folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android İçin Çok Yararlı Bir Uygulama (Androidciler İçeri)

Android İçin Çok Yararlı Bir Uygulama (Androidciler İçeri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Tesadüfen denk geldim, çok güzel bir uygulama buldum ve paylaşmak istedim. Dosya aktarımı, rehbere,mesajlara, telefonun programlarına,resimlerine v.s. ulaşım çok kolay. kies e gerek yok ya da bluetooth a . Adamlar çok sağlam bir sistem yapmışlar ve aşırı güvenilir.

telefonu bir server gibi çalıştırıyorlar, hem local hem globalden erişebiliyorsunuz. isterseniz QR kodu ile login oluyorsunuz (dinamik olarak değişiyor) isterseniz telefondaki ayarlardan şifreyi belirleyebiliyorsunuz (QR kodu bende eşleşmedi nedense)

Proje çok sağlam ama hala geliştiriliyor, mesela rehberi ya da mesajları kaydetme ve geri yükleme olayı yok. Ama mesaj gönderebiliyorsunuz ya da eski mesajlrınızı görebiliyorsunuz silebiliyorsunuz. İşinizi çok kolaylaştıracak bir uygulama sistemi

http://www.youtube.com/watch?v=BfXRhSIm-m0

Buradan videoyu inceleyebilirsiniz..

market linki burada

bu da kendi ana sayfası

Bu da benim sistemden bir görüntü

not: güzel bir uygulama diye konuyu gizledim :) ama sıkıntı olacaksa yönetici açabilir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

haci airdroid android oldu olasi var zaten ayrica konuyu niye tam olarak gizledigini anlamadim ios duymasin diyemi?

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

valla hocam ben ilk kez duydum bu uygulamayı ki 2 yıldır android kullanıyorum :S sitede de arama yapıp bulamayınca konuyu açtım :) eminim benim gibi bir çok kişi bilmiyordur bu uygulamayı, çünkü ben hiç bir arkadaşımda görmedim.. önemli gördüğüm için gizledim bunu

edit: gizliliği kaldırdım madem çok yaygın!?

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Androit markette ücretsiz kısımda açık duruyo burda gizli hey yarabbim.. aç hocam konuyu yiyecen cezayı görecen sonra..

Kullanmamıştım biliyodum . Şu andada kullanmıyorum hala biliyorum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Tavsiye-Android-Uygulamalari-134719/1/tavsiye

http://www.tahribat.com/Forum-Tavsiye-Android-Uygulamalari-2-156543/1/tavsiye

Forumda ilgili konularda zaten airdroid den bahsedilmiş hocam. Yeni birşey veya bilmediğimiz bişey değil.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/Forum-Tavsiye-Android-Uygulamalari-134719/1/tavsiye

http://www.tahribat.com/Forum-Tavsiye-Android-Uygulamalari-2-156543/1/tavsiye

Forumda ilgili konularda zaten airdroid den bahsedilmiş hocam. Yeni birşey veya bilmediğimiz bişey değil.

arama yaptm forumda da çıkmadı.. peki madem biliniyorsa yönetici silebilir konuyu :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Ne alaka arkadaş ben yeni öğreniyorum. Hergün açılan o kadar saçma konu var ki bu olmuş kötü mü ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Bende Turkcell T20 var ( huawei ) HiSuite diye buna benzer bi yazlımı var. wifi üzerinden çalışıyo. Tüm yedekleme,  sms vs işlemlerini burdan yapabiliyorsun telefona dokunmadan. Benim en sevdiğim özelliği uygulamayı bilgisayardan sürükleyip bırakıyosun programa anında kuruyo. Sms geldiği zaman msn deki gibi uyarı penceresi falan çıkarıyo. 

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

tam şuan ablam kullanıyo

ben de kullanıyorum gayet konforlu

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Hiçbişey anlamadım aga bu nedir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

Hiçbişey anlamadım aga bu nedir

Androidli cihazların pcyle bağlantı kurmasını sağlayan, telefonun birçok özelliğini pcden kontrol edebilmeni kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen programlardan.

.. you only have you ..
Toplam Hit: 5160 Toplam Mesaj: 13