folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android İos Uygulamaya Yatırım Yapmak

Android İos Uygulamaya Yatırım Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THY
    THY's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler andorid ve ios platforma yatırım yapmayı planlıyorum fakat kafamda soru işaretleri var

1. bu uygulamarı satın alıp atıyorum googleplaye markete koyabilirmiyiz

2. bu tip uygulamarı nerden satın alabiliriz bir marketi varmı

3. uygulamanın aynısı markete var ise ozman nasıl oluyor aynısını tekrar koyabiliyormuyuz.

4. tbt de elinde uygulama olupta satma gibi düşüncesi olan varmı 

5. mesala codecanyon gibi yerlede 20 30 $ ye uyuglamalar görüyorum o uygulamalar olabilirmi

THY tarafından 15/Haz/15 12:31 tarihinde düzenlenmiştir

Hayvanlar insanlardan daha saygılıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 - Istedigin uygulamayi Google Play e koyabilirsin.

2 - Google da ara mutlaka vardir

3 - Uygulamanin birebir aynisinin markette olmasi onemli degildir. Onemli olan Package ismidir.  Ornek : Markette ye alan uygulamanin paket ismi com.falan.filan ise ayni isimde uygulama yukleyemezsin

4 - Ne gibi uygulama istedigine bagli ama kimsenin sana hazir uygulamayi satacagini sanmam

5 - madde 1 e bakiniz...

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Ufak bir ekiple yapiyoruz bakalim,  gorecez 3 beş ay sonra. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rosetta
    Rosetta's avatar
    Erkek
    THY bunu yazdı

Müridler andorid ve ios platforma yatırım yapmayı planlıyorum fakat kafamda soru işaretleri var

3. uygulamanın aynısı markete var ise ozman nasıl oluyor aynısını tekrar koyabiliyormuyuz.

5. mesala codecanyon gibi yerlede 20 30 $ ye uyuglamalar görüyorum o uygulamalar olabilirmi

tam benim sorcağım soruyu sormuşsun kardeşim. bende buna yatırım için uğraşmak istiyorum. gelecek mobilde diyorlar. sabahın 5 inde kalkıp ingilizce çalışıyorum bunun için. ingilizce kaynaklar daha güzel intermediate ingilizcem var upper intermediate yapmaya çalışıyorum böylelikle kitapları falan anlarım heralde.

benim kafama takılan şu şimdi koyduğumuz uygulamayı 1 dolardan koysak bu 1 doların kaçı bizim elimize geçiyor ? google yüzde kaç komisyon alıyor

2. side android programlama için nereden başlamak lazım tam kavrayamadım. benim istediğim ufak küçük oyunlar yapmak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THY
    THY's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Rosetta bunu yazdı
    THY bunu yazdı

tam benim sorcağım soruyu sormuşsun kardeşim. bende buna yatırım için uğraşmak istiyorum. gelecek mobilde diyorlar. sabahın 5 inde kalkıp ingilizce çalışıyorum bunun için. ingilizce kaynaklar daha güzel intermediate ingilizcem var upper intermediate yapmaya çalışıyorum böylelikle kitapları falan anlarım heralde.

benim kafama takılan şu şimdi koyduğumuz uygulamayı 1 dolardan koysak bu 1 doların kaçı bizim elimize geçiyor ? google yüzde kaç komisyon alıyor

2. side android programlama için nereden başlamak lazım tam kavrayamadım. benim istediğim ufak küçük oyunlar yapmak

1 ve 2. soruların cevaplarını biliyorum

google %30 kesiyor hocam 

2. si öğrenmek istiyorsan kesinlikle ve kesinlikle https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/ hem ücretsiz hemde hiç bir kurstan alamayacağın bir özeliği var büyük şirketlerin IT manager ları filan arada sırada gelip seminer veriyorlar.

3. Dediğin gibi gelecek mobilde öyle olmasaydı Türkcell böyle bi adım atmak istemezdi. 

THY tarafından 15/Haz/15 12:30 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rosetta
    Rosetta's avatar
    Erkek
    THY bunu yazdı
    Rosetta bunu yazdı
    THY bunu yazdı

1 ve 2. soruların cevaplarını biliyorum

google %30 kesiyor hocam 

2. si öğrenmek istiyorsan kesinlikle ve kesinlikle https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/ hem ücretsiz hemde hiç bir kurstan alamayacağın bir özeliği var büyük şirketlerin IT manager ları filan arada sırada gelip seminer veriyorlar.

3. Dediğin gibi gelecek mobilde öyle olmasaydı Türkcell böyle bi adım atmak istemezdi. 

adam benim uygulamayı isim değiştirip koyabiliyormuş. benim yüklediğim oyunu isim değiştirip tekrar yükleyip reklamını da iyi yapıp satarsa nolacak ? google buna neden göz yumuyor ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Erkek
    Rosetta bunu yazdı

adam benim uygulamayı isim değiştirip koyabiliyormuş. benim yüklediğim oyunu isim değiştirip tekrar yükleyip reklamını da iyi yapıp satarsa nolacak ? google buna neden göz yumuyor ?

