Android Mobil Cihazınızı En Verimli Şekilde Kullanın
-
rui bunu yazdı
ben uzun süredir kullanyıorum. Telefonum asus zenfone 5 . kasma donma yok. tam tersine daha hızlı ve verimli.
her uygulamayı kendı grubunda ayırıyor. o da guzel.
Bende deniyim o zaman
-
hocam bu sen misin?
-
SpyBreaK bunu yazdı
en sevdiğim launcher bu abi. pro suna para verip aldım sırf destek olsun diye. her cihaza gidiyor. ben en çok tablet bilgisayarlarda kullanıyorum çok güzel oluyor onlarda.
en aşağıdaki resimde ki gibi kullanılırsa hi.birşekilde proya ihtiyaç kalmıyor.
menüya basıp sağda solda gezinmeye gerek kalmadığı icin reklama filan denk gelmiyorsunuz.
ana ekranda her bildirim geliyor zaten. güncelleme bile olsa ana sayfada kısayol varsa bildirim gelir.
-
-
mataramasuko bunu yazdı
hocam bu sen misin?
yalanım varsa şuradan şuraya sevişmek nasip olmasın ki benim aklıma gelmişti Saldıray abi.
-
rui bunu yazdı
ben uzun süredir kullanyıorum. Telefonum asus zenfone 5 . kasma donma yok. tam tersine daha hızlı ve verimli.
Sende iyi sabır varmış hocam. İntel'in mobil işlemcilerinin yüz karasından birini kullanıyor o telefon. Bataryası hem ufak hemde az gider. Zira telefon boştayken işlemci minmum 800 mhz indirebiliyor kendini. Diğer telefonlarda kullanılmayan işlemciler kapanır bunda hepsi sürekli çalışıyor. Buda kullanıcıya şarj ve ısınma olarak geri dönüyor.
İntel'in mobil sektörden çekilmesine şaşırmamak gerek. İşlemci sektörünün tekel firmalarından birinin böyle saçmalıklar yapması gülünç.
-
mkyb bunu yazdırui bunu yazdı
Sende iyi sabır varmış hocam. İntel'in mobil işlemcilerinin yüz karasından birini kullanıyor o telefon. Bataryası hem ufak hemde az gider. Zira telefon boştayken işlemci minmum 800 mhz indirebiliyor kendini. Diğer telefonlarda kullanılmayan işlemciler kapanır bunda hepsi sürekli çalışıyor. Buda kullanıcıya şarj ve ısınma olarak geri dönüyor.
İntel'in mobil sektörden çekilmesine şaşırmamak gerek. İşlemci sektörünün tekel firmalarından birinin böyle saçmalıklar yapması gülünç.
buradan @atakan muride saygılarımı iletiyorum. kendisinden 2. el almıştım zenfon5 tertemiz göndermişti hemdee. dürüst ve güzel bir ticaret olmuştu.
ama cihaz beni mahvetmişti. asusun en aptalca yaptığı cihazlardan biriydi. mustafanın dediklerine katılıyorum.
-
zalimadam bunu yazdımkyb bunu yazdırui bunu yazdı
buradan @atakan muride saygılarımı iletiyorum. kendisinden 2. el almıştım zenfon5 tertemiz göndermişti hemdee. dürüst ve güzel bir ticaret olmuştu.
ama cihaz beni mahvetmişti. asusun en aptalca yaptığı cihazlardan biriydi. mustafanın dediklerine katılıyorum.
seviyorum seni abi
-
Şimdiye kadar birçok launcher denedim. Line Launcher kadar az ram yiyen görmedim. Kendi arayüzü pek estetik olmasa da özelleştirilebilirliği bu açığını kapatıyor. Tavsiye ederim farkı hemen görürsünüz.
-
hata verdirdik telfon acilmiyor