Android Telefonlarda Mutlaka Bulunması Gereken Uygulamalar
-
benmde mesaj bulunsun her an andoridli olabilirim :D
-
lazım olur yerimi alim.
-
Sygic navigasyon - Bunun crackli hali nette dolaşıyor. Kur ve mükemmel bir navigasyon a sahip ol.
Google Translate - Tartışmasız en iyi çeviri programı.
Yapı kredi mobil - banka uygulamasıdır. Para transferi (eft havale veya cebe havale) işlemleri ücretsiz yapılıyor.
Polaris office - word excell uygulaması
WHATSAPP- en yaygın mesajlaşma programı
Hangouts - google ın video sohbet programı. Pc ile de sohbet edebilir aynı anda 10 kişi ile birlikte sohbet edebilirsin.
Google player - kaliteli bir müzik dinleme programı
Dropbox - bulut depolama. S3 e 50 gb alan veriyor. Ücretsiz...
Teamviewer - uzaktan bağlantı. Bildiğin team viewer ın mobil versiyonu.
Chrome - google chrome tarayıcı
DiziTV HD - hem tv hemde birçok diziyi kaliteli olarak izleyebilirsin
?...............
Devamını sonra eklerim
-
Ru Uninstaller - istediğin uygulamayı /servisi dondurma ve/veya kaldırma programı
FBreader - e-kitap okuma programı
Unblock Me - güzel bir oyun. nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum :)Ayet Bul - kuran mealleri.. çok pratik. (mutlaka bulunması gerekmiyor ama benim rastladığım en pratik meal uygulaması )
Shazam, Opera Mini
-
KarakartaL bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdıKarakartaL bunu yazdıKarakartaL bunu yazdı
mesela girdigimiz herhangibir sitedeki videoyu indirebilecegim uygulama varmidir?
maxthon cloud browser ile dilediğin videoyu indirebilirsin. pc'de bile maxthon tarayıcı kullanıyorum.
dosya yöneticisi programı olarak 'ES Dosya Yöneticisi'ni;
albüm için QuickPic'i;
Navigasyon için crackli Copilot Live Eu Premium'u öneririm.
hocam maxthon u kurdum videonun ustune uzunca basinca indir yaziyor ama html olarak indindiriyor sayfayi ben sadece videoyu indirmesini istiyorum
eminmisin. senden sonra denedim bir yerde indiriyodu. özel değilse şayet indirmek istediğin örnek bi video sayfası göndersene?
-
ValentinoRossi bunu yazdıKarakartaL bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdıKarakartaL bunu yazdıKarakartaL bunu yazdı
mesela girdigimiz herhangibir sitedeki videoyu indirebilecegim uygulama varmidir?
maxthon cloud browser ile dilediğin videoyu indirebilirsin. pc'de bile maxthon tarayıcı kullanıyorum.
albüm için QuickPic'i;
hocam maxthon u kurdum videonun ustune uzunca basinca indir yaziyor ama html olarak indindiriyor sayfayi ben sadece videoyu indirmesini istiyorum
eminmisin. senden sonra denedim bir yerde indiriyodu. özel değilse şayet indirmek istediğin örnek bi video sayfası göndersene?
youtube den herhangibir videoyu tiklayip denedim hocam
-
SuperSu - Root izinleri için gerekli
Root Explorer - Dosya yöneticisi diyebiliriz en basit haliyle
Android Terminal - Gerekli olabilecek işlemler için çekirdekle etkileşimde olma zımbırtısı
-
KarakartaL bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdıKarakartaL bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdıKarakartaL bunu yazdıKarakartaL bunu yazdı
albüm için QuickPic'i;
youtube den herhangibir videoyu tiklayip denedim hocam
haklısın. youtube'dan indirmiyor. pc versiyonunda var ama youtube'dan indiremedim bende
-
wechat
-
çzk