Anahtar Yüzünden Pederden Fırça Yedik (Uri Yaktın Beni)
-
hea lan oluyo o
biz kahvaltıda çaykaşığına yaptık bidaha düzeltmek nasip olmadı :D -
He ya çok kolay bunlar amk, 30 sn her şeyi bükebilirsiniz...
-
desene bi ben bükemedim şu kaşığı dene dene olmuyo amk. :)
-
lan bi tane plastik bardağı bükemedim elin oğlu kaşık kepçe büküyo vay be ne adamlar varmış bzim tahribat ta :))
-
ya telekinezi mi diyorlar birşey diyorlar ama acayip birşey . ama yapılabilitesi yüksek birşey kolay birşey yani.
-
Telekineziye niye inanmıyosunuz ki :/
-
işte bu konuda "ben aslında anahtarı çat diye bükerim o mühim değilde,bak görüyonmu büküncede peder kızıyor. allahım lanet olsun harikayım ben ya ben işte! üslubu görüyorum. amaç pederin kızdığnı göstermekten ziyade bak ben bi kerede anahtarı büküyom demek.
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------işte bu konuda "ben aslında anahtarı çat diye bükerim o mühim değilde,bak görüyonmu büküncede peder kızıyor. allahım lanet olsun harikayım ben ya ben işte! üslubu görüyorum. amaç pederin kızdığnı göstermekten ziyade bak ben bi kerede anahtarı büküyom demek.
-----------------------------illa bir b.k bulacaksın yani, yazımı sonuna kadar okuduysan eğer, diyorumki "bu nedir?" ben nasıl olduğunu merak ediyorum ve bu yüzden pederden ciddi ciddi fırça yedim. Ayrıca bir daha yapamıyorum. benim egom bunlara doymuş durumda yani senin bahsettiğin şekilde bu tarz apallıklara ihtiyacım yok fakat tahminim o ki senin ciddi derecede ego tatminine ihtiyacın var, ve zannedersem bazen bu yollara başvuruyorsun çünkü bu konuya senin gibi yaklaşan başka kimse yok da:)
kısacası zart zurtu bırak konuya odaklan :)
bari ünvanına yakışır biri ol, Çömez...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
geniuss bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------:)
-paba pabaçığım bak ne yaptım
(o esnada enseye tokat gelir)
-ne yaptın lan arabamın anahtarlarına eşoğlueşşek(babam bana öyle derdi)?
-ne vuruyorsun yaa sihir yapıyordum.zaten bana hiç destek olmuyorsunuz kaçıcam en sonunda bu evden
-başlarım sihirine işe geç kaldım zaten otur dersini çalış.
(içinden : ulan şu sihir,büyü işlerini iyice yalayıp yutayım seni 2.kez askere göndertmezsem şerefsizim)
aklıma birden bu dialoğun yaşandığı bir görüntü geldi.
-----------------------------zjaauhauhauha :D yarıldım ya :D 2.kez askere gönderme olayı çok güzel :))))))
hacı normalde bunu çok uzun bir çalışma ile yapabilirsiniz fakat uri ekran karşısındayken sizin gücünüze etkide bulunuyor kaşığı beyin gücü bükecek bir sürü insan var dünyada fakat bu herif hiç bilmeyen bir kişininde bükmesini sağlıyor bence bu adamdaki aura bütün dünyaya yeter :D işin ucu telekineziye dayanıyor aurası normalden yüksek olanlara işliyor ve arkadaşın yaptığı gibi anahtar falan eğilebiliyor fakat o gücü uri gönderiyor size diye düşünüyorum :)
mesela proğramın sonunda elini uzatıyor elime gelin dokunun diye ben ilk yaptığımda elime dokunmuş gibi oldum kıpraştı elim bu adam çok manyak bir adam :)
-----------------------------ya aslinda adam enerji falan gondermiyor oradan bize .. telekinezi birazda inanma isidir eger sen suphe edersen oluyormu olmuyormu bi deniyim gercekten dersen olmuyor :| ama adam bize oyle bi diyor ki ben yapicagim dediginde biz ona guveniyoruz ve yapacagina da guveniyoruz ve onun olacagina inaniyoruz bide bitun konstrantemizi o an kasiga veriyoruz , kasigi gendimiz bukecegiz gibi degil sadece bukulecegi tarafinda sonra bi bakiyorsunuz bukulmus aa uri buktu nah buktu :D kendin buktun lan ama adam bidaha denemeye kalktiginda uri olmadan yapamam heralde dusuncesiyle gercekten yapamiyor :| ben orda telefonla cekiyim derken bi yan kasik bi yan telefon gosteri gecti hic bir turlu konstrante olamadim ama kasik biraz oynamis diger kasiklarldan biraz fark oldu belki 1cm az bukluldu ama tam bukulmeye baslarken cekmeye calisirsan olacagi bu :D
hacım orası illaki öyle kaşığı sonuçta yine biz büküyoruz fakat uri ne yapıyorsa yapıyor telekinezi gücümüz bir anda artıyor...-----------------------------
hojam adam daha ne yapsin bizi olacagina inandiriyor
-
inanmayanlar önce bu videoyu izlesin.
http://www.youtube.com/watch?v=9nhFYADc9qQ görüldük üzere ne keramet ne ilizyon karı salak olsada kaşığı vs. döndürebiliyor gerekli konsantrasyonu sağlayan herkes yapabilir bu güç zaten sizde mevcut.
