ana sayfaya imza sitesi gibi bir site, yada anket gibi bişey ekle.
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------bence forum açma. ana sayfaya imza sitesi gibi bir site, yada anket gibi bişey ekle.
-----------------------------Sebebini ogrenebilirmiyim ? Yanlis anlama lutfen, onerilerinizi dikkate aldigimdan soruyorum
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------bence forum açma. ana sayfaya imza sitesi gibi bir site, yada anket gibi bişey ekle.
-----------------------------Sebebini ogrenebilirmiyim ? Yanlis anlama lutfen, onerilerinizi dikkate aldigimdan soruyorum
-----------------------------forum ilgi görmez fazla. o yüzden ..
-
flybatwin bunu yazdı:
---------------------------
forum ilgi görmez fazla. o yüzden ..
-----------------------------Valla dostum, artik bogazima kadar geldi, ya elime silah alip onume cikan ilk fuck parti binasini basacagim yada boyle bir forum kurup icimi dokup rahatlayacagim.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------flybatwin bunu yazdı:
---------------------------
forum ilgi görmez fazla. o yüzden ..
-----------------------------Valla dostum, artik bogazima kadar geldi, ya elime silah alip onume cikan ilk fuck parti binasini basacagim yada boyle bir forum kurup icimi dokup rahatlayacagim.
-----------------------------hoca bu şekilde çözüm olacaksa ben yarın bütün binalara bomba koyayım ???
--
ayrıca formun rengi problemli.Kırmızı beyaz falan yapmalıydın bence
-
dünyada yapılan en boş 1231452131 işten sadece 1 ,hayırlı olsun aga.