Android Klayve Önerisi
-
o6u2 bunu yazdı
evet bazı söz vermiş arkadaşlar ideos x5e ics yüklemeyi rom atmayı öğretirse yükleyecem :D
-
Prometheus bunu yazdıo6u2 bunu yazdı
evet bazı söz vermiş arkadaşlar ideos x5e ics yüklemeyi rom atmayı öğretirse yükleyecem :D
gerek yok ice cream sandwich klavyesi görünümünde her sürüme yüklenebilir klavye.
-
bi allahın kulu artık şu ideos x5 için adam akıllı bi döküman yazsın deneyip gördüğü en stabil rom u yazsında. kuralım şu telefona :) aldım alalı 2 yıldır ne root ne rom öyle default olarak kullanıyorum :D
-
DH'de aurora ics rom var. içerisinden bi link var adım adım nasıl kurulacağını anlatmış bir arkadaş kendi blogunda. onu bir araştırın. ben terramino 9.7 galnet kullanıyorum gayette memnunum. uzun sure kullandıktan sonra ufak tefek sorunlar oluyor tabı. daha yenı bastan kurdum yıne sorunlar basladıgında ıcs dener bır dokuman yazarım
-
iphone keyboard yaz ilk çıkanı kur güzel ben kullanıyorum tuslar uzak birbirinden iş görüyor
kesin kur seversin sen :F
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sixgreen.android.softkeyboard&hl=tr
Kreyzi tarafından 14/Eyl/12 00:40 tarihinde düzenlenmiştir -
-
hepsini kullandım hemen hemen ama swiftkey üstüne tanımam hocam
-
Touchpal yada Swiftkey X kullan.
Tuochpalda Curve olayı cok iyi elini yazacagın harflerin üzerinde kaydırıyorsun algılıyor yazacagın kelimeyi
Swiftin de sonraki kelime tahmini cok güzel, Swift 5 dolar falan yanlıs hatırlamıyorsam, ama crackliside mevcur piyasada, diğeri ücretsiz.
-
sonucu yazayım da ayıp olmasın.
tam istediğim klavyeyi bulamadım fakat :
nette ve whatsappda yazarken Ğ simgeli türkçe klavyeyi kullanıyorum. tuşlar küçük kalıyor tüm harfler sığsın diye. şimdilik daha iyisi yok gibi. normal mesajlarda da android klavyeyi kullanıyorum. fazlasını aramak hamallıkmış gibi bi sonuca vardım. mesajlarda bunu kullanıyorum çünkü türkçe harf yazamıyorum mesajlarda. çeşitli problemler olabiliyor karşımdakini telefonuna göre. yani klavye değiştiriyorum mesajda ve nette. eğer türkçe sıkıntısı olmasa android klavye zaten hiçbişeyi aratmayan çok güzel bi klavyeymiş birader.
özellikle icsye geçtikten sonra android klavyeden ayrı bi zevk almaya başladım. muhteşem şekilde yenilemişler. hiçbişeye para vermeye hatta beleş bulsan da telefona atmaya kasmaya gerek yok boşuna. bu android klavyenin türkçe harflisini yapsalar keşke.
-
GO Keyboard