Android İçin E Kitap Okuma Programı Yapalım
-
Arkadaşlar merhaba,
Bugün güzel bir e kitap buldum pdf formatında telefona attım.
Okumak gerçekten zor.
*
Ekranı Büyütmeye çalışmak
Kaydırmak
Sayfa Atlatmak
*
Ve konsantrasyon sıfır bir şey anlamıyorsun.
Sonra hayal kurdum bir program olsa ki varmı belkide aradiğim şey vardır ama bilmiyorum.
1) Bir kaç satır belli bir puntoda belli bir hızda ( bunlar seçilmeli ) sağa doğru kaymalı
2) Alt satıra güm diye değilde bir nevi nazikçe inmeli
3) dokununca ekrana durmalı
4) kaldığın yerler işaretlenmeli notlar alınmalı
Pc müh. okuyacağım hiç bir bilgim yok bilebilsem yapmak için uğraşırdım. android uygulamalarıda sınırsız özellik var gibi duruyor mümkündür sanırım bunu yapmak. İlgi ve alakanıza sunuyorum. Gerçekten büyük bir ihtiyaç.
-
up
-
java uygulamalar vardır büyük ihtimal çünkü bu tarz epey yazılım vardı ben de bi ara bakmıştım java yazılımlara
-
moon reader pro uygulamasını öneririm. aptoide market ten indirebilirsin. işini görür.
-
bu arada şu konuya http://www.tahribat.com/Forum-Tavsiye-Android-Uygulamalari-134719/ bi göz atabilirsin
-
android için repligo reader programını öneririm. ayrıca pdf dosyası resim formatındaysa okumak gerçekten zor oluyor. fakat metin formatındaysa bu önerdiğim programla okumak çok kolay. ya da epub ve txt formatları da resim formatındaki pdf lere göre daha iyi okunuyor.
-
telefonun kendi okuyucusu işimi görüyor da amacın android yüklü bir tablet degilse ekitap ı pc inde oku :)
-
ne tel'de ne pc de kitap okunmuyor, ben bunu bilir bunu söylerim
kitabın sayfalarına dokuncaksın hacı.
et ete deyecek
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------ne tel'de ne pc de kitap okunmuyor, ben bunu bilir bunu söylerim
et ete deyecek
-----------------------------monitörden okudugum kadar yazıyı elime alıp okumuş olsaydım sanırım büyük bir kütüphane kaplayabilirdi kağıtlar.
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------ne tel'de ne pc de kitap okunmuyor, ben bunu bilir bunu söylerim
et ete deyecek
-----------------------------
Bu adam benim kafadan :) --konuyu baltalamak istemiyorum ama şunu bir sorim muridler e-kitap için pc programı öneriniz var mı? -
:)
hocam zevk meselesi de
konu program istemek felan değildi
böyle bir programı yaparsanız hayra geçersiniz demek istediydim....