folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ana Kartı Servise Gönderecem Ama..

Ana Kartı Servise Gönderecem Ama..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Benim anakartı servise göderecem büyük ihtimal yeni bir anakart gelecek fakat gelen yeni anakartı takınca format atmak zorunda kalacakmıyım??

tam olarak şöyle acıklayim..

bundan 2 ay once eskı anakartımı değiştirip şuankı kullangıdım anakartı alınca xp çalışmadı yani farklı anakart takınca format gerekti.

ama şimdi göndereceğim anakartın aynısını alacam yani anakart yeni olacak fakat modeli markası zartu zurtu aynı olacak yinede format gerekirmi?? 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

sana uyarım.. yeni harddisk gelecekse harddiskte bilgilerini yedekle ne olur ne olmaz.. bi arkadaşımın başına geldi anakart değişti harddiski yeni anakarta taktığında tüm bilgileri gitti..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:
    -----------------------------

sana uyarım.. yeni harddisk gelecekse harddiskte bilgilerini yedekle ne olur ne olmaz.. bi arkadaşımın başına geldi anakart değişti harddiski yeni anakarta taktığında tüm bilgileri gitti..

yeni harddısk yok sadece gonderdiğim anakartın aynısının hiç kullanılmamısını alacam :s bu arada işletim sistemim vista :S 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    5u13Ym4n bunu yazdı:
    essan bunu yazdı:

yeni harddısk yok sadece gonderdiğim anakartın aynısının hiç kullanılmamısını alacam :s bu arada işletim sistemim vista :S 

pardon hocam yeni hardisk değil yeni anakarta eski hardiski demek istemiştim.. yanlış oldu.. yani aynı özellikte yeni anakarta kullanılmış yani şuanda kullandığın hardiski takarken ne olur ne olmaz bilgilerin silinebilir.. bu yüzden yedeklede sonrada başın ağrımasın..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    şuan yedek alıyorum zaten de 39.gb fln dıyor :S benim ikincil bölümüm 35 gb :s sorun oluyor :S neyapacagımı şaşırdım 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

5u13Ym4n bunu yazdı:
    şuan yedek alıyorum zaten de 39.gb fln dıyor :S benim ikincil bölümüm 35 gb :s sorun oluyor :S neyapacagımı şaşırdım 

bir başka arkadaşından veya tanıdığından taşınabilir harddisk al bir kaç günlüğüne veyahutta o arkadaşın bilgisayarına kendi hardiskini ek olarak tak o arkadaşın hardiskine yedekleyebilirsin.. donanımdan fazla anlamıyorsan kurcalama hocam bilen arkadaşın yapsın.. başka bişey gelmiyor aklıma en iyisi bu..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    yok hacı donanımdan iyi derecede anlıyorum ama ne bilim taşınabilir hard disk işi çok zor :s bulabileceğimi sanmıyorum :s 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

hacı şöyle anlatayım :

eğer gönderdiğin anakart ile yeni gelenin chipset leri aynı ise problem olmaz işte via çipli=)intel çipli fln ..

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    eeth göndereceğin anakartla gelecek olan anakart aynı çipsetleri fln inş sorun çıkmaz yaptım yedekleme ama ne kadar sağlıklı oldu şüpheli

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    tmm hacı sen yinede yedeğini al .. yeni gelenin cipi aynı olursa tak acılır windeyuz ama driverları fln ister iste ..

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

takacağın anakartlar marka - model aynıysa neden uymasın kesinlikle uyar.

ama sen yinede yedek al tabi :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1689 Toplam Mesaj: 13