Android İçin Hafıza Kartı Aranıyor (Class 10)
-
Mürid(e)ler samsung acenin yanında verdikleri 2gblık dandik Micro Sd nin yerine şöyle min. 8 GB lik class 10 bir kart bakıyordum TEAM diye taiwanlı bir markaya rastgeldim, şimdilik bulabildiğim bu var, bunun haricinde öneriniz var mıdır?
Vermeyi unuttuğum öteki link: http://www.dealextreme.com/p/genuine-samsung-class-10-micro-sd-tf-card-8gb-118328
-
Dostum o bahsettiğin karttan bende aldım, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum sorun yok fakat öyle aman aman hızlı değil onuda belirteyim telefonla gelen 2 gb kart bundan az daha hızlı
-
yuh ne gerek var class 10a?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------yuh ne gerek var class 10a?
-----------------------------baba 200mblık uygulama bile sd karttan çalışıyor, 20 sn beklemek var 5sn beklemek var :D
-
class 6 uygundur 10 çok hocam ve aşırı pahalı şuan ayrıca o team kartın performansını kimse beğenmiyor
benim samsung wave ile birlikte samsung 8gb class 6 kart geldi hızı gayet iyi (: class 6 öneririm sanada.
-
Abi o class değerlerini adamlar rastgele kafalarından vermiyorlar ya :)
seninki class 4 olsun ama sen çok hızlı yaz oku.
seninkide class 10 olsun ama sen ağır ol yavaş çalış :)
Belli kriterlere göre oraya o ibareyi düşüyorlar zaten.
-
32 gb lar 50$ 8 alacagina 32 dusun bence
-
hocam o kadar acilamam :| en fazla 50tlye kadar butcem var. :(
-
up up; varsa başka kart önerisi olan max 50-55 TL civarında önerilerinizi bekliyorum..
-
Mürideler bugün elime ulaştı Team 16gb lik kart yalnız bir sorum olacak, eski kartın içindekileri komple taşısam yeni karta uygulamalarımı kaybeder miyim?
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Mürideler bugün elime ulaştı Team 16gb lik kart yalnız bir sorum olacak, eski kartın içindekileri komple taşısam yeni karta uygulamalarımı kaybeder miyim?
-----------------------------tümünü kopyala yapıştır yap etmezsin bence