Neden göz yumduğunu bilmiyorum ama chupamobile, codecanyondan satın alınıp sadece reklam yaparak para kazanan cok insan var.Bu kişilere bende sinir oluyordum tek satır kod yazmadan para kazanıyorlar diye ama bunlarla yarışmakdan reklama vakit ayırmakdansa playdeki oyunların klonunu yapıp satmaya başladım oyun başı(oyuna göre birden fazla kişiye) 40$ 60$ 100$ gibi fiyata satıyorum

@THY chupamobile, codecanyondan oyun/uygulama satın alıp playde yayınlayabilirsin. Unity biliyorsun chupamobileden oyun alıp ios-android için cıkarabilirsin. Codecanyonda cross platform durumu yok. Android için birşey aldıysan onu ios için cıkaramazsın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THY
    THY's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    h0rtl4kk bunu yazdı
    Rosetta bunu yazdı

Neden göz yumduğunu bilmiyorum ama chupamobile, codecanyondan satın alınıp sadece reklam yaparak para kazanan cok insan var.Bu kişilere bende sinir oluyordum tek satır kod yazmadan para kazanıyorlar diye ama bunlarla yarışmakdan reklama vakit ayırmakdansa playdeki oyunların klonunu yapıp satmaya başladım oyun başı(oyuna göre birden fazla kişiye) 40$ 60$ 100$ gibi fiyata satıyorum

@THY chupamobile, codecanyondan oyun/uygulama satın alıp playde yayınlayabilirsin. Unity biliyorsun chupamobileden oyun alıp ios-android için cıkarabilirsin. Codecanyonda cross platform durumu yok. Android için birşey aldıysan onu ios için cıkaramazsın.

Hım hocam elinde varmı peki satıyormusun sende

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    THY bunu yazdı

1. bu uygulamarı satın alıp atıyorum googleplaye markete koyabilirmiyiz  - EVET

2. bu tip uygulamarı nerden satın alabiliriz bir marketi varmı - CodeCanyon vb.

3. uygulamanın aynısı markete var ise ozman nasıl oluyor aynısını tekrar koyabiliyormuyuz. - Evet, fakat hali hazırda olan bir uygulamayı geçmen zor olacaktır. Mesela level sistemi olmayan güzel bir oyuna level sistemi getirip farklı tarzda sunabilirsin, ya da eksik birkaç birşey ekleyebilirsin.

4. tbt de elinde uygulama olupta satma gibi düşüncesi olan varmı - Yok

5. mesala codecanyon gibi yerlede 20 30 $ ye uyuglamalar görüyorum o uygulamalar olabilirmi - Evet olabilir.

Uygulamayı hazırlamaktan ziyade iş reklamında bitiyor, sağlam bir uygulaman var ama reklamın yoksa yine birşey yapamazsın. 

Genelde top list' e çıkarabilirsen uygulamanı sonrasında para akar zaten, bunun için de facebook reklamları gibi, bir sürü reklam ortamına ihtiyacın var.

Hazır daha önceden google play store' a koyulmuş oyunu alıp, doğrudan adını değiştirerek yayınlayacaksan; dönüşünü bekleme hiç. Üzerinde editlemeler yap, daha nasıl güzel olur onlara uğraş.

Ama sonuç olarak, çok sağlam yatırım yapabiliyorsan reklam açısından, sırtının yere geleceğini düşünmüyorum. 

NOT : Bir de taklit uygulamalar, editörler tarafından seçilmiyor sanırım.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THY
    THY's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    THY bunu yazdı

1. bu uygulamarı satın alıp atıyorum googleplaye markete koyabilirmiyiz  - EVET

2. bu tip uygulamarı nerden satın alabiliriz bir marketi varmı - CodeCanyon vb.

3. uygulamanın aynısı markete var ise ozman nasıl oluyor aynısını tekrar koyabiliyormuyuz. - Evet, fakat hali hazırda olan bir uygulamayı geçmen zor olacaktır. Mesela level sistemi olmayan güzel bir oyuna level sistemi getirip farklı tarzda sunabilirsin, ya da eksik birkaç birşey ekleyebilirsin.

4. tbt de elinde uygulama olupta satma gibi düşüncesi olan varmı - Yok

5. mesala codecanyon gibi yerlede 20 30 $ ye uyuglamalar görüyorum o uygulamalar olabilirmi - Evet olabilir.

Uygulamayı hazırlamaktan ziyade iş reklamında bitiyor, sağlam bir uygulaman var ama reklamın yoksa yine birşey yapamazsın. 

Genelde top list' e çıkarabilirsen uygulamanı sonrasında para akar zaten, bunun için de facebook reklamları gibi, bir sürü reklam ortamına ihtiyacın var.

Hazır daha önceden google play store' a koyulmuş oyunu alıp, doğrudan adını değiştirerek yayınlayacaksan; dönüşünü bekleme hiç. Üzerinde editlemeler yap, daha nasıl güzel olur onlara uğraş.

Ama sonuç olarak, çok sağlam yatırım yapabiliyorsan reklam açısından, sırtının yere geleceğini düşünmüyorum. 

NOT : Bir de taklit uygulamalar, editörler tarafından seçilmiyor sanırım.

Reklam verebilirim 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THY
    THY's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güncel

Toplam Hit: 4050 Toplam Mesaj: 27
andorid app holy kral