Android Güncelleme Acil
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
o kies programinin ben varya..cok.mal. bi pro yapmislar hem sistemi kasiyor telefonu yarim saatte goruyor 2ay once guncelleme var diyordu o zaman yapmadim guncellemyi rehber yedegini kiesle alamadigimi icin oysa teldende alinabilormus onu sonradan ogrendim simdi gecen hafta yine taktim 2.3 guncelleme falan bise yazmior bu yizden 2.3 e hala guncelleyemedim garanti gitmesin diye kendimde yapmak istemiorum 2arada 1deredeyim samsung galaxy mini kullanan varsa benle iletisime gecebilirmi guncelleme icin ?
hocambence deneme mk. bendede galaxy 5 vardı güncelliyim dedim salak windows kapattı kies i güzelim android giitti telefon brick :S:S:SS: servise vericem simdi bide allmanyadan getirdim diye garantiside yok S: -
bilmiorum napsakki servisine goturecem onlar yapsin mq ne oluosa orda olsun bari kendileri bozarsa yapmak zorunda kalirlar.. guncelleyince de gizlanio haci abi bide o durum var.
-
kies yüzünden olduysa garantiye götürün.
-
hocam kies yüzünden olduda almanyadan aldıımdan garanti gecerli değil ama verdim artık belki acılamayabilr dsiye rapor tutup onaylatıyorlar birde :S
-
sonucu bildir burdan hocam.
-
peki hocam spon gelişme dün servise vberdim ücretli olarak bekliyourm en gec 25 iş günü dediler bekliyoruz ama o kadar sürmez dediler
-
hocam sonuç su bugun sormaaya gittim yapamamıslar sozde -bence hiiç ellememişler yurtdışı ürünü diyip sallanıslar geriye- kaldı telefon oyle almanyaya yoluucam 1 ay içinde oradada bence b.ihtmal değişim verir anca yeni teleofon almak istiyorum ya htc wildfire s ya galaxy ace ya galaxy fit yada aynısı faln :S
-
peki galaxy ace nasıldır hocalar :)) fiyat performans olarak :)) yada wildfire s ?
-
35waffen35 bunu yazdı:
peki galaxy ace nasıldır hocalar :)) fiyat performans olarak :)) yada wildfire s ?
wildfire s i önermem.f/p açısından huawei ideos x5 e bakmanı öneririm. -
galaxy ace kullanıyorum güzel.
senin telefona internetten orjinal romunu bul, sonra odin programıyla kur.kies dünyanın en kötü yazılımlarından biri.
kolay kolay brick olmaz telefonun korkma :)
Toplam Hit: 3067 Toplam Mesaj: 26