Ana Kartı Servise Gönderecem Ama..
-
Benim anakartı servise göderecem büyük ihtimal yeni bir anakart gelecek fakat gelen yeni anakartı takınca format atmak zorunda kalacakmıyım??
tam olarak şöyle acıklayim..
bundan 2 ay once eskı anakartımı değiştirip şuankı kullangıdım anakartı alınca xp çalışmadı yani farklı anakart takınca format gerekti.
ama şimdi göndereceğim anakartın aynısını alacam yani anakart yeni olacak fakat modeli markası zartu zurtu aynı olacak yinede format gerekirmi??
-
sana uyarım.. yeni harddisk gelecekse harddiskte bilgilerini yedekle ne olur ne olmaz.. bi arkadaşımın başına geldi anakart değişti harddiski yeni anakarta taktığında tüm bilgileri gitti..
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------sana uyarım.. yeni harddisk gelecekse harddiskte bilgilerini yedekle ne olur ne olmaz.. bi arkadaşımın başına geldi anakart değişti harddiski yeni anakarta taktığında tüm bilgileri gitti..
-----------------------------yeni harddısk yok sadece gonderdiğim anakartın aynısının hiç kullanılmamısını alacam :s bu arada işletim sistemim vista :S
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
essan bunu yazdı:
-----------------------------sana uyarım.. yeni harddisk gelecekse harddiskte bilgilerini yedekle ne olur ne olmaz.. bi arkadaşımın başına geldi anakart değişti harddiski yeni anakarta taktığında tüm bilgileri gitti..
-----------------------------yeni harddısk yok sadece gonderdiğim anakartın aynısının hiç kullanılmamısını alacam :s bu arada işletim sistemim vista :S
-----------------------------pardon hocam yeni hardisk değil yeni anakarta eski hardiski demek istemiştim.. yanlış oldu.. yani aynı özellikte yeni anakarta kullanılmış yani şuanda kullandığın hardiski takarken ne olur ne olmaz bilgilerin silinebilir.. bu yüzden yedeklede sonrada başın ağrımasın..
-
şuan yedek alıyorum zaten de 39.gb fln dıyor :S benim ikincil bölümüm 35 gb :s sorun oluyor :S neyapacagımı şaşırdım
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
şuan yedek alıyorum zaten de 39.gb fln dıyor :S benim ikincil bölümüm 35 gb :s sorun oluyor :S neyapacagımı şaşırdım
-----------------------------bir başka arkadaşından veya tanıdığından taşınabilir harddisk al bir kaç günlüğüne veyahutta o arkadaşın bilgisayarına kendi hardiskini ek olarak tak o arkadaşın hardiskine yedekleyebilirsin.. donanımdan fazla anlamıyorsan kurcalama hocam bilen arkadaşın yapsın.. başka bişey gelmiyor aklıma en iyisi bu..
-
yok hacı donanımdan iyi derecede anlıyorum ama ne bilim taşınabilir hard disk işi çok zor :s bulabileceğimi sanmıyorum :s
-
hacı şöyle anlatayım :
eğer gönderdiğin anakart ile yeni gelenin chipset leri aynı ise problem olmaz işte via çipli=)intel çipli fln ..
-
eeth göndereceğin anakartla gelecek olan anakart aynı çipsetleri fln inş sorun çıkmaz yaptım yedekleme ama ne kadar sağlıklı oldu şüpheli
-
tmm hacı sen yinede yedeğini al .. yeni gelenin cipi aynı olursa tak acılır windeyuz ama driverları fln ister iste ..
-
takacağın anakartlar marka - model aynıysa neden uymasın kesinlikle uyar.
ama sen yinede yedek al tabi :)