Android Arka Planda Çalışan Programlar (Sorun)
-
arkadaşlar htc desire hd model telefonum var facebookta cıkıs yaptım bi kac gun önce program arka planda çalışıyordu onu da ayarlardan çalısan programlardan sonlandırdım fakat facebook kendi kendine yine açılıyor bunun sebebş ne olabilr nasıl engelleyebilirim?
-
bi kaç widget kullandım o iş ama hepsi tıraş çıkıyor ya
arka planda programlar devam ediyor özellikle face uygulaması çok sömürüyor telefonu şarjın dibine vuruyor
-
dosya yöneticisinden kapat deyince sorun çıkmaması lazım.
-
aynen ya surekli sarja takıyorum telefonu bide calısıyorm aksam saati kurup yatyrm sabah bi bakyrm sarj bitmis arkadas uyandrmasa işe geç kalcam :S
kaldırıyorum ama yinede surekli kendiliginden acılıyo
-
facebook bence çok lazım bir program değil toptan kaldır.
-
en son öyle yapcam da bazen lazım oluyor ya
-
pilin ömrünü öğrenme gibi bişey var mı?
-
advanced task killer pro yukle.
ayarlarını arastır ınternetten bır vıdeo olması lazım anlatan autokill ozelıgını ac gereken uygulamalarıda ayarlardıktan sonra otomatık olarak sectıgın uygulamalar dısında kalan hepsını kapatıyor belırlı zaman aralıklarında.
ama tamamen engellemenın bır yolu varmı bende bılmıyorum
-
ben onu da denedim kapatmıyor programları o yüzden artık o tarz programları yüklemyrm artk
-
Facebook ayarlarından otomatik güncellemeyi kapa, senkronizasyon ayarlarından facebook'u kapa.
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------Facebook ayarlarından otomatik güncellemeyi kapa, senkronizasyon ayarlarından facebook'u kapa.
-----------------------------kaldırdım sanırım böyle olacaktr