Android Viber Kullanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Selamlar, viber betayı kurdum, rehberimi vibere gönderdim, sisteme kayıt olmamız için viberin telefonumuza kısamesaj göndermesi gerekiyor, bu kısımda kısa mesaj gelmedi. Çözüm arıyorum.

Telefonlarım:

LG Optimus 2x , Sony Xperia Mini

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

up.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

up.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek
    Android kullanıyorum ancak nu uygulamayı kullanmadım dost buda bir up olsun :)

Bauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

35waffen35 bunu yazdı:
    -----------------------------

Viber kısamesaj ve konuşma programı skypeden farklı çalışır. Ses kalitesi oldukça yüksektir, telefon rehberine senkron çalışır, rehberinizde kayıtlı isimlerin viber uygulaması varsa onlarla viber aracılığıyla ücretsiz konuşabilir, sms alıp gönderebilirsiniz, skype gibi kullanıcı eklemeniz gerekmez, telefon numarasını aldığınız kişinin telefonunda viber yüklüyse bunu uygulamayı açtığında veya o kişiye telefon edeceğinde ekranınıza gelen bir mesajla görür ücretsiz telefon konuşması yapabilirsiniz.

viber.com/download

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek
    Oskar bunu yazdı:

35waffen35 bunu yazdı:

Viber kısamesaj ve konuşma programı skypeden farklı çalışır. Ses kalitesi oldukça yüksektir, telefon rehberine senkron çalışır, rehberinizde kayıtlı isimlerin viber uygulaması varsa onlarla viber aracılığıyla ücretsiz konuşabilir, sms alıp gönderebilirsiniz, skype gibi kullanıcı eklemeniz gerekmez, telefon numarasını aldığınız kişinin telefonunda viber yüklüyse bunu uygulamayı açtığında veya o kişiye telefon edeceğinde ekranınıza gelen bir mesajla görür ücretsiz telefon konuşması yapabilirsiniz.

viber.com/download

açıklama istememistim dost sağol yinede

Bauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    boyle..bi prog. oldugunu duymustumda kullanana denk gelmemistm. daha once kullandinmi yada atkadaslarundan kullanan varmi http://www.androidturkiye.org/showthread.php?t=574&page=1 burda tekrar denyin oluor diyor birisi.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hattın nedir vodafone ise sorun çıkartablir. bi çok kişi gelmio filan diyoordu.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Beta versiyonunu yüklemiştim çalışmıyordu o da. Silmiştim 3 hafta önce..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bende kurdum mesaj geldi sil bastan kur hocam gerekli adimlari bidaha incele bakalim

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben uzun zamandır kullanıyorum.Rehberimde de 2 kişi kullanıyor :)

SMS olayına gelince tam hatırlamadığıma göre bir problem yaşamamışımdır

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2997 Toplam Mesaj: 15