Android Telefonlari Root Etme Yazilimi
-
Android Telefonlari Root Etme Yazilimi
Uyumlu Cihazlar listeye eklenmiştir
1. Cihazınızın driverları mutlaka kurulu olmalıdır.
2. Programı kurun ve açın.
3. Telefonu
Hata Ayıklama Modu
'nda bilgisayarınıza bağlayın.
4. Büyük, yeşil
Root
butonuna basın.
5. Telefonunuzun ismini göreceğiniz ekran gelince telefonunuzun ismine tıklayın.
6. Bir süre bekleyin. (Birkaç dakika sürebilir.)
7. Bu ekrana hayır deyin.http://letitbit.net/download/89839.8a4eba64e499aefa6683225db811/Unlock_Root.rar.html
veya
-
hangi ekrana hayir diyoruz? hata ayiklama modu ney? Daha farkli yollari yok mu root etmenin? ama yine de sagol, genelde istesek bile yardim edilmedigi halde kendiliginden yazmissin. tesekkurler :)
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
hangi ekrana hayir diyoruz? hata ayiklama modu ney? Daha farkli yollari yok mu root etmenin? ama yine de sagol, genelde istesek bile yardim edilmedigi halde kendiliginden yazmissin. tesekkurler :)
-----------------------------
Önemsiz arşivlerde dursun :D -
sonunda ya ..
eyvallah usta saolasın -
tesekkur ettim :)
-
sonra bakıcam
-
merhaba.bende bişey soracam arkadaslar.cahilliğime verin :)
android telefonu root edince ne oluyor bende sony ericsson arc s var root neden edilir ?
ne amaçla kullanılır ?
birisi açıklarsa çok sevinirim.
-
Root yapmadan sistem üzerinde tam yetki sahibi olamazsın. Misal sistem dosyalarını silmek, yeniden yazmak, değiştirmek için kullanılabilir.
-
qckmrdrr bunu yazdı:
-----------------------------merhaba.bende bişey soracam arkadaslar.cahilliğime verin :)
android telefonu root edince ne oluyor bende sony ericsson arc s var root neden edilir ?
ne amaçla kullanılır ?
birisi açıklarsa çok sevinirim.
-----------------------------root edersen tam yetki sahibi olursun sistem dosyalarına erişmek hakkı kazanırsın. tabi genelde o işine yaramaz root ettikten sonra telefonun sürümünü samsunglarda kies'i beklemeden güncelleyebilirsin mesela şuanda kieste 2.3.5 i görüyor ama bende 2.3.6 yüklü yani kies'e düşmeden telefonu güncelleyebilirsin kies'e düşmesi 2-3 ayı alıyor yeni romlar kurabilirsin bazı programlarda rootluyken çalışıyor mesela titanium backup telefon hafızasındaki dosyaları sd karta taşıyabiliyorsun. vs vs işlemler için gerekli
eksi yönleride root edersen garanti kapsamı dışına çıkar ama unroot yaptıgın zaman eski haline alırsın fakat bir sayaç vardır sistem dosyalarının içinde telefonlarda o rootlu kaç kere edilmiş sayar sen bunu garantiye yolladınmı ona bakarlar rootluysa dokunmazlar genel de o sayacıda jvc idi adı sanırım bi alet var ondan satın alıyorsun ebay da amazonda falan var 2-3 dolar bişey o sayacı o aleti telefonun sarj girişine takarak sıfırlayabiliyorsun. yani herşeyin çaresi var.
bana göre yeni deneyimler kazanmak istiyorsan telefonu root edebilirsin dersen ki ben sadece arama yapıcam mesaj atıcam fotoğraf cekicem dersen o zaman gerek yok
rootluyken bir çok farklı programı kurabiliyorsun çünkü.
takıldığın bişey olursa tekrar sor kolay gelsin
-
linkten telefonunuza uyumlu rom'u indirin sonra sc karta atın sonra mevcut telefonunuza rom manager yükleyin rom managerla kurulumu yapın sonrada hızı görün.
-
telefonumdan normalde çok memnunum fakat hızından şikayetciyim halbuki 1.4 işlemci diye aldım.
hızına yardımcı olacaksa bunu yapayım.telefonun her özelliğini kullanmak isterim.ilk defa android kullanıyorum.daha önceden iphone 4 vardı jb sini fln kendim hallediyordumda telefonu hızını artırmak için ne gibi işlemler yapabilirim ? yardımlarınız için şimdiden tşk
birde telefonun garantisi yok ztn yurtdışı cihaz. bu rom yükleme konusunda yardımcı olabilecek arkadaslar varsa msn ini pm gönderebilirmi ?