Android Ses Analizi
-
Merhaba arkadaşlar,
Android cihaza kaydettigim sesi görsel dalga haline çevirecek ve yine kamerayla bu görselden sesi analiz edip okuyabilecek bir library bir framework yahut bildiğiniz bişey var mıdır?
rappermcs tarafından 25/Oca/20 09:48 tarihinde düzenlenmiştir -
anlamadım
ses dalgalarını görüp kamerayla neyi analiz edecek
-
Konuşacaksın sesi kaydedecek bir ses dalgası görseli şeklinde. Bunu A4 e çıktı aldım diyelim. Kamerayla okuttuğumda yine aynı sesi duyabilmek istiyorum.
-
rappermcs bunu yazdı
Konuşacaksın sesi kaydedecek bir ses dalgası görseli şeklinde. Bunu A4 e çıktı aldım diyelim. Kamerayla okuttuğumda yine aynı sesi duyabilmek istiyorum.
imkansız :)
-
ses dalgasının görselleştirilmesi sadece sesin yüksekliğini verebilir. içeriğini veremez. şöyle bir seçenek kullanabilrisin, ses dosyasını bir linke yüklersin. o linki qr kod olarak alırsın. kameranla kodu okutunca linki açar yani ses dosyasını.
-
Uğraştırır ama yapılır QR hale çevirisin ama bi framework varmı bilemedim
-
Sesi mel spectograma çevirebilirsin sonra onu da sese. Pythonda librosa varmış direk bunları yapan, androidde ne var bilmiyorum. Anahtar kelime: "audio-mel spectogram conversion"
-
kamerayla olmasi zor ancak ekran goruntusu vb. ile duzgun calisacaktir.
Diger bir secenek ise base64 + QR kod olabilir.
-
Süpersiniz arkadaşlar güzel arastirabilecegim keyworler çıktı.
-
Sesi yapay zekayla okunacak formata görsele çeviren program yazacaksın.
Sesi o formatı okuduğunda sese çevirecek program yazacaksın.
Bunun ilkeli sahibinin sesiydi sanırım. Dikte cihazlarıyla kullanılıyordu.
Aynı ses olacak. Deep fake in ses hali.
Güzel proje.
-
Instagramda sürekli reklamı çıkan eşinizin dostunuzun sesi kolyesi artık yanınızda telefona ses frekansını okutun sesini dinleyin şeyini mi yapacaksın?