Android Launcher

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Geçenlerde bir konuda adeta dünyayı kurtaran bi launcher tanıtmıştı bi müridimiz. Konuyu bulamıyorum. 

Gerek o gerek başka tavsiyeniz varsa güzrl olur.

Onlarca uygulama var tek tek düzenlemeye üşeniyorum 

Mesela kullanım sıklığına göre ve sosyal medya / browser / gps-ulaşım gibi kategorilere ayıran bişeyler varsa efsane olur

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=tr

Üstüne tanımam. Çok ince ayarı var. İstediğin şekle geliyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

bunu mu soruyorsun hacı

https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree&hl=tr

ben de kurayım dedim, bunu kullanıyorum denediğimden beri

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Birde Google Now launcher bakın. Google Now geçen vay amk dedirtti bana. Arabayı bıraktım dönüşte arabayı almaya giderken bakkala uğradım bildirim geldi. Arabayı bıraktığınız yeri bulamıyor musunuz? Dedi haritadan aracın  konumunu gösterdi. :) 

mkyb tarafından 22/Tem/16 14:29 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Birde Google Now launcher bakın. Google Now geçen vay amk dedirtti bana. Arabayı bıraktım dönüşte arabayı almaya giderken bakkala uğradım bildirim geldi. Arabayı bıraktığınız yeri bulamıyor musunuz? Dedi haritadan aracın  konumunu gösterdi. :) 

Oha

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    noname bunu yazdı

Geçenlerde bir konuda adeta dünyayı kurtaran bi launcher tanıtmıştı bi müridimiz. Konuyu bulamıyorum. 

Mesela kullanım sıklığına göre ve sosyal medya / browser / gps-ulaşım gibi kategorilere ayıran bişeyler varsa efsane olur

Smart launcher ı mı diyorsun ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

hola launcher

üzerine tanımam simple and fast :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

smart launcher hocam kullanıyorum
    https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree&hl=tr
    konuda şu
    http://www.tahribat.com/forum/android-mobil-cihazinizi-en-verimli-sekilde-kullan-219822

kıl olan yer kaşınır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Vay amk.  korkuyom böyle şeyler yapıldıkça. 

Bu arada Nokia N launcher mi ne çıkarıyodu 1 senedir. yok mu bi gelişme. Ace İ var bende. ne yüklim ki :D

edit: önce denedim olmuyodu gene olmuyor. ideosX5,Ace i, Samsung Netbooka uyumlu değil diyor. neye yükleniyor ki bu

joe_black tarafından 22/Tem/16 16:28 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

bu launchlar  ne işe yarıyor beylerr

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LinkinMeTiN bunu yazdı

bu launchlar  ne işe yarıyor beylerr

Tema. 

Toplam Hit: 1411 Toplam Mesaj: 16
android launcher