Ana Kart Alıcam(Yardım)
-
Rulz Asus....>Anakart
Forever AMD...>İşlemci
Forza Kingston >Ram
3'ünden Hayattta Şaşma... -
asus iyidir ama aldıktan 2 hafta sonra yandı ve sorunluydu
-
bence illede bu 2 kart diosan asusu secmen daha mantıklı ama bu kart 1 sene icinde dier parcalara gore cok hantal kalır benim tavsiyem biraz daha para ekleyip asus-commando serisinden bi akrt alman veya MSI dan p35 Platinium bu konuda cok guzel ve ucuz bir kart(elindeki paranın 200-250$ arasında oldugunu dusunuorum) ama buraya koycagın sistemni yazarsan ona gore daha ii tavsiye veririm ama illede bu diosan asus daha ii
-
AMD Athlon 64 X2 dual-core 5200
Kingston 1 gb ddr2 533 (x2)
Sapphire ....512 mb ddr2 pcıex ekran kartı
Seagate 250 gb hard disk..
diger parcalarıda boyle dusunuyorum bulardada tavsiyeleriniz olursa soleyin ...
-
XFX üstüne tanımam... =)
-
bence islemci olarak ıntel core2 duo e6750(amd cok ısınıo ustelik intelin e serisi kartlar amd nin fx serisine gore daha perform)
bellek 1gb-800 mhz kigston hyperx(bu kartı siddetle tavsiye ediorum frekans zamanları ve yuksek frekans hızlarına sahip tam oyuncular icin yani)
ekran kartı leadtek px8600gts extreme 256 mb(bunun teknolojisi cok yeni yuksek cekirdek hızına sahip bunuda siddetle tavsiye ederim)
hard-disk samsng 300 gb sata2 7200 epm 8mb ( buda bu sisteme uygundur ustelik cok ucuz) bende yazdıklarımı bi dusun bunun icin tavsiye etigim anakartlardan birini kullanırsan ben msı dan yanayım bu arada super bi sistem yaparsın seni ii idare eder -
ASUS alacaksan da burdan değilde Çizgi elektronikten al derim, çünkü garanti kapsamı dışındaki arızaları bile ücretsiz tamir ediyorlar (tamir olursa tabi, ben 2 anakart yaptırdım) GIGABYTE ise çift bios meselesi yüzünden avantajlı ve köklü bir marka, IEEE1394, IRDA, SATA2, Ses çipi, CrossFire, SLI, HDMI... desteklerini iyi araştır bu anakartı bir yıl kullanacaksın en az ileriyi de görmek gerek
bende DFI LanParty s939 var AM2'den kat kat daha iyi OCZ ram ve güçlü bi PSU kullandın mı canavar gibi makina
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
Rulz Asus....>Anakart
Forever AMD...>İşlemci
Forza Kingston >Ram
3'ünden Hayattta Şaşma...
-----------------------------bisey soleyim sna kingston ramlar sana sadece normal islerinde perform sagla eger bilgisayarını ugrastırcak isler yapıosan(oyun ,programlama ,grafikerlik vs..) dusuk frekans zamanlamaları ve yuksek veri yolu hızlarıyla gail ve mushkin adlı markalar daha uygun
ustelik islemcide amd teknolojileri cok geride kaldı ar-ge de intel amd ye caktı gecti simdi amd islemci fiyatlarını dusurerek pazar yapmaya calısıo ama ...
-
arkadaslar yorumlarınız icin teşekkürler..bende uzun vadeli bişey istiyorum zaten o yuzden baya arastırdım anakart haric
diger parcalarda karar kılmıstım ama ice kafam karıstı simdi :D:D bu arada bu makinada pek oyun oyanmıyacagım...
Asus mu daha uzun idare eder beni Gigabyte mi benim icin sorun cıkarmaması daha onemli???tabiki uyumda
edit:yesmilord hocam senin soledigin parcalara baktımda benim butceyi biraz asıyolar :D:D
-
aga asus seç derim arızası çıkmaz genelde verimlidir