folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android İçin Google'dan Bağımsız Güvenli Rom

Android İçin Google'dan Bağımsız Güvenli Rom

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İyi akşamlar.

Samsung s3 mini ve s4 mini telefonlarım var. Android Device Manager olayını daha yeni öğrendim.

Girdim ve internete bağlıyken uzaktan komuta edilebildiğini gördüm telefonun. Bunu yapan daha neler neler yapar.

Bu olay hoşuma gitmedi. S4 miniyi iş için kullanıyorum s3 miniyi aile için. Bu yüzden s3 mini daha önemli.

S3 mini için güvenli rom arıyorum google olmayacak , google play olmayacak , googledan bağımsız olacak , senkronizasyon yapacaksa kendi ldap serverımdan yapacağım vs vs. Bu özelliklerin olduğu , güncellemenin çok kritik güvenlik açıkları haricinde yapılmayan rom arıyorum.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Android'den Google uygulamalarını çıkaracaksan 3310 kullan daha iyi hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Abla senin iş ne ya birgün normal konu görmedim hep birşey saklama gizleme felan geçende terör bağlantı sı istedin.  Valla korkuyorum senden.  Sitelere ben girmedim bu arada :) 

Atakan tarafından 17/Oca/15 01:11 tarihinde düzenlenmiştir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

cynogen, mi , parandroid , amazon fire

not : amazon fire da google play store bile yoktur.

PanxeR tarafından 17/Oca/15 01:12 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

Abla senin iş ne ya birgün normal konu görmedim hep birşey saklama gizleme felan genede terör bağlantı sı istedin.  Valla korkuyorum senden.  Sitelere ben girmedim bu arada :) 

Kardeşim sen bilgisayarına neden antivirüs kuruyorsun? Bilgisayarına worm keylogger vs bulaşmasın diye değil mi? Ben de bunu kendi telefonuma istiyorum olay bundan ibaret abartılacak bir şey yok. Gelip de bu foruma nasıl patik örülür , en iyi mantı nasıl yapılır diye konu açacak halim yok. İlginç insanlar ve ilginç bilgiler var ve sadece yararlanmak istiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Abla senin iş ne ya birgün normal konu görmedim hep birşey saklama gizleme felan genede terör bağlantı sı istedin.  Valla korkuyorum senden.  Sitelere ben girmedim bu arada :) 

Kardeşim sen bilgisayarına neden antivirüs kuruyorsun? Bilgisayarına worm keylogger vs bulaşmasın diye değil mi? Ben de bunu kendi telefonuma istiyorum olay bundan ibaret abartılacak bir şey yok. Gelip de bu foruma nasıl patik örülür , en iyi mantı nasıl yapılır diye konu açacak halim yok. İlginç insanlar ve ilginç bilgiler var ve sadece yararlanmak istiyorum.

//

ReyiZ tarafından 17/Oca/15 01:37 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Anti virüs programım yok pcde.  telefon rootlu.  Hani dahada virüs yemedim sadece bu kadar bana gerçekten şaçma geldi.  

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Kullandigin islemciyide sök at telefondan o zaman, hatta kapali tut telefonu.

Bu seninkisi paranoya baska bisey degil. Tel calinirsa filan diye avast kurulu sadece, telefonum rootlu. 4 senedir android kullaniyorum, daha bi kere bile virusle hesap calinmasiyla yada farkli bi olayla karsilasmadim. Neyi nerden indirdigin, hangi uygulamanin ne icin izin verildigine bakarim bu kadar. Izinleride hep kontrol ederim bu kadar.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Bu seninkisi paranoya baska bisey degil. Tel calinirsa filan diye avast kurulu sadece, telefonum rootlu. 4 senedir android kullaniyorum, daha bi kere bile virusle hesap calinmasiyla yada farkli bi olayla karsilasmadim. Neyi nerden indirdigin, hangi uygulamanin ne icin izin verildigine bakarim bu kadar. Izinleride hep kontrol ederim bu kadar.

hocam sms programı mesela wifi izini , rehberi okuma izini ve sms gönderme izini istiyor. Bu program senin rehberindekileri kendi veritabanına kaydedebilir ve sen bu wifi iznini reklam için alıyor zannedersin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

hocam sms programı mesela wifi izini , rehberi okuma izini ve sms gönderme izini istiyor. Bu program senin rehberindekileri kendi veritabanına kaydedebilir ve sen bu wifi iznini reklam için alıyor zannedersin.

Tavsiye,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovmobile.appopslauncher&hl=en

İpimle kuşağım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

telefonlardaki anti virüs bir işe yaramaz

bilgisayarlardaki de bir işe yaramaz

doğru kullanmayı öğrenmek gerek

Toplam Hit: 1691 Toplam Mesaj: 14