Android Viber Kullanan Varmı?
-
Selamlar, viber betayı kurdum, rehberimi vibere gönderdim, sisteme kayıt olmamız için viberin telefonumuza kısamesaj göndermesi gerekiyor, bu kısımda kısa mesaj gelmedi. Çözüm arıyorum.
Telefonlarım:
LG Optimus 2x , Sony Xperia Mini
-
up.
-
up.
-
Android kullanıyorum ancak nu uygulamayı kullanmadım dost buda bir up olsun :)
-
35waffen35 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Viber kısamesaj ve konuşma programı skypeden farklı çalışır. Ses kalitesi oldukça yüksektir, telefon rehberine senkron çalışır, rehberinizde kayıtlı isimlerin viber uygulaması varsa onlarla viber aracılığıyla ücretsiz konuşabilir, sms alıp gönderebilirsiniz, skype gibi kullanıcı eklemeniz gerekmez, telefon numarasını aldığınız kişinin telefonunda viber yüklüyse bunu uygulamayı açtığında veya o kişiye telefon edeceğinde ekranınıza gelen bir mesajla görür ücretsiz telefon konuşması yapabilirsiniz.
viber.com/download
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------35waffen35 bunu yazdı:
-----------------------------Viber kısamesaj ve konuşma programı skypeden farklı çalışır. Ses kalitesi oldukça yüksektir, telefon rehberine senkron çalışır, rehberinizde kayıtlı isimlerin viber uygulaması varsa onlarla viber aracılığıyla ücretsiz konuşabilir, sms alıp gönderebilirsiniz, skype gibi kullanıcı eklemeniz gerekmez, telefon numarasını aldığınız kişinin telefonunda viber yüklüyse bunu uygulamayı açtığında veya o kişiye telefon edeceğinde ekranınıza gelen bir mesajla görür ücretsiz telefon konuşması yapabilirsiniz.
viber.com/download
açıklama istememistim dost sağol yinede -
boyle..bi prog. oldugunu duymustumda kullanana denk gelmemistm. daha once kullandinmi yada atkadaslarundan kullanan varmi http://www.androidturkiye.org/showthread.php?t=574&page=1 burda tekrar denyin oluor diyor birisi.
-
hattın nedir vodafone ise sorun çıkartablir. bi çok kişi gelmio filan diyoordu.
-
Beta versiyonunu yüklemiştim çalışmıyordu o da. Silmiştim 3 hafta önce..
-
bende kurdum mesaj geldi sil bastan kur hocam gerekli adimlari bidaha incele bakalim
-
Ben uzun zamandır kullanıyorum.Rehberimde de 2 kişi kullanıyor :)
SMS olayına gelince tam hatırlamadığıma göre bir problem yaşamamışımdır