folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Mobil Cihazınızı En Verimli Şekilde Kullanın

Android Mobil Cihazınızı En Verimli Şekilde Kullanın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    rui bunu yazdı

ben uzun süredir kullanyıorum. Telefonum asus zenfone 5 . kasma donma yok. tam tersine daha hızlı ve verimli.

her uygulamayı kendı grubunda ayırıyor. o da guzel.

Bende deniyim o zaman

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam bu sen misin?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı

en sevdiğim launcher bu abi. pro suna para verip aldım sırf destek olsun diye. her cihaza gidiyor. ben en çok tablet bilgisayarlarda kullanıyorum çok güzel oluyor onlarda.

en aşağıdaki resimde ki gibi kullanılırsa hi.birşekilde proya ihtiyaç kalmıyor.

menüya basıp sağda solda gezinmeye gerek kalmadığı icin reklama filan denk gelmiyorsunuz.

ana ekranda her bildirim geliyor zaten. güncelleme bile olsa ana sayfada kısayol varsa bildirim gelir.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

launcher dan sıkılmıştım iyi oldu teşekkürler

kıl olan yer kaşınır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    mataramasuko bunu yazdı

hocam bu sen misin?

yalanım varsa şuradan şuraya sevişmek nasip olmasın ki benim aklıma gelmişti Saldıray abi. 

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    rui bunu yazdı

ben uzun süredir kullanyıorum. Telefonum asus zenfone 5 . kasma donma yok. tam tersine daha hızlı ve verimli.

Sende iyi sabır varmış hocam. İntel'in mobil işlemcilerinin yüz karasından birini kullanıyor o telefon. Bataryası hem ufak hemde az gider. Zira telefon boştayken işlemci minmum 800 mhz indirebiliyor kendini. Diğer telefonlarda kullanılmayan işlemciler kapanır bunda hepsi sürekli çalışıyor. Buda kullanıcıya şarj ve ısınma olarak geri dönüyor.

İntel'in mobil sektörden çekilmesine şaşırmamak gerek. İşlemci sektörünün tekel firmalarından birinin böyle saçmalıklar yapması gülünç.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    rui bunu yazdı

Sende iyi sabır varmış hocam. İntel'in mobil işlemcilerinin yüz karasından birini kullanıyor o telefon. Bataryası hem ufak hemde az gider. Zira telefon boştayken işlemci minmum 800 mhz indirebiliyor kendini. Diğer telefonlarda kullanılmayan işlemciler kapanır bunda hepsi sürekli çalışıyor. Buda kullanıcıya şarj ve ısınma olarak geri dönüyor.

İntel'in mobil sektörden çekilmesine şaşırmamak gerek. İşlemci sektörünün tekel firmalarından birinin böyle saçmalıklar yapması gülünç.

buradan @atakan muride saygılarımı iletiyorum. kendisinden 2. el almıştım zenfon5 tertemiz göndermişti hemdee. dürüst ve güzel bir ticaret olmuştu.

ama cihaz beni mahvetmişti. asusun en aptalca yaptığı cihazlardan biriydi. mustafanın dediklerine katılıyorum.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    rui bunu yazdı

buradan @atakan muride saygılarımı iletiyorum. kendisinden 2. el almıştım zenfon5 tertemiz göndermişti hemdee. dürüst ve güzel bir ticaret olmuştu.

ama cihaz beni mahvetmişti. asusun en aptalca yaptığı cihazlardan biriydi. mustafanın dediklerine katılıyorum.

seviyorum seni abi 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fkaraboa
    fkaraboa's avatar
    Erkek

Şimdiye kadar birçok launcher denedim. Line Launcher kadar az ram yiyen görmedim. Kendi arayüzü pek estetik olmasa da özelleştirilebilirliği bu açığını kapatıyor. Tavsiye ederim farkı hemen görürsünüz. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

hata verdirdik telfon acilmiyor

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 3580 Toplam Mesaj: 24
android launcher smart launcher