Android İçin Batarya Programı (Tavsiye)
-

-Telefonda ne yaparsanız bataryanızın ne kadar gideceğini gösteriyor.
-Status bara batarya yüzdesi ekliyor.
-Bataryanız istediğiniz seviyeye gelince size Türkçe sesli uyarıyor.
İndirme Linki :
https://rapidshare.com/files/3273780811/Pil_%26_%C5%9Farj_HD__121116143535.apk
-
hacı canın sıkıldı da tbtye mi sardın ya nedir bu konu açma aşkı yardırdın forumu bugün
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hacı canın sıkıldı da tbtye mi sardın ya nedir bu konu açma aşkı yardırdın forumu bugün
Ne bileyim seviyorum bu forumu.

-
Aslında çok mantıksız. Neden bataryam az gitsin diye sürekli batarya ölçümü yaparak enerji yiyen bir program kullanayım ki ? Telefonun kendi kaynakları yeterli bence.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Aslında çok mantıksız. Neden bataryam az gitsin diye sürekli batarya ölçümü yaparak enerji yiyen bir program kullanayım ki ? Telefonun kendi kaynakları yeterli bence.
oğlum oralet getirin ordan abinize bakıyım
-
Ahahahahahahahha koptum yoruma :D Alemsin barış hocam :D
-
Bu tür programların birçoğu işe yaramıyor üstüne üstelik kasıyor.Şu an pil göstergesi diye bir uygulama var.Gayet kullanışlı.Pilin % seviyesini gösteriyor.
Göt kadar program için rapidshare linki vermişsin :) -
tosun bunu yazdı
Bu tür programların birçoğu işe yaramıyor üstüne üstelik kasıyor.Şu an pil göstergesi diye bir uygulama var.Gayet kullanışlı.Pilin % seviyesini gösteriyor.
Göt kadar program için rapidshare linki vermişsin :)Bu da o işi yapıyor zaten.Ne bileyim Rapid kolayıma geldi oraya attım. :)
-
FrankMalkovski bunu yazdıtosun bunu yazdı
Göt kadar program için rapidshare linki vermişsin :)Bu da o işi yapıyor zaten.Ne bileyim Rapid kolayıma geldi oraya attım. :)
Ne tesadüf ki ana sayfada bir konu var rapid gelir ortaklığı gibisinden ? :D :D
-
PathfindeR00 bunu yazdıFrankMalkovski bunu yazdıtosun bunu yazdı
Dikkatli okursan Rapidshare indirme başına para falan vermiyor.Sadece saçma sapan servislerine kayıt olursan premium veriyor ve bu servislerede sadece benim kayıt olmam gerekiyor.Bilmeden çamur atma lütfen.
-
FrankMalkovski bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıFrankMalkovski bunu yazdıtosun bunu yazdı
Dikkatli okursan Rapidshare indirme başına para falan vermiyor.Sadece saçma sapan servislerine kayıt olursan premium veriyor ve bu servislerede sadece benim kayıt olmam gerekiyor.Bilmeden çamur atma lütfen.
Benim geldiğim yerde insanlar bilmeden çamur atar birbirine ama... :)