Anakart Yakma :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    Anakart Yakmak İçin Nasıl Bi yöntem İzlenmeli ?

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yanlış ana kart driveri yükle

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

bende aynı yolu izleyerek bios u dos üstünden nasıl çökertiriz onu sorayım.İkisininde amacı aynı.

Anakartı bozmanın en güzel yanı çatlatmaktır :) ustalık ister incelik ister.Dışardan belli olmucak.Çatlamadan dolayı veri yolları kopucak içten.Tam kıvamında çatlatırsan kesin yenisini iade ederler :D

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

anakartın biosunun olduğu bi siyah kare bişey var bi nevi biosun beyni hafızası bu çipi söküp temaz yerlerine japon yapıştırıcxısı sürün bellide olmaz sonra takın bakın kart çalışmıyo...

yani bu tamamen bi senaryo böle bişey olmayabilirde =)

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

gidip dandik 5 -10 tllik psulardan alcaksın hatta bozuk olan vrsa o da olur :D yüksek akımdan gider kart.. son çıkan boardlarda ona da koruma var ama bazen işe yaramıyor.. :p

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    önce asite at sonra üstüne barut dök patlat sonra çekiçle parçala sonra parçaları ayrı ayrı noktalarda göm veya ırmak/deniz/göl/çöpe at
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim gibi pc yi 6 ay açık birak hiç kapatma anakart işlemci kokten yansın :)

www.tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek
    bir bardak kolayı anakartın üzerine boşalt :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    pc açıkken şartelleri indirip indirip kaldır arka arkaya, yada getir bizim eve açık dursun bi kaç güne yanar, elektrik gidip geliyo zaten bnmki yandı öyle bi kere :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------
    pc açıkken şartelleri indirip indirip kaldır arka arkaya, yada getir bizim eve açık dursun bi kaç güne yanar, elektrik gidip geliyo zaten bnmki yandı öyle bi kere :D
    -----------------------------

he sonra da işlemci de yansın diğer parçalarda evdeki televizyon stand by da ise o da gitsin :D bir pire yüzünden yorgan yakma hesabı

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    :D :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 5481 Toplam Mesaj: 19