TELEKİNEZİ NEDİR Telekinesis düşünce gücü ile cisimleri oynatmaktır. Bu herkeste olan bir yetenektir. Ne bir mucize ne de bir efsane. Tek gereken inanmak! Telekinezi yeteneği doğal bir yetenektir, fakat tek sorun bu beceriyi öğrenebilmektedir. Öncelikle olayın Düşünce-Beyin-Bilinç-İnanç dörtlüsünde bittiğini söyleyelim. Ayrıca bazı araştırmalar da beynin Cortex bölümünde bu özellikle bağlantılı bölgeler keşfedildiğini de gözler önüne sermektedir. Bazen bazı cisimler düşer. Biz kaydığını zannederiz veya korkarız. Ama bunun tek nedenin telekinezidir. Yani insanın o anda bilinçsizce çevreye saçtığı yeteneğidir. Her şey ne düşünebiliyorsak, gerçekleşebilir felsefesine dayanmaktadır. TELEKİNEZİ TEORİSİ Genelde telekinezi insanlar tarafından mucize ve az rastlanan bir yetenek olarak bilinir. Fakat bu düşünce tamamen yanlıştır. Bakın! Her yaşayan insan bir beyne sahiptir. Tüm beynimizi kullanmıyoruz ama herkes kendine uygun olanı bölümü kullanmaktadır. Mesela bazı insanlar sanattan, bazıları matematiksel bilimlerden, bazıları spordan, bazıları da danstan hoşlanır. Bu liste uzayıp gider. Tüm bu aktiviteler beyinde farklı yerleri kullanırlar. Düşünce gücü de bunlardan biridir. Hepimiz bunu kullanıyoruz ama dikkat çekmeyecek kadar az. Mesela bazılarımız bazı şeylerin önceden olacağını bilebiliyoruz veya ilk tanıştığımız bir insanın karakterini kendimizce yorumluyoruz. Yani iyi ya da kötü olduğunu hissedebiliyoruz. İşte bu özelliklerimizin tümü düşünce gücüyle ilgilidir. Tüm her şeyin arkasında yatan şey kendinize inanmamanızdır. Aynen bir çocuğun, Matematiği asla yapamam, çünkü çok zor! ya da bir insanın, Ben telekinezi yeteneğimle cisimleri oynatamam, çünkü böyle bir yeteneğim yok! demesi gibi. Şimdi bunu durdurun! Kendinize inanın! Gerisinin geldiğini göreceksiniz! TELEKİNEZİYE GİRİŞ Telekinezi çalışmalarına başlamadan önce yapmanız gereken şeyler var. Bunlar olayın temel taşları yani olmazsa olmazları. 1) ŞÜPHE ve ENDİŞE TELEKİNEZİ GERÇEKTİR! İnsanlar bunu yaptı ve yapmaya devam da edecekler! Bu tüm insanların hayatları boyunca sahip oldukları bir hediye. Yani alıştırmalara başlamadan önce bunları kafanızın güzel bir köşesine yerleştirmeniz gerekiyor. Şunu da bilmenizi isterim şüphe sizle telekinezi başarınız arasında bir duvardır. Yani o duvarı tırmanın ve onu koşar adımlarla arkanızda bırakarak, uzaklaşın. 2) MANTIK Hepimizin de bildiği gibi teknolojinin ileri olduğu ve her şeyin bir mantığa bağlı olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bazı şeylerin mantık dışı olduğu bize yanlış da olsa öğretiliyor. Böyle büyüyoruz. Fakat şimdi arkanıza yaslanın ve telekinezi yeteneğiniz ile yaptıklarınızı düşünün yani mantığa nasıl karşı koyduğunuzu! Onu alt ettiğinizi! 3) AMAÇ Neden Telekineziyi öğrenmek istiyorsunuz? Şunu söylemeliyim ki amaçlarınız ve nedenleriniz pozitif olmalı. Eğer insanlara zarar vermek, bu yeteneğinizden para kazanmak veya arkadaşlarınızın dikkatini çekmek içinse; bunlardan hemen uzaklaşın! Bunu ucuz bir amaç için denemeyin! Zihin egzersizi ve gerçek sanılanlarla meydan okumak için öğrenin! 4) RAHATLAMAK VE ORTAM Başlamadan önce arkanıza yaslanın ve günün stresinden zor da olsa uzaklaşmaya çalışın. Pozitif moda geçin ve ortamda sizin dikkatinizi dağıtabilecek her şeyi kaldırın. TELEKİNEZİ'YE AYRILAN ZAMAN Bildiğimiz gibi insanlar biraz sabırsız. Fakat sabır bu olayda her şey! Bu yeteneği kazanma zamanı tüm insanlarda değişir. Bir hafta bu olay için çok ama çok kısa bir süredir. Fakat yeteneğinizi kazandığınızda, bu beklemeye değdiğini göreceksiniz! LÜTFEN DENEMEYİ BIRAKMAYIN! Günde en az bir kere 30 dakikanızı Telekinezi egzersizlerine ayırın! Eğer çok meşgulseniz 15 dakikayı sağlıklı bir şekilde lütfen ayırın! Size bahsedeceğim methodlardan birine en az bir hafta yoğunlaşın. Eğer yaramadığını düşünüyorsanız method değiştirin. Kendinizi yapamayacağınıza inandırmaktan vazgeçin. Tüm olay inanmakla başlıyor.