Android İçin Açtığım Sitem
-
Merhaba müridler,
Sitede şimdilik yalnızca android için son haberler var, ilerleyen günlerde daha birçok özellik katmayı planlıyorum. Yenilikler birkaç gün gecikebilir, çünkü çok fazla zaman ve uğraş istiyor :)
Varsa önerilerinizi bekliyorum.
-
takip edelim bakalım
-
umarım başarılı olur hocam.
-
hocam eline sağlık renkler arka plan kompozisyon çok harika olmuş. içini de doldurmuşsun. ne zaman başladın uğraşmaya ne kadar sürdü yani bu hale getirmek?
yapabileceğim yorumlar;
menü yok ana sayfanın yanında.
favicon biraz alakasız gibi.
sitenin başındaki logoyu biraz farklılaştır hocam. stil olarak yani. ve açıklamadan
androidi çıkar. kaynak ve destek platformu kalsın. android olduğunu anlamayacak girmesin zaten siteye :D
-
bi tanıtım yazısı yaz da bloğumda paylaşayım..
pr3 ;) -
asa42 bunu yazdı
hocam eline sağlık renkler arka plan kompozisyon çok harika olmuş. içini de doldurmuşsun. ne zaman başladın uğraşmaya ne kadar sürdü yani bu hale getirmek?
yapabileceğim yorumlar;
menü yok ana sayfanın yanında.
favicon biraz alakasız gibi.
sitenin başındaki logoyu biraz farklılaştır hocam. stil olarak yani. ve açıklamadan
androidi çıkar. kaynak ve destek platformu kalsın. android olduğunu anlamayacak girmesin zaten siteye :D
WP üzerinde Sahifa teması, favicon default değiştireyim aklımdayken :D
Logo konusunda epey yeteneksizim bu gece hallederim onuda.MustyKTE bunu yazdıbi tanıtım yazısı yaz da bloğumda paylaşayım..
pr3 ;)Ayıpsın hemen :D
-
mobil tasarım için slider olmamış hocam yarın saattir dönüyo bi yüklemenedi gitti. ayrıca mobil sitede aslına bakmadım türkçe karakterler yok genel olarak sa hoş olmuş site ben açıkcası beğendim
-
hayırlı uğurlu olaun devamı gelir umarım
-
asiminnesli bunu yazdı
mobil tasarım için slider olmamış hocam yarın saattir dönüyo bi yüklemenedi gitti. ayrıca mobil sitede aslına bakmadım türkçe karakterler yok genel olarak sa hoş olmuş site ben açıkcası beğendim
android 4.2 ve iphone 4 de bir sıkıntı yok hocam, senin telefonun modeli nedir acaba?
Nvidia bunu yazdıhayırlı uğurlu olaun devamı gelir umarım
Teşekkürler hacım
-
gayet güzel olmuş eline sağlık...
kardeş sahifa temasını satınmı aldın warezmi
-
Hayırlı olsun hocam devamı gelir inşallah .