folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Android Root Ve Rom Yükleme Problemi

Android Root Ve Rom Yükleme Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu ihaza tam bir haftadır cyanogenmod 9 yüklemeye çalışıyorum. Telefonu clockwork mod kullanarak root edemiyorum. Sadece super one click vs.. programlarla root oluyor. Daha sonra cyanogenmod un orjinal sitesinden indirdiğim rom u kurmak için telefonu recovery mod da açıyorum. Recovery modda iken apply from sd card  seçeneğine gelip zipli dosyayı seçiyorum. Kuruluma başlıyor. kurulum %30 lara gelince hata veriyor.

Hata şöyle:

E:failed to verify whole-file signature

E:signature verification failed

Installation aborted.

Telefonun usb hata ayıklama modu açık.

Sözkonusu telefon: Samsung Galaxy 4g SGH-T959V

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Up !

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

doğru rom'u bulup odin ile yüklemeyi denedin mi ??

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

custom recovery istiyor sanırsam ama nasıl yüklenir bu telefona custom recovery fikrim yok fastboottan olabilir ama

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

Rom yükleme değil sadece root için şöyle bişe buldum

http://thetechjournal.com/electronics/mobile/how-to-root-samsung-vibrant-tutorial.xhtml

.. you only have you ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

Merhaba,

Bence telefonuna uygun dogru ROM yok CyanogenMod.com'da. Bakindim ama bulamadim. Neden baska ROM denemiyorsun, mesela su link de bir suru var, http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1068

Kolay gele

Another day another death another sorrow another breath...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alexelebek bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba,

Bence telefonuna uygun dogru ROM yok CyanogenMod.com'da. Bakindim ama bulamadim. Neden baska ROM denemiyorsun, mesela su link de bir suru var, http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1068

Kolay gele

-----------------------------

Buradaki romlara baktım. Android versiyonumu en fazla 2.3.6 ya kadar yükseltebiliyorum. Benim istediğim ics. ics modifiyeleri de olabilir.  Nedense herhangi bir modifiye rom bile yüklenmiyor. Daha da önemlisi  root ta problem yaşıyorum. cyanogenmod un herhangi bir verisyonunu da kuramıyorum. Exmod diye romlar da var onu da kurmuyor...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

Hayir bir cok Rom var orada ICS 4.0.3 ve 4.0.4

Another day another death another sorrow another breath...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

androidin kralıyım ama o kadar sarhoşumki bu mesako bile zo ryazıyorum yarına pm at ayolınca sana yrdım ederim

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı signiture hatası veriyorsa doğru rom olmadığı içindir bence sen telefonun için doğru romu bulman lazım şurdan biraz bakın

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1068

daha sonra şuan kafam yine trilyon öncemiydi sonramıydı hatırlamıyorum sanırım wipe yapman lazım evet önce wipe yap cache felan filan tüm wipeları yap daha sonra rom kur

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    official rom yukle. odin ile rootla rom manager yukle CWM yukleme secenegi icinde mevcut. cwm yukle ..kendisi 3.3.x versiyon yukliycek. yukledigin roma baglinolarak cwm'nin versiyonu degisecektir. imza hatasini genelde( genelde degil hep) yanlis rom veya eksik dosyali rom yuklerken alirsin. romunu xda dan iyi arastir. istersen pmden iletisime gecebilirsin benle vaktim oldukca girmeye calisiyorum gec de olsa yanitlarim

la?
Toplam Hit: 3979 Toplam Mesaj: 12