folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Anakartta İşlemci Giriş Yeri

Anakartta İşlemci Giriş Yeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    speedbang bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

eğer kopuk olan yok ise eli yatkın biri mercek ve iğne ile düzeltebilir ben yapmıştım bi kaç hafta önce. ama kopuk varsa o zaman zor.

sol üste bak kopuk var ;)

dostum sen dalgaya düştün. o foto adamın çekip yüklediği bir foto değil netten bulup koyduğu temsili fotoğraf.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    speedbang bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı
    speedbang bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    speedbang bunu yazdı
    Dos_Attach bunu yazdı

eğer kopuk olan yok ise eli yatkın biri mercek ve iğne ile düzeltebilir ben yapmıştım bi kaç hafta önce. ama kopuk varsa o zaman zor.

sol üste bak kopuk var ;)

o kopuk değil cpu'nun voltajını dengelemek için oluşturulan bi soket dizilimi ;)

hayır bendede lga775 anakart var ama onda öyle bişe yok 

oraa bir kopuk yok voltaj düzenlemek için bak ekte fotoğraf var. 

http://img.hexus.net/v2/motherboards/intel/Gigabyte/81PE775/PinsS.jpg

775 pin işlemci soketlerinde bulunur bence bir daha kasanı aç bak :D

evet öyleymişte bendeki anakartta bu yok 775 lerin başka çeşiti varmı

aç kasanı, cpunun slotunu çek yolla göstereyim. hem çömezsiniz kimin ne yaptığını ne işle uğraştığını bilmiyosunuz belki servisim var, bu konuda bilgili birisiyim? ki anlamıyosun çok belli de.Bi de artist artist tavırlar, geri vites yapmalar falan.Bari çömez yazınız gitsin, öyle dayılanın atarlanın millete.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    speedbang bunu yazdı

evet öyleymişte bendeki anakartta bu yok 775 lerin başka çeşiti varmı
    doğru doğru tmm bendeki 1150 soketmiş bunlarda varmış

Mesajınızı düzenleme şansınız var, biliyorsunuz değil mi? 3 sayfalık konudaki 24 mesajın 9'u size ait :) Post kasmaya mı çalışıyorsunuz, anlamadım ki...

Bir durun da arkadaşın sorununu çözelim.

RaNGeR tarafından 10/Şub/15 19:06 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    speedbang
    speedbang's avatar
    Erkek

yok cidden 775 sanıyordum bendede öyle bişe olmayınca kırık sandım oysa bendeki 1150 miş tmm sen haklısın ;)

Dünyayı anlamak yetmez,onu değiştirmek gerekir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

çizgi elektronikle bir görüş eğer hala tamir yapıyorlarsa komple soketi değiştirip yollarlar ufak bir ücrete yeni asus teknik servisini hiç denemedim eğer çizgi elektronik bakmıyoruz artık diyorsa yeni servisle görüş senin değiştirebileceğin bir şey değil.

eğer pinler kopmamışsa kürdan ve büyüteçle biraz düzeltebilirsin 

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    speedbang bunu yazdı

yok cidden 775 sanıyordum bendede öyle bişe olmayınca kırık sandım oysa bendeki 1150 miş tmm sen haklısın ;)

Gerçekten de yokmuş.

RaNGeR tarafından 10/Şub/15 22:54 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

iyi bir teknik servis o soketi değiştirir. fakat, ikinci el bir anakart ile hemen hemen aynı para tutacağından dolayı, yapan pek kimse yok piyasada. ikinci el bir anakart alsan daha iyi.

soketin sıfırı 15-25 lira arasında. değişimi için işçilkle beraber 50-70 liraya patlıyor. bilgin olsun.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    BLank bunu yazdı

herşey kurulu halde güç düğmesine bastığmda famlar çalışıyor monitöre görüntü gitmiyor... daha önceden böyle bir problem yoktu pinler arızalandgından beri böyle olmuştu... o yerler dışında başka arzası oldugunu düşünmüyorum ne olduysa pinlere zarar geldikden sonra oldu

Hasarlı parçanın fotoğrafı olmadan kesin bir şey söylemek zor ama şöyle söyleyeyim, işlemci soketindeki ayaklardan hepsi kullanılmaz. Dolayısıyla içlerinden 1-2 tane kullanımda olmayan ayak kırıldığında bile kullanabilirsiniz. Ama 10-20 tanesi kırık diyorsanız, kırık olan ayaklar içerisinde muhtemelen çok miktarda kullanılan ayak vardır diye tahmin ediyorum.

Parça değiştirme gibi bir niyetiniz var ise anakartınızın tam modelini verirseniz bilgisayar tamiri yapan arkadaşlar size daha uygun bir fiyat verebilirler. Ama tabi bunun için hasarlı parçanın fotoğrafını da paylaşırsanız daha sağlıklı bilgi almış olursunuz.

sen niye eticaret sitesi gibi konusuyosun hocam :D 

black implies white, self implies other, life implies death.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

sen niye eticaret sitesi gibi konusuyosun hocam :D 

Ne alakası var, anlayamadım?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    speedbang bunu yazdı

Bir durun da arkadaşın sorununu çözelim.

devam ediyor halen şimdi bu parçayı uygun bi yerden taktırıp ayarlatamazmıyım ben ? kitlendi herhalde yeni bir anakart 200-250 tl

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
Toplam Hit: 3197 Toplam Mesaj: 32