folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android 5.0 Lolipop Çıktı

Android 5.0 Lolipop Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Resmi olarak tanıtılan Nexus 6 ve Nexus 9 modelleriyle birlikte hayata geçen Android sürümünün yeni adı belli oldu. Android 5.0 Lollipop adını alan cihaz yeni sürümdeki yenilikler ile bir araya geliyor. Bakalım Android 5.0 Lollipop nasıl geliyor?

Tamamen yenilenen yazılım alt yapısı ile gelen cihaz ART ve 64 Bitdestekli olarak geliyor. Cihazın en büyük gelişimi ise ART yapısı. Android'in son sürümünde hayatımızın bir parçası olan ART sanal makinesi yerine doğal olarak uygulamaları çalıştıran başarılı bir yazılım olduğunu söyleyelim. Uygulamaların daha verimli çalışablmesi için daha az güç tüketimi yapıyor. Yüksek performans sunan cihaz Dalvik alternatifi olan ART doğrudan ARM, MIPS ve X86 mimarileriyle uyumlu olarak çalışmaktadır. Yapılmış olan testlerde de ART tabanlı Android 5.0 Lollipop'un performans açısından Dalvik uygulamaları epey geride bıraktığını görüyoruz.

Tamamı Burada : http://www.veteknoloji.com/haber/android-5-0-lollipop-cikti-75603.html

Dikkatimi çeken yer ART alt yapısına geçmiş olmaları, sizce bu kullanıcalara gerçek bir performans sağlar mı?

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Performans sağlar ama hafızadan kısar art, hoş yeni cihazlar 16 gb falan o yüzden pek koymaz diyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

neyin performansını bekliyonuz arkadaş bu teknoloji sizi nasıl tatmin edecek :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Isterse elma şekeri çıkarsın lar, mui nin yerini alamaz.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

SDK ne zaman yayınlanacak bilgisi olan varmı ?

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

yayınlandı hocam

http://android-developers.blogspot.com.tr/2014/10/android-50-lollipop-sdk-and-nexus.html

İmza...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

yayınlandı hocam

http://android-developers.blogspot.com.tr/2014/10/android-50-lollipop-sdk-and-nexus.html

Yarın şirketin uygulamayı yayınlayacaktım en iyisi güncelleme yapıp öyle yayınlayayım :) saolsın hocam 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Hangi cihazlara güncelleme desteği gelecek acaba?

Edition: buldum

r10aldinho tarafından 17/Eki/14 20:46 tarihinde düzenlenmiştir

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Bu mui androidin romu demi.Galaxy ace gt y kurulurmu ki.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Bu mui androidin romu demi.Galaxy ace gt y kurulurmu ki.

Benim bildiğim bu mui xiaomi'nin androidi değil mi ?

Xiaomi mi oneplus one mi almalıyım sizce.

Xiaomi mi4 5'' ama mui nasıldır bilemedim şimdi.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Miui neyin üzerine yapılıyor zannediyorsun hocam. Gidip sıfırdan işletim sistemi yazmıyor adamlar, bildiğn android çekirdeğinin üzerine kendi launcher ve uygulamalarını giydiriyorlar. He ufak tefek kernel tweak ler falan yapıyorlardır tabi ki de android yeni sürümü çıkmadığı sürece miui gibi (cyanogenmod, samsung, htc, sony ericcson gibi firmaların sürümleri) yeirnde sayar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2850 Toplam Mesaj: 21