folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..

Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Ne %51 i la ? AQ parti TR geneli %20 lik bir kesimi kapsamaktadır.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oxily
    oxily's avatar
    Erkek

SpY-EaFw bunu yazdı:
    ----------------------------

diğer ülkelerde halkın istemediği kişiler oraya çıkarılmaya çalışmıyor kaldı ki hiç bi ülkede oy çoğunluğu sağlanmadan seçimler sonuçlanmıyor hükümet seçimlerinden bahsediyorum... türkiyede akp %30 oy aldı yani %70 bu partyi istemedi ama tek başına iktidar oldu siz düşünün artık (: 
    -----------------------------

Bu mesaja cevap yazdım. Bir parti nasıl çoğunluğu sağlayabilir. %50 yi mi geçmesi gerek.

Zamanı gelir herşeyin belli olur akla kara.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    oxily bunu yazdı:

SpY-EaFw bunu yazdı:
    ----------------------------

diğer ülkelerde halkın istemediği kişiler oraya çıkarılmaya çalışmıyor kaldı ki hiç bi ülkede oy çoğunluğu sağlanmadan seçimler sonuçlanmıyor hükümet seçimlerinden bahsediyorum... türkiyede akp %30 oy aldı yani %70 bu partyi istemedi ama tek başına iktidar oldu siz düşünün artık (:

Bu mesaja cevap yazdım. Bir parti nasıl çoğunluğu sağlayabilir. %50 yi mi geçmesi gerek.

amerikada 3 adımda yapılır seçim son 2 adımda 2 başkan adayı kalır doğal olarak %50 yi geçmesi gerekir birinin. israilde ilk adımda 2 kişi bırakılır onlar bi şekilde uzlaşır oy bütünlüğü ile başkan seçilir... avrupa'nın pek çok ülkesinde  birden çok adımda yapılarak finale 2 parti bırakılır (:

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Ben Buna Haber Derim :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ben her zaman derim mecliste büyük çoğunluğu sağlayan ilk 3 parti başkanı hukuk u temsili 2 kişi 2 kişide asker toplam 7 kişi.Yedi kişi komisyonla seçecek 5 kiş kabul etmesi lazım.Papa seçilirken bile hepsi seçmediği sürece seçilmiyor bilmemkaçta bilmemkaç oy lazım 7 de 7 gibi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Hayırlı olsun, beklediğimiz sonuç çıktı :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    iyi oldu böyle olduğu yoksa ılımlı islam diye türkiyeyi iran yapmaya kadar giderdi bu

şiddete meyalim vallahi dertten..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Deca abi önceki konuya banlı olduumdan yazamadım bari buna yazıyım

Nahhh Gelir deriz ya aynen öle işte :D

beraber patlatalım hocammm :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    adasdasda Herkes nickinin kafasına  367 yazıor asdasd =D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oxily
    oxily's avatar
    Erkek
    SpY-EaFw bunu yazdı:

amerikada 3 adımda yapılır seçim son 2 adımda 2 başkan adayı kalır doğal olarak %50 yi geçmesi gerekir birinin. israilde ilk adımda 2 kişi bırakılır onlar bi şekilde uzlaşır oy bütünlüğü ile başkan seçilir... avrupa'nın pek çok ülkesinde  birden çok adımda yapılarak finale 2 parti bırakılır (:

Şimdiye kadar Türkiyemizde cumhurbaşkanı böyle seçilebilmişmidir. Meclisin %50 ne kadardır sence bence 275 Abdullah Gül de 257 den fazla oy aldığına göre bence %50 yi geçmiştir. Ordaki oy kullanan milletvekillerini ben mı seçtim :) halk seçti niçin seçti halkı temsil etsinler diye  Ne demek oylamaya katılmama gidecen verilen görevi yerine getirecen halk demiş beni temsil et korkup kaçmak var mı böyle kabul edersin veya etmezsin evet veya red dersin boş kullanırsın. Bu böyle uzar gider..... (: benden bu kadar bu konu hakkında

Zamanı gelir herşeyin belli olur akla kara.
Toplam Hit: 10730 Toplam Mesaj: 96