Android Mi Symbian Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar telefonum bozuldu ve maksimum 600 TL ye yeni bir telefon almam gerekiyor. Daha önce ne symbian ne de android telefon kullandım. Telefonda yapmak istediklerim : Dokunmatik ekran, Office dökümanlarını görüntüleyebileyim, müzik ve radyo, wi-fi ve 3g bu fiyata 2 tane telefon buldum açıkçası 5800 Xpressmusic (Symbian) ve LG GT540 (Android) sizce bunlardan birini mi almalıyım? Yoksa o fiyata bu telefon daha iyi dediğiniz telefon var mı? Birde sebeplerini açıklarsanız bu telefon niye iyi bu niye kötü diye aklımdaki soru işaretleri azalmış olur. NOT: x-files ya da bir başka arkadaş eski tarz bir telefon gösterip konuyu sulandırmazsa çok güzel olur.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    sanki LG GT540 daha hoş bi seçenek olarak görünüyo..

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

5800 rulez symbian v51. yapcan hiç bir takılma donma olmayacak

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Hocam az biraz bekle Nokia C6 geliyo yaklaşık o civar bi fiyatı olacak. bi araştır seveceksin :F

!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam az biraz bekle Nokia C6 geliyo yaklaşık o civar bi fiyatı olacak. bi araştır seveceksin :F
    Hocam c6 tahmini olarak ne zaman Türkiye de olur. Birde Türkiye de bu fiyata olacağından emin misin ben 700 den aşağıya gelmez diye düşünüyorum. Maalesef bu 600 tlnin üzerine en fazla 10 bilemedin 20 tl daha ekleyebilirim. Daha fazla ekleyemem yani. Bu arada eklemeyi unuttuğum birşey var önereceğiniz symbian telefonlar mümkünse 2.1 desteklerse çok güzel olur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı:
    Mr_Dark bunu yazdı:
    Hocam c6 tahmini olarak ne zaman Türkiye de olur. Birde Türkiye de bu fiyata olacağından emin misin ben 700 den aşağıya gelmez diye düşünüyorum. Maalesef bu 600 tlnin üzerine en fazla 10 bilemedin 20 tl daha ekleyebilirim. Daha fazla ekleyemem yani. Bu arada eklemeyi unuttuğum birşey var önereceğiniz symbian telefonlar mümkünse 2.1 desteklerse çok güzel olur.

hocam bu ekim olmadan gelicek walla türkiye tam fiyat diyemem sana vergi mergi geçiriyolar :/

!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

symbian

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

symbian mı :S sene 2010 beyler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı:

symbian mı :S sene 2010 beyler

Hocam android ile symbian arasındaki belirgin farkları yazabilir misiniz? Malum 2 sinide kullanmayan biri olarak pek bilgim yokta

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ios mu android mi desen şu konuya bak derim

http://www.tahribat.com/Forum-Android-Vs-Iphone-Os-116081/

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

siz neyden bahsedityorsunuz gençler? Android ve Symbian he :) A'nın Yanında Symbianın lafı bile olmaz, Olamaz. Android Bilgisayar işletim sistemi kadar sağlam yapıda bi sistem Her türlü gelişime açık herhangi bir kısıtlaması yok açık kaynak. Symbian ise sadece androidin çok küçüğü Her programı küçük geliştirilmeye açık oda ama android kadar değil Hem hataları aşırı derecede fazla takılması donması. Olay linıx mu windowsmu aynı şey Neyse ben anlatamıyorum zaten Deneyin anlarsınız :)

Toplam Hit: 10200 Toplam Mesaj: